«آزادی»، بهترین ورزشگاه آسیا
گروه ورزش- سایت گل در گزارشی به معرفی ۱۰ ورزشگاه برتر آسیا پرداخته است که در این فهرست ورزشگاه آزادی تهران رتبه نخست را به خود اختصاص داده است.
سایت گل در گزارش خود نوشته است، انتخاب بهترین ورزشگاههای آسیا کار سادهای نیست. در این قاره صدها ورزشگاه متحیر کننده چه از نظر جوی و چه از نظر زیبایی و برخی نیز به خاطر ویژگیهای خاص خود، وجود دارد.
ورزشگاه «آزادی» تهران، ایران
ورزشگاه آزادی فقط یک ورزشگاه نیست. وقتی «جواد نکونام» به «پارک جی سونگ» هشدار می دهد که تا کنون هرگز جوی را مانند جو این ورزشگاه تجربه نکرده است، شوخی نمیکند. اگر در یک مسابقه پای یک برد حتمی در میان باشد، دلتان میخواهد در این ورزشگاه با ابهت و در سایه کوههای البرز برگزار شود.حضور ۱۰۰ هزار تماشاگر چنان جوی را به وجود میآورد که باید از نزدیک احساس کنید تا باورتان بشود.
ورزشگاه «گلورا بونگ کارنو» جاکارتا، اندونزی
مردم اندونزی به این ورزشگاه که توسط روسها ساخته شده، علاقه زیادی دارند و مورد تمجید بسیاری از مهمانان خارجی نیز قرار گرفته است.ورزشگاه گلورا و تماشاگرانش همانند تیم ملی فوتبال عراق، ستاره مسابقات جام ملتهای آسیا در سال ۲۰۰۷ بودند. این ورزشگاه وقتی مملو از جمعیت میشود، جای افرادی که قلب ضعیفی دارند، نیست.
ورزشگاه «آشیانه پرنده» پکن، چین
این ورزشگاه گرچه شکل یک ورزشگاه فوتبال واقعی را دارد اما نمیتوان تکنولوژی پیشرفتهای را که در ساخت آن به کار رفته، فراموش کرد. آشیانه پرنده ممکن است برای برگزاری بازیهای المپیک ساخته شده باشد، اما برای مسابقات فوتبال مورد استفاده قرار میگیرد. هنوز هم هر بعدازظهر در پکن، میتوان سیل عظیمی از گردشگران را که برای دیدن گوشه گوشه این ورزشگاه میروند، مشاهده کرد.
ورزشگاه «جام جهانی» جیجو، کره جنوبی
جزیره جیجو به دلایل زیادی از جمله بادها و سنگهای قیمتیاش شهرت دارد. این جزیره زیبا که در جنوب کره واقع شده باید به خاطر داشتن یک ورزشگاه فوقالعاده هم معروف شود. منظرهای را بدیعتر از ورزشگاهی که در پشت آن اقیانوس آرام میدرخشد و روبهروی آن بزرگترین کوه کره قرار دارد، نمیتوان تصور کرد. میتوان تمام روز ایستاد و در نهایت لذت چنین تصویری را نظاره کرد.
ورزشگاه بین المللی «جابر الاحمد»، کویت
یک ورزشگاه زیبا و جدید. فقط وجود یک پیست دو و میدانی، مانع از آن شده که به یک ورزشگاه واقعا شگفت انگیز تبدیل شود. طراحی آن ساده، زیبا با سقفی نیمه شفاف است که به خاطر جنس و نوع طراحی موج مانندش، مانع از رسیدن حرارت داغ صحرا به تماشاگران میشود. ورزشگاههایی از این دست باید بیشتر در خاورمیانه ساخته شوند.
ورزشگاه «سایتاما» سایتاما، ژاپن
ورزشگاههای زیادی در ژاپن هستند که شرایط قرار گرفتن در این فهرست را داشتند؛ اما از بین تمامی ورزشگاههایی که میزبان جام جهانی بودند فقط یکی است که همیشه پر از تماشاگران معروف اوراوایی است.
جوی که ۶۰ هزار تماشاگر هنگام تشویق تیمشان در چنین مکان زیبایی به وجود میآورند، قطعا یکی از بهترینهای آسیا است.
ورزشگاه «سالت لیک» کلکته، هند
«آپتون پارک آسیا» نامی است که روی این ورزشگاه هنگام برگزاری مسابقات شبانه گذاشته میشود. مثل ورزشگاه وستهام، برای دیدن مسابقات فوتبال زیر نورافکن شاید جایی بهتر از ورزشگاه «یووا بهاراتی کریرانگان» معروف به سالت لیک سیتی نباشد. این ورزشگاه و جو آن واقعا حواس پنجگانه را به وجد میآورد مخصوصا وقتی بیش از ۱۰۰ هزار نفر برای دیدن دربی دو تیم محلی «موهون باگان» و «ایست بنگال» به آنجا میروند.
ورزشگاه «جام جهانی» سئول کره جنوبی
محل برگزاری مسابقه افتتاحیه جام جهانی ۲۰۰۲ و یکی از دیدارهای مرحله نیمه نهایی این رقابت ها با وجود ظرفیت ۶۴ هزار نفری، خیلی کوچکتر به نظر میرسد؛ اما در هر نقطهای از آن که بنشینید، چشم انداز فوق العادهای خواهد داشت.جو این ورزشگاه نیز به ویژه وقتی کره یک مسابقه بزرگ در پیش دارد و همه تماشاگران یک صدا تیمشان را تشویق میکنند، بینظیر است.
ورزشگاه «شاه فهد» ریاض، عربستان
وقتی به دور و بر خود نگاه میکنید فقط نام تعدادی از ورزشگاهها برایتان آشنا است. ورزشگاه شاه فهد، جوی خاورمیانهای و خارقالعاده دارد و احساسی عجیب و دوست داشتنی در کسی که برای اولین بار آن را میبیند، به وجود میآورد. این ورزشگاه به خاطر سقف منحصر به فردی که دارد از فواصل دور به راحتی قابل تشخیص است.
ورزشگاه «تودوروکی» کاوازاکی، ژاپن
ورزشگاه عجیبی که همه آن را دوست ندارند. شکل این ورزشگاه کمی عجیب است؛ اما در کشوری که سرزمین ورزشگاههای پیشرفته جام جهانی است، واقعیت دارد. ورزشگاه تودوروکی خاطرات انگلیس را به ذهن میآورد.
جو این ورزشگاه گرچه قابل مقایسه با ورزشگاههایی مثل آزادی نیست اما میتوان از دیدن مسابقه در آن لذت برد.
ارسال نظر