ساختار ورزش باید تغییر کند

گروه ورزش- تعدادی از نمایندگان به قید قرعه درباره گزارش کمیسیون فرهنگی از علل ناکامی ایران در المپیک پکن که یکشنبه گذشته قرائت شد، به بیان توضیحاتی پرداختند . علی‌اصغر یوسف‌نژاد به عنوان اولین فردی که در قرعه‌کشی براساس آیین‌نامه داخلی جدید انتخاب شده بود، اظهار کرد: از این‌که مجلس به یکی از اساسی‌ترین مسائل مملکت وارد شده خوشحالم، ولی از طرف دیگر متاسفم که دیر وارد شده و خیلی هم به جزئیات نپرداختند.

وی ادامه داد: ساختار ورزش ما استعداد پذیرش این همه افراد که لیاقت و شایستگی در سطح دنیا را دارند، ندارد؛ علت این امر به زیرساخت‌ها، ‌مدیریت‌ها و شرایطی که در ورزش مملکت حاکم است، بر می‌گردد.

نماینده ساری با اشاره به طرح جامع ورزش گفت: این طرح چندین سال گذشته با هزینه چند صد میلیونی نوشته شده است، ولی الان به آن کم لطفی شده است و بخشی از این طرح جامع به خاطر شرایطی که الان در مدیریت ورزش کشور داریم، انجام نمی‌شود.

یوسف‌نژاد، در ادامه مدیریت ورزش کشور را تابع مسائل روزمرگی دانست.

سیدمهدی صادق، نماینده آستانه اشرفیه نیز با بیان این‌که چرا نمی‌خواهیم از تجربه کشورهای دیگر استفاده کنیم؟ تا کی غرور؟ چرا سلیقه‌های فردی یا گروهی در مسائل ورزش دخیل می‌شود؟ تصریح کرد: باید ساختار ورزشی تغییر کند و امیدوارم که این مشکلات دیگر به وجود نیاید که بعد بخواهیم با یک عذرخواهی آن را به پایان برسانیم.

محمود احمدی‌بیغش نیز با بیان این‌که ما باید نیمه پر لیوان را ببینیم، گفت: سازمان تربیت بدنی یک سازمان عریض است، بنابراین امکان اشتباه هم در آن وجود دارد. نماینده شازند ادامه داد: سازمان تربیت بدنی فقط برای المپیک فعالیت ندارد، بلکه همین مکان‌های ورزشی که در سال‌های اخیر ساخته شده و همچنین اختصاص ورزشگاه‌ها برای بانوان از فعالیت‌های سازمان تربیت بدنی است.

احمدی تصریح کرد: در سازمان ورزش باید اصلاحاتی به وجود آید و برای اساسنامه‌های ورزش‌های مختلف دقت نظر شود، همچنین روی مطبوعات ورزشی هم نظارت صورت گیرد.