قول رییسجمهور برای افزایش بودجه جاری ورزش
علی آبادی: مقصران شکست المپیک معرفی میشوند
محمد علی آبادی در برنامه زنده نگاه یک سیما، افزود: تا جایی که من اطلاع دارم کمیته تحقیق علت اصلی ناکامی تیمهای ملی در المپیک ۲۰۰۸ پکن را، سوء مدیریت فدراسیون کشتی اعلام خواهد کرد.
گروه ورزش- رییس سازمان تربیت بدنی با اعلام این که تاکنون کمیته تحقیق درباره شکست تیمهای ملی در المپیک ۲۰۰۸ پکن ۲۰ جلسه برگزار کرده است، گفت: حداکثر تا دو هفته آینده نتیجه نهایی این کمیته به اطلاع مردم خواهد رسید.
محمد علی آبادی در برنامه زنده نگاه یک سیما، افزود: تا جایی که من اطلاع دارم کمیته تحقیق علت اصلی ناکامی تیمهای ملی در المپیک ۲۰۰۸ پکن را، سوء مدیریت فدراسیون کشتی اعلام خواهد کرد. وی گفت: ما در این المپیک چند نقطه قوت مانند داشتن ۵۵ سهمیه و یک نقطه ضعف داشتیم که آن نتیجه نگرفتن کشتی در این عرصه بود.
رییس سازمان تربیت بدنی و کمیته ملی المپیک افزود: اگر قرار است علت اصلی ناکامیها را در المپیک تحلیل کنیم باید به این سوال پاسخ دهیم که چرا شصت سال است که ما با دو رشته به المپیک میرویم؛ این در حالی است که افزایش رشتهها، افزایش موفقیت در پی خواهد داشت.
وی در عین حال سنگینترین انتقادات را در مدت ریاستش بر این سازمان مربوط به ناکامی اخیر در المپیک پکن دانست و گفت: این انتقادها از طرف نمایندگان مجلس شورای اسلامی و ورزشکاران بوده است.
علی آبادی همچنین در پاسخ به این که در بازی با مخالفانتان چند چند هستید؟ افزود: ما ۹۹ هستیم و مخالفانمان یک هستند.
قول رییسجمهور برای افزایش بودجه ورزش
رییس سازمان تربیت بدنی در این برنامه همچنین از قول رییسجمهور برای افزایش بودجه جاری ورزش کشور به منظور کمک به هیاتها، فدراسیونها و باشگاههای ورزشی خبر داد.
علی آبادی درباره بودجه ورزش در سال ۸۸ گفت: در بخش زیرساختها این بودجه ۲۰میلیارد تومان کاهش دارد که از طریق عوارض سیگار جبران خواهیم کرد.
وی افزود: برای سال آینده به علت برگزاری مسابقات ورزشی کشورهای اسلامی در کشورمان، بودجه قهرمانی ورزش دو برابر شده است.
علی آبادی بودجه جاری ورزش کشور را ناکافی و به اندازه یکسوم نیاز ورزش دانست و گفت: بودجه سازمان تربیت بدنی در ابتدای کار دولت نهم ۴۰میلیارد تومان بود در حالی که با تلاشهای من و همکارانم این بودجه هم اکنون به ۴۰۰میلیارد تومان رسیده است.رییس سازمان تربیت بدنی توسعه زیرساختهای ورزش را از نخستین اقدامات دولت نهم برشمرد و افزود: هم اکنون سرانه ورزشی در کشور از ۶۵صدم درصد عبور کرده است.
علی آبادی گفت: با اقدامات در دست اجرا، سرانه ورزش کشور به ۷۵صدم درصد خواهد رسید.وی ابراز امیدواری کرد: تا پایان سال ۸۹ یا ابتدای سال ۱۳۹۰، فضای ورزشی در کشور دو برابر شود.علی آبادی در پاسخ به اینکه آیا کارهای شما ادامه بسترسازی دولتهای گذشته بوده است؟ گفت: نه، چون ما کارهای جدید بسیار زیادی آغاز کردیم.
وی اقدامات زیرساختی ورزش در دولتهای قبلی را کم خواند و افزود: از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا سال ۱۳۸۰، ۱۵۰۰ مکان ورزشی در کشور ساخته شد در حالی که در طول سه سال و نیم اخیر ساخت ۳۰۰۰ مکان ورزشی تمام شده و ۳۵۰۰ مکان ورزشی نیز نیمه کاره است.
رییس سازمان تربیت بدنی گفت: بیشترین ساخت و سازهای ورزشی بین سالهای ۷۵ تا ۸۴ و هاشمی طبا موفقترین رییس سازمان تربیت بدنی قبل از من بوده است.
علی آبادی با بیان اینکه هم اکنون در حالی که ماهانه صد طرح ورزشی به بهرهبرداری میرسد، صد طرح جدید نیز جایگزین آنها میشود، افزود: قرار است از سال ۱۳۸۹ به بعد، سازمان تربیت بدنی طرحهای جدید با کمک بخش خصوصی اجرا کند.
دوشغله بودن قانونی است
معاون رییسجمهور و رییس سازمان تربیت بدنی داشتن دو شغل در ورزش را قانونی اعلام کرد و گفت: اگر قرار باشد دو شغلههای ورزش را کنار بگذاریم باید۳۰هزار نفر را از ورزش جدا کنیم.
علی آبادی درباره پیگیریهای سازمان بازرسی کل کشور درباره جلوگیری از فعالیت دو شغلهها در ورزش افزود: هم اکنون حدود سیهزار کارمند دولت در حدود ۱۷هزار هیات، صدها باشگاه و دهها فدراسیون، مشغول کمک به ورزش کشور هستند.وی با بیان این که کمک این افراد به ورزش، شغل محسوب نمیشود، گفت: حدود دو برابر بودجه عمومی را که ما در ورزش استفاده میکنیم این ۳۰هزار نفر تامین میکنند.
علی آبادی افزود: نظر معاونت حقوقی رییسجمهور، معاونت حقوقی سازمان تربیت بدنی و عموم نمایندگان مجلس نیز مانند نظر من است و حضور این ۳۰هزار نفر را در ورزش شغل محسوب نمیکنند.
رییس سازمان تربیت بدنی همچنین درباره حضور سیاستمداران در عرصه مدیریتی ورزش کشور گفت: فکر میکنم کسی که سیاستمدار است وارد حیطه ورزش نمیشود؛ مدیران کنونی ورزش سیاستمدار نیستند، چون مشکلات ورزش بسیار زیاد است.علی آبادی افزود: بسیاری از کارهای مدیران ما در ورزش، کار ورزشی و فنی نیست، بلکه مدیریتی است تا جایی که حتی باید تنظیم کننده روابط بینالملل فدراسیونهای تازه نیز باشند.
وی انتخاب روسای فدراسیونها را از طریق برگزاری مجمع عمومی و انتخابات و بدون هر گونه دخالت سازمان تربیت بدنی عنوان کرد.
وی همچنین درباره خصوصی سازی در ورزش گفت: هم اکنون ۲۰هزار باشگاه خصوصی ورزشی در کشور مشغول فعالیت است.
علی آبادی با بیان اینکه قانون واگذاری همه فضاهای ورزشی را به بخش خصوصی اعلام کرده است، افزود: برای این منظور و جلوگیری از مشکلات ورزش قهرمانی، دو کار میتوانیم انجام دهیم که یکی اجاره به شرط تملیک فضاهای ورزشی و دیگری اجاره بلند مدت است.
ارسال نظر