نشستن آدم‌های غیرفوتبالی بر روی نیمکت تیم ملی آرزوی دیرینه بوده و تنها در تیم ملی ایران است که بعضا افرادی با عناوین مختلف بر روی نیمکت این تیم می‌نشینند.

در جریان بازی تیم‌های ملی ایران و تایلند در ۹ بهمن ماه در بانکوک که به تساوی صفر بر صفر انجامید، شاهد حضور یک فرد ناشناس روی نیمکت تیم ملی کشورمان بودیم که سوالات زیادی را هم برانگیخت. آن موقع این سوال پیش آمد که این فرد چه کسی است و با چه سمت و عنوانی روی نیمکت قرار گرفته است. فدراسیون فوتبال پاسخ داد که او مدیاآفیسر (مسوول رسانه‌ای تیم ملی ایران) است ولی هرچه به دنبال اسم و نام و نشان وی بودیم، پاسخی دریافت نشد تا اینکه مشخص شد نامبرده یک جوان ۲۵ساله با فامیلی مس فروش و فرزند یکی از تجار بزرگ اصفهان است. با این وجود هیچ ایرادی ندارد که یک جوان تحصیل‌کرده و پسر یکی از آهن فروشان اصفهان روی نیمکت تیم ملی ایران بنشیند، اما حداقل اینکه یک رابطه‌ای بین فرد مورد نظر و عنوانی که برایش تعریف کرده‌اند وجود داشته باشد. به عبارتی اگر آقای مس فروش تحت عنوان رابط رسانه‌ای تیم ملی با مسوولان برگزارکننده مسابقات است حداقل باید دارای یک سابقه مطبوعاتی باشد، ضمن اینکه از قرار معلوم او باید در جریان کنفرانس مطبوعاتی مربی تیم ملی بعد از برگزاری بازی در کنار کادر فنی در سالن کنفرانس حضور داشته باشد که نشانی از او در پایان مسابقه و در سالن کنفرانس در بازی ایران و تایلند ندیدیم.

اگر به خاطر داشته باشید در جریان بازی‌های تیم ملی نوجوانان و جوانان در رقابت‌های قهرمانی آسیا بر سر حضور هوشنگ مقدس که به هر حال از جمله افراد نزدیک به فوتبال است و در کنفدراسیون فوتبال آسیا هم دارای ارتباطاتی است، بر روی نیمکت تیم‌های ملی چه سر و صدایی به پا شد و حتی برخی از رسانه‌ها او را مسبب شکست تیم ملی جوانان در رقابت‌های قهرمانی آسیا قلمداد کردند، اما اکنون این سوال مطرح است که بر چه اساسی و برمبنای کدام ضابطه ای به یکباره فدراسیون فوتبال تصمیم می‌گیرد فردی را تحت عنوان مدیا آفیسر بر روی نیمکت مهم و بزرگ تیم ملی بنشاند، تنها با این توجیه که این جای خالی نیمکت را باید به یک نفر می‌دادند. آیا نمی‌شود از بین این همه آدم‌های بزرگ رسانه‌ای که دارای جمیع جهات باشند یکی را برای این مهم انتخاب کرد تا حداقل یک حرکت مثبتی برای فوتبال ملی باشد؟

متاسفانه این موارد رعایت نمی‌شود و از طرفی فدراسیون فوتبال هم در جریان اعزام‌های تیم ملی به مسابقات خارج از کشور همکاری بایسته‌ای با رسانه‌ها ( به غیر از عده‌ای خاص) انجام نمی‌دهد، با این وجود زمانی‌که دیدار حساسی مثل بازی ایران و کره یا ایران و عربستان از راه می‌رسد، رسانه‌ها را دعوت به تعامل می‌کند حال آنکه رسانه‌ها بر اساس رسالت خود همیشه ثابت کرده‌اند که منافع ملی را بر هر امر دیگری ترجیح می‌دهند و نامهربانی‌ها هم تاثیری بر رسالت خطیر آنها نمی‌گذارد، اما آیا می‌توان در برابر اتفاقی مانند حضور آقای مس فروش روی نیمکت تیم ملی سکوت اختیار کرد؟

امیر حسین حسینی، مدیر روابط عمومی‌ فدراسیون فوتبال با تایید حضور آقای مس فروش بر روی نیمکت تیم ملی گفت: او یک جوان ۲۰ ساله نیست و سن وسالش از من هم بیشتر است. فقط قیافه‌‏ او جوان نشان می‌‌‏دهد. ضمن اینکه برای مدیاآفیسر بودن سن اهمیتی ندارد، بلکه آشنایی با زبان انگلیسی و قوانین فیفا در اولویت است که آقای مس فروش این خصوصیات را دارد و او مورد تایید فدراسیون فوتبال می‌باشد.

منبع: ایلنا