مهدی هاشمی: متعلق به هیچ جناح و دسته خاصی نیستم!

ایسنا- سرپرست فدراسیون تیراندازی گفت: متعلق به هیچ جناح و دسته خاصی نیستم و تلاش می‌کنم از همه ظرفیت‌های موجود استفاده کنم.

سید مهدی هاشمی، سرپرست فدراسیون تیراندازی و عضو هیات اجرایی کمیته ملی المپیک درباره مسائلی چون فعالیتش‌ در طول ۱۰ماه اخیر، مشکلات موجود، تغییر و تحولات فدراسیون، برگزاری مجمع انتخابات (در شرایطی که سرپرست باید ظرف شش ماه انتخابات را برگزار کند، چیزی حدود ۱۰ماه و ۲۰روز از فعالیت هاشمی می گذرد)، جذب مربی خارجی و انتخابات کمیته ملی المپیک سخن گفت. سید مهدی هاشمی مدتی نیز به عنوان سرپرست وزارت کشور فعالیت کرد.

من با تیراندازی مرتبط بودم!

بیش از ۱۷ سال است که با رشته تیراندازی به عنوان رشته تخصصی ورزشی مرتبط هستم و در برخی مقاطع نیز عناوینی داشتم. همیشه به عنوان یک رسالت و وظیفه به تیراندازی نگاه و اظهار علاقه‌مندی کردم تا بدون هیچ عنوان و پستی به فدراسیون کمک کنم. حتی وقتی که در شهرداری فعالیت داشتم شخصا توافقنامه‌هایی را بدون هیچ چشم داشتی با فدراسیون امضا و اعلام کردم که در ازای دادن مربی و سلاح به شهرداری، کلیه درآمدهای این بخش به فدراسیون تعلق بگیرد که متاسفانه عواملی باعث شد از این فرصت‌ها استفاده نشود.

تغییرات اعضای فدراسیون غیرمعمول نبوده

فدراسیون تیراندازی بر مبنای اصول خاصی حرکت می‌کند. ما به بحث توسعه کمی و کیفی تیراندازی، جلب مشارکت همگانی، شکست حصارها و منع انحصارطلبی، توجه ویژه به تیم‌های پایه و بانوان تاکید داریم. حجم کار در فدراسیون گسترده است و فشار کاری زیادی را تحمل می‌کنیم. ممکن است در این شرایط برخی از افراد نتوانند خودشان را تطبیق بدهند. تغییرات امری طبیعی است و غیر معمول نیست. باید از نخبگان تیراندازی پرسید که تغییرات فدراسیون مثبت بوده یا منفی و بحث‌هایی که در زمینه تغییر و تحولات فدراسیون مطرح می‌شود، واقعی است یا شبهه‌ای بیش نیست. به نظر من، مطرح شدن این مسائل، فضاسازی افراد انحصارگراست. ما متعلق به هیچ جناح و دسته خاصی نیستیم و تلاش می‌کنیم از همه ظرفیت‌های موجود بهره‌مند شویم تا رشد کنیم.

هیچ سهمی از مدال‌های تیراندازی نداریم

یکی از اشکالات اصلی ما در تیراندازی، بحث عدم شناخت این رشته در جامعه است. شاید مهمترین رسالت ما معرفی و شناختن این رشته مفید، مهیج و سلامت‌بخش روح و جسم به کمک رسانه‌ها است. با توجه به اینکه تیراندازی ریشه در فرهنگ، مذهب و اعتقادات ما دارد، لازم است مردم در سطح جامعه به شناخت خوبی از آن برسند. خوشبختانه تیراندازی با محدودیت‌هایی که در سایر رشته‌ها وجود دارد مواجه نیست. حضور بانوان، نداشتن شرایط خاص سنی و وضعیت فیزیکی تیراندازان از جمله مزیت‌های این رشته به حساب می‌آید. بانوان به عنوان یکی از اصلی‌ترین رشته‌های ورزشی می‌توانند تیراندازی را دنبال کنند. به جرات می‌گویم بالاترین مدال‌ها، چیزی در حدود ۱۸۶ مدال در رشته تیراندازی توزیع می‌شود. در شرایطی که کسب دو یا سه مدال از این تعداد می‌تواند رتبه ما را در جهان ارتقا دهد، متاسفانه تاکنون ما هیچ سهمی از این مدال‌ها نداشتیم.

برگزاری انتخابات ریاست فدراسیون در دهه اول آذر

تاخیر در برگزاری مجمع انتخابات به دلیل بازی‌های المپیک صورت گرفت. پس از آن نیز انتخابات کمیته ملی المپیک بود. ما مرتب بحث برگزاری مجمع را به طور مکتوب یا حضوری به سازمان ارائه کردیم. در واقع این سازمان تربیت بدنی بوده که به دلایل مختلف مجمع را به تاخیر انداخته است. براساس آخرین پیگیری‌های انجام شده مقرر شد دهه اول آذرماه انتخابات برگزار شود. ظرف یک هفته آینده زمان دقیق برگزاری مجمع اعلام می‌شود. پنج نفر برای ریاست کاندیدا شدند که براساس آخرین خبرها دو نفر انصراف دادند. البته ممکن است تاکنون نیز تغییراتی صورت گرفته باشد که من از آنها اطلاع ندارم.

پس از انتخابات به جمع بندی نهایی برای جذب مربی می رسیم

طی رایزنی‌هایی که فدراسیون با مربیان مختلف خارجی انجام داده تاکنون ۱۰نفر اعلام آمادگی کردند. باید با آنها ملاقات و شرایط را بررسی کنیم تا بهترین انتخاب را داشته باشیم. تاکنون با سه تا چهار مربی خارجی ارتباط برقرار کردیم. ما روی بحث هزینه و قرارداد مالی مربی شرایطی داریم. فعلا مربیانی از اوکراین، هند و چین با ما وارد مذاکره شدند. تلاش می‌کنیم سریع‌تر به نتیجه برسیم و در نهایت پس از انتخابات رییس فدراسیون به جمع‌بندی نهایی برای جذب مربی خواهیم رسید.

موضوع دو شغله بودن، حربه‌ای برای حذف افراد بود

با شناختی که از همکاری با «پورمحمدی» رییس سازمان بازرسی کل کشور دارم، او شخص پخته، با درایت و فهیمی است. اظهارات پورمحمدی درباره انتخابات کمیته رد کننده و متناقض نیست. مرجع تفسیر قانون، مجلس شورای اسلامی و شورای نگهبان است. یکی از مراجع اخذ چهارگانه در بحث حل مسائل مختلف، سنت است. تاکنون روال انتخابات این گونه بوده و هیچ گاه شبهه‌ای به وجود نیامده است. شاید هدف از لحاظ مباحثی چون دو شغله بودن مدیران، حربه‌ای برای حذف افراد باشد. من روز آخر وضعیت حضورم در کمیته را از نظر حقوقی بررسی کردم که مشکلی نداشت. چرا که حضور در کمیته شغل محسوب نمی‌شود. اینکه جریان‌ها و اعتقادات مختلفی در ورزش هست، درست است. ما باید حصارها را بشکنیم تا افراد شایسته به ورزش ورود پیدا کنند.