رد پای دلال‌ها در زیرمجموعه سپاهان

اولین ترکش حذف ناباورانه تیم فوتبال سپاهان از لیگ قهرمانان آسیا به دلیل سهل‌انگاری دیگر مدیریتی در فوتبال ایران نصیب محمدرضا ساکت مدیرعامل پیشین این تیم شد که پس از ۱۰ سال مدیریت کمتر از دو ماه پیش از سمتش استعفا کرد.

سالی سه بار جشن قهرمانی می‌گرفتند تا به فامیل‌هایشان پول بدهند کنار رفتن از لیگ قهرمانان آسیا به‌رغم پیروزی در دو مسابقه رفت و برگشت مرحله یک‌چهارم نهایی و بروز خطا در باشگاهی که بیشترین سابقه بین‌المللی در این رقابت‌ها را میان تیم‌های ایرانی دارد آنقدر تعجب‌ برانگیز بود که بالاخره رییس هیات مدیره باشگاه را وادار به توضیح و افشاگری درباره ناگفته‌هایش کرد!

به گزارش ایسنا، ناگفته‌هایی‌ که بعد از تغییر و تحولات مدیریتی باشگاه و دودستگی میان هواداران این تیم اصفهانی کاملا احساس می‌شد و بنابر بعضی مصلحت‌اندیشی‌ها به زبان نیامد. شاید تجمع‌ اعتراض‌آمیز بعضی هواداران سپاهان پس از حذف تیم‌شان مقابل ساختمان باشگاه و سردادن شعار علیه کادر مدیریتی جدید عاملی شد تا کادر مدیریتی این تیم، مدیریت قبلی سپاهان را مقصر اصلی این سهل‌انگاری قلمداد کند. از این رو رییس هیات مدیره باشگاه سپاهان که کانون اصلی شعارهای اعتراض‌آمیز بعضی هواداران بود، انگشت اتهام را به سوی محمدرضا ساکت گرفت و تلویحا او را سرمنشا این شعارها دانست.

بعد از ۱۰ سال دوباره می‌خواهند برگردند

وی با اشاره به تجمع اعتراض‌آمیز بعضی هواداران سپاهان مقابل ساختمان باشگاه، ساعتی پس از حذف این تیم در لیگ قهرمانان آسیا، ادامه داد: بخشی از اعتراض‌ها مربوط به ناراحتی بعضی از هواداران به‌خاطر حذف این‌چنینی سپاهان بود، اما بخشی دیگر هدف‌دار بود!

حسینی در توضیح بیشتر جریان معترض هدف‌دار در اطراف تیم سپاهان به ایسنا گفت: ظاهرا دوستان بعد از ۱۰ سال مدیریت در باشگاه دوست دارند دوباره به مسوولیت‌شان برگردند. تغییرات مدیریتی در باشگاه به صلاحدید روسای ارشد مجموعه سپاهان و سهامداران این باشگاه بود، چرا که باید در وضعیت مالی باشگاه شفاف‌سازی می‌شد. متاسفانه ارقام دو، سه میلیارد تومانی که در ابتدا برای بدهی‌های باشگاه عنوان می‌شد اکنون به بیش از ۱۰میلیارد تومان رسیده است و بعضی دلالی‌ها در زیرمجموعه باشگاه وجود دارد.

جشن قهرمانی می‌گرفتند تا به یکی از فامیل‌هایشان پول بدهند!

وی ادامه داد: در مباحث فرهنگی فقط روی کارهای شعاری و رسانه‌ای مانور می‌دادند. مشخص نبود چرا سه مرتبه در این مجموعه جشن قهرمانی گرفته شد، اما بعد فهمیدیم برای این بوده تا از این طریق بتوانند به فلان شخصی که فامیل‌شان است، پول بدهند! دیگر باید این وضعیت جمع می‌شد. باشگاه دیگر کشش روند قبلی را نداشت. سالانه حدود ۲۰ میلیارد تومان برای باشگاه هزینه می‌شد، آن‌وقت در پایان فصل اگر سه بازیکن قصد جدایی از تیم فوتبال‌مان را داشتند، شرایط بحرانی پیدا می‌کردیم!

وی در بخش دیگری از افشاگری‌هایش علیه مدیریت پیشین باشگاه سپاهان گفت: شاید طرح بعضی موارد دیگر باعث ایجاد جنجال شود، اما واقعا حتی در بستن لیست بازیکنان امسال و جذب چند بازیکن، باز هم ردپای دلالان فوتبال دیده می‌شود!

ما تلاش زیادی کردیم تا بازیکنان فصل گذشته را حفظ کنیم و حتی حاضر شدیم با وجود تمام محدودیت‌هایی که برای باشگاه‌های صنعتی ایجاد شده، ۱۰درصد بر مبلغ قرارداد فصل پیش آنها هم بیفزاییم، اما آنها حاضر نشدند در سپاهان بمانند.

سال‌ها است که سالانه ۹۰۰ میلیون تومان اجاره زمین می‌دهیم

رییس هیات مدیره سپاهان در پایان گفت: سعی می‌کنیم کارهای عمقی تاثیرگذاری برای باشگاه انجام دهیم. به زیرساخت‌های این باشگاه باید نگاه جدی داشته باشیم. ما سالانه حدود هشتصد، نهصد میلیون تومان برای اجاره زمین مسابقات پرداخت می‌کنیم، حال حساب کنید این رقم طی سالیان گذشته و حداقل چهار، پنج سال پیش چقدر می‌شود؟ اگر ارقام را کنار هم بگذاریم، آنقدر جدی هست که می‌شد به وسیله آن تاسیسات ایجاد کرد تا از هزینه این پول‌ها جلوگیری شود. نباید کارمان به جایی برسد که حاضر شویم برای ماندن یک بازیکن ۱۰درصد بر مبلغ کلانش بیافزاییم، بعد او قبول کند، سپس قهر کند، برود، بیایید و... . سپاهان پتانسیلی بیش از اینها دارد.