مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران:
احتمال حفاری اکتشافی در بلوکهای دیگر خزر در حال بررسی است
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: کشتی FPSO حدود ١٤ ماه دیگر برای نصب و راهاندازی به آبهای خلیج فارس میآید و حدود شش ماه بعد آماده استفاده در لایه نفتی پارس جنوبی خواهد بود. رکنالدین جوادی در گفتوگو با «شانا»، با اعلام اینکه قرارداد خرید کشتی FPSO امضا و پیشپرداخت آن نیز پرداخت شده است، افزود: این کشتی ١٤ ماه دیگر برای نصب و راهاندازی میآید و حدود شش ماه بعد آماده استفاده در لایه نفتی پارسجنوبی خواهد بود. وی با بیان اینکه مدت قرارداد شرکت پتروایران برای تامین این کشتی ٢١ ماه است که حدود دو ماه از مدت آن گذشته است، افزود: امیدواریم که با این برنامهریزی در کمتر از ٢ سال دیگر بالاخره تولید نفت در لایه نفتی پارس جنوبی را آغاز کنیم.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران گفت: کشتی FPSO حدود ١٤ ماه دیگر برای نصب و راهاندازی به آبهای خلیج فارس میآید و حدود شش ماه بعد آماده استفاده در لایه نفتی پارس جنوبی خواهد بود. رکنالدین جوادی در گفتوگو با «شانا»، با اعلام اینکه قرارداد خرید کشتی FPSO امضا و پیشپرداخت آن نیز پرداخت شده است، افزود: این کشتی ١٤ ماه دیگر برای نصب و راهاندازی میآید و حدود شش ماه بعد آماده استفاده در لایه نفتی پارسجنوبی خواهد بود. وی با بیان اینکه مدت قرارداد شرکت پتروایران برای تامین این کشتی ٢١ ماه است که حدود دو ماه از مدت آن گذشته است، افزود: امیدواریم که با این برنامهریزی در کمتر از ٢ سال دیگر بالاخره تولید نفت در لایه نفتی پارس جنوبی را آغاز کنیم. پیش از این مشتاقعلی گوهری، معاون بررسی امکان سنجی اقتصادی و مالی طرحهای مدیریت برنامهریزی تلفیقی گفته بود که طرح توسعه لایه نفتی پارس جنوبی با هدف تولید نفت خام به میزان ۳۵ هزار بشکه در روز با اعتباری افزون بر یک میلیارد دلار هدفگذاری شده است و همسو با این هدف، سفارش یک فروند شناور پالایشگاهی (FPSO) با اعتباری حدود ۴۲٠ میلیون دلار نیز در طرح توسعه لایه نفتی پارس جنوبی پیشبینی شده است.
مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران همچنین در مورد اهداف شرکت ملی نفت در آبهای دریای خزر گفت: روند اقدامات انجام شده در خزر مطابق با سیاستهای جمهوری اسلامی ایران است و تاکنون روند اکتشافی در خزر، رضایتبخش بوده و این روند اکتشافی ادامه مییابد. جوادی تاکید کرد که فعلا برنامهای برای تولید نفت در خزر نداریم و گفت: احتمال حفاری اکتشافی در بلوکهای دیگر غیر از سردار جنگل در حال بررسی است. چندی قبل علی اصولی، مدیرعامل نفت خزر با اشاره به تاکید مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران بر ادامه کار سکوی ایران - امیرکبیر در خزر و جلوگیری از توقف کار تاکید کرده و گفته بود که پس از موفقیت در حفاری دو حلقه چاه میدان سردارجنگل، در حال آمادهسازی امور و رفتن به سراغ حفاریهای اکتشافی بعدی هستیم. وی با بیان اینکه سناریوهای مختلفی اعلام شده است و منتظریم تا راهبردها و اعتبارات در هیاتمدیره شرکت ملی نفت تایید و تصویب شود و آن را به ما ابلاغ کنند، گفت: برنامههای شرکت نفت خزر در چارچوب سیاستهای کلی جمهوری اسلامی ایران و وزارت نفت است.
ارسال نظر