آغاز فرآیند مناقصه میدان آزادگان
شانا: وزیر نفت ضمن اعلام خبر حضور تعدادی از مدیران شرکتهای خارجی برای حضور در مناقصه میدان آزادگان گفت: فرآیند برگزاری این مناقصه، ۷ یا ۸ ماه به طول میانجامد که این روند طبیعی است. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بیژن زنگنه با اشاره به اینکه فرآیند مناقصه میدان آزادگان آغاز شده است، اظهار کرد: میدان آزادگان، میدان بزرگی است، باید طرفهای خارجی ابتدا پیشنهاد فنی و سپس مالی خود را به ترتیب ارائه دهند تا سرانجام برنده اعلام شود. وی، افزایش ضریب بازیافت مخازن نفتی و توسعه میدانهای مشترک را مهمترین اولویت وزارت نفت در ۴ سال آینده عنوان کرد و گفت: رسیدن به این اهداف مستلزم جذب منابع و سرمایه خارجی و همچنین فناوری روزآمد دنیاست.
شانا: وزیر نفت ضمن اعلام خبر حضور تعدادی از مدیران شرکتهای خارجی برای حضور در مناقصه میدان آزادگان گفت: فرآیند برگزاری این مناقصه، ۷ یا ۸ ماه به طول میانجامد که این روند طبیعی است. به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، بیژن زنگنه با اشاره به اینکه فرآیند مناقصه میدان آزادگان آغاز شده است، اظهار کرد: میدان آزادگان، میدان بزرگی است، باید طرفهای خارجی ابتدا پیشنهاد فنی و سپس مالی خود را به ترتیب ارائه دهند تا سرانجام برنده اعلام شود. وی، افزایش ضریب بازیافت مخازن نفتی و توسعه میدانهای مشترک را مهمترین اولویت وزارت نفت در ۴ سال آینده عنوان کرد و گفت: رسیدن به این اهداف مستلزم جذب منابع و سرمایه خارجی و همچنین فناوری روزآمد دنیاست. زنگنه با بیان اینکه برای دستیابی به منابع خارجی و فناوری روزآمد دنیا باید با شرکتهای درجه یک خارجی همکاری کنیم، تصریح کرد: شرکتهای ایرانی باید در کنار شرکتهای خارجی با هدف تولید نفت و گاز بیشتر و جلوگیری از هدر رفت منابع نفتی و ایجاد اشتغال تلاش کنند. وزیر نفت ادامه داد: صنعت نفت گرچه در مرحله بهرهبرداری صنعتی اشتغالزا تلقی نمیشود، اما در مرحله اجرای طرحها بسیار اشتغالزاست و حجم عظیمی از اشتغال را در کشور ایجاد میکند که ما به آن نیازمندیم.
وی درباره نوسازی تاسیسات نفتی نیز گفت: بسیاری از تاسیسات نفتی ۶۰ تا ۷۰ سال عمر دارند که بخش قابل توجهی از آنها مستهلک شده و نیازمند نوسازی هستند و در مواردی نیز به بازسازی نیاز دارد. زنگنه تصریح کرد: همانطور که از نفت انتظار میرود این صنعت در جذب سرمایه خارجی و تحرک در تحول اقتصادی کشور پیشتاز است و به همین دلیل به توجه ویژهای نیاز دارد.وی به دیگر برنامههای صنعت نفت اشاره کرد و گفت: تلاش داریم سوختن گازهای همراه نفت را به صفر برسانیم، پایانه جدید نفتی جاسک را در سواحل دریای عمان بسازیم، گازرسانی روستایی در مناطق باقیمانده را به اتمام برسانیم، جهش جدیدی در صنعت پتروشیمی کشور برای جلوگیری از خام فروشی ایجاد کنیم. وزیر نفت ادامه داد: همچنین میکوشیم در توسعه صنعت پالایش در ابعاد کیفی و کمی قدم برداریم، ساختار صنعت نفت را سرآمد و روزآمد کنیم و برنامههای مفصل و ویژهای برای نیروی انسانی در نظر بگیریم. زنگنه درباره ساماندهی نیروی انسانی در صنعت نفت نیز گفت: در بخش نیروی انسانی با معضل بزرگی روبهرو هستیم، زیرا در سال ۸۴ حدود ۱۲۰ هزار نفر نیرو داشتیم اما در سال ۹۲ این تعداد به ۲۲۰ هزار نفر رسید بدون اینکه کار و ماموریت جدیدی به صنعت نفت اضافه شود. وی با اشاره به خروج ۲۵ هزار نیروی انسانی از مجموع نیروهای وابسته به وزارت نفت افزود: این تعداد در پالایشگاهها و مجتمعهای پتروشیمی واگذار شده فعال هستند و از فهرست نیروها خارج شدهاند، با این حال ساماندهی این حجم نیروی باقیمانده در صنعت نفت کار بسیار دشواری است و جزو اولویتهای کاری من در این دولت به شمار میآید. وزیر نفت با بیان اینکه افزون بر توجه به وضع نیروی انسانی، کیفیت نیروها هم باید ارتقا یابد، تصریح کرد: البته ما از کاهش نیرو صحبت نمیکنیم، بلکه میخواهیم نیروها را ساماندهی کنیم.
ارسال نظر