تولید نفت ایران از میدانهای نفتی خلیجفارس افزایش یافت
ایرنا: میزان تولید نفت ایران از میدانهای نفتی دریایی خلیج فارس با نصب پمپ الکتریکی شناور (ESP) در یکی از چاههای میدان نوروز افزایش یافت. ایران با هدف کسب سهم بیشتر از بازار جهانی نفت و احیای جایگاه گذشته دربازار انرژی، افزایش تولید نفت به شیوههای مختلف را پیگیری میکند. از برنامههای ایران برای افزایش تولید نفت، بالابردن میزان تولید از میدانهای نفتی خلیج فارس است که به دلیل کیفیت مطلوب، مشتریان زیادی دارد. توسعه میدانهای جدید با اولویت مخازن مشترک، افزایش ضریب برداشت و تعمیر چاهها و سکوهای فعال از شیوههای کشورمان برای افزایش تولید محسوب میشود.
ایرنا: میزان تولید نفت ایران از میدانهای نفتی دریایی خلیج فارس با نصب پمپ الکتریکی شناور (ESP) در یکی از چاههای میدان نوروز افزایش یافت. ایران با هدف کسب سهم بیشتر از بازار جهانی نفت و احیای جایگاه گذشته دربازار انرژی، افزایش تولید نفت به شیوههای مختلف را پیگیری میکند. از برنامههای ایران برای افزایش تولید نفت، بالابردن میزان تولید از میدانهای نفتی خلیج فارس است که به دلیل کیفیت مطلوب، مشتریان زیادی دارد. توسعه میدانهای جدید با اولویت مخازن مشترک، افزایش ضریب برداشت و تعمیر چاهها و سکوهای فعال از شیوههای کشورمان برای افزایش تولید محسوب میشود. بر این اساس، افزایش تولید و بهرهوری چاههای میدان نفتی نوروز با استفاده از پمپ الکتریکی شناور (ESP) مورد توجه قرار گرفته است. به گزارش وزارت نفت، مسعود بیرانوند رئیس منطقه عملیاتی بهرگان در شرکت نفت فلات قاره ایران گفت: با پمپی کردن چاه شماره ٣١ میدان نوروز، برداشت نفت از این چاه افزایش یافته است.
وی افزود: این چاه پس از تکمیل عملیات از پنجم آبان ماه امسال در مدار قرار گرفت و اکنون پس از گذشت یک ماه از آن تاریخ و با پایش مستمر پارامترهای تولیدی و تنظیم میزان تولید بهینه، چاه با تولید حدود ٢ هزار بشکه در روز بهطور پیوسته و بدون مشکل در مدار قرار دارد. موفقیتآمیز بودن طرح استفاده از پمپ الکتریکی شناور (ESP) در چاه ٣١ نوروز که بهعنوان پایلوت در این میدان اجرا شده است، میتواند راهگشای استفاده از این روش فرازآوری مصنوعی در دیگر چاههای میدان نفتی نوروز باشد. میدان نفتی نوروز به وسعت ۳۰۰کیلومتر مربع و در فاصله ۹۳ کیلومتری شمالغربی جزیره خارگ قرار دارد. میزان کنونی تولید نفت ایران بر اساس گزارش منابع ثانویه (غیررسمی) از سه میلیون و ۹۰۰ هزار بشکه فراتر رفته است.
ارسال نظر