افزایش صادرات و فروش مرزی راهکار جلوگیری از قاچاق سوخت
ایسنا: مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران، سیاستهای کلی وزارت نفت برای کاهش قاچاق سوخت را افزایش صادرات و فروش مرزی اعلام کرد. سیدناصر سجادی با بیان این مطلب گفت: با توجه به سیاست تک نرخی بودن بنزین و افزایش قیمت تا یک هزار تومان، پارسال شاهد کاهش قاچاق سوخت از مرزهای کشور بودیم. وی، توسعه گازرسانی، افزایش فروش مرزی، توسعه بانکرینگ و اجرای طرح پیمایش را از جمله راهکارهای کاهش قاچاق سوخت اعلام کرد. مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران، درباره فروش مرزی در سالهای اخیر گفت: پارسال میانگین فروش مرزی کشور به ٤٨٠ میلیون لیتر فرآورده در روز رسید که در مقایسه با سال ٩٣ دو برابر شده است.
ایسنا: مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران، سیاستهای کلی وزارت نفت برای کاهش قاچاق سوخت را افزایش صادرات و فروش مرزی اعلام کرد.سیدناصر سجادی با بیان این مطلب گفت: با توجه به سیاست تک نرخی بودن بنزین و افزایش قیمت تا یک هزار تومان، پارسال شاهد کاهش قاچاق سوخت از مرزهای کشور بودیم.وی، توسعه گازرسانی، افزایش فروش مرزی، توسعه بانکرینگ و اجرای طرح پیمایش را از جمله راهکارهای کاهش قاچاق سوخت اعلام کرد. مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران، درباره فروش مرزی در سالهای اخیر گفت: پارسال میانگین فروش مرزی کشور به ٤٨٠ میلیون لیتر فرآورده در روز رسید که در مقایسه با سال ٩٣ دو برابر شده است.
وی در ادامه گفت: افزایش صادرات و فروش مرزی فرآوردههای نفتی نشان از عملکرد مثبت ما در کنترل و کاهش قاچاق سوخت دارد. سجادی، با اشاره به آثار مثبت اجرای طرح پیمایش در کاهش قاچاق گفت: با ارتقای سامانه هوشمند سوخت و اجرای این طرح قاچاق نفتگاز بهصورت چشمگیری کاهش پیدا کرد.مدیرعامل شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران، با اعلام اینکه توزیع بنزین با نرخ یک هزار تومان جاذبهای برای قاچاق ندارد، اظهار کرد: با اجرای کامل طرح پیمایش، قاچاق نفت گاز را مانند بنزین به حداقل یا صفر میرسانیم.وی با اشاره به زیرساختهای سامانه هوشمند سوخت اعلام کرد: با شناسایی خودروهای فاقد بیمه شخص ثالث از خردادماه امسال، سهمیه سوخت این خودروها نیز قطع خواهد شد.سجادی، در بخشی از سخنان خود هدف از ایجاد این سامانه را اصلاح قیمت فرآورده، کاهش رشد مصرف و جلوگیری از قاچاق سوخت اعلام کرد.
ارسال نظر