مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام کرد: سهمیه سوخت خودروهای گازوئیل سوز فاقد بیمه شخص ثالث از ابتدای خردادماه قطع می‌شود. عباس کاظمی در گفت‌وگو با «شانا» اظهار کرد: هر زمان که وزارت راه و شهرسازی همه خودروها را به «جی پی اس» (سامانه موقعیت یاب جهانی) متصل کند، مبنای محاسبه سهمیه گازوئیل خودروهای باری و مسافری از بارنامه به پیمایش تغییر داده خواهد شد و در حجم دریافت سوخت بازنگری می‌شود. وی همچنین از تخصیص نیافتن سهمیه گازوئیل به خودروهای سنگین فاقد بیمه شخص ثالث از ابتدای خردادماه امسال خبر داد و گفت: براساس مذاکراتی که با شرکت‌های بیمه و بیمه مرکزی انجام شده است، تخصیص سهمیه سوخت خودروهای گازوئیل سوز فاقد بیمه شخص ثالث از ابتدای خردادماه قطع می‌شود و در صورتی که در زمان تعیین شده مالکان خودروها بیمه شخص ثالث خودروی خود را تمدید نکنند، سهمیه سوخت این خودروها قطع خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران اعلام کرد: پس از اجرای طرح عرضه گازوئیل بر اساس بارنامه و پیمایش، میانگین مصرف گازوئیل در بخش حمل و نقل به کمتر از ۵۰ میلیون لیتر در روز رسیده است. کاظمی با بیان اینکه در طول چند ماه گذشته تاکنون میانگین مصرف روزانه گازوئیل در بخش حمل و نقل به حدود ۴۲ تا ۴۳ میلیون لیتر در روز کاهش یافته است، تاکید کرد: با اجرای طرح تخصیص سوخت به ازای پیمایش، مصرف گازوئیل کشور در این حوزه حدود ۷ تا ۵/ ۷ میلیون لیتر در روز کاهش یافته است.

وی با بیان اینکه پیش‌بینی می‌شود با حذف سهمیه سوخت خودروهای گازوئیل سوز فاقد بیمه شخص ثالث روزانه حدود ٢میلیون لیتر دیگر صرفه جویی داشته باشیم، گفت: بر این اساس از قابلیت‌های مختلف سامانه هوشمند سوخت برای مدیریت مصرف گازوئیل استفاده می‌کنیم. مدیرعامل شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ایران گفت: پیش بینی می‌شود در صورت اجرای این طرح سهمیه گازوئیل حدود ۱۰۰ هزار دستگاه خودروی سنگین گازوئیل سوز فاقد بیمه شخص ثالث حذف شود. کاظمی با بیان اینکه سامانه هوشمند سوخت برای عرضه گازوئیل سهمیه‌ای حفظ می‌شود، گفت: اکنون قیمت گازوئیل با لیتری سه هزار ریال عرضه می‌شود که در نظر داریم تا زمان اصلاح و واقعی‌سازی قیمت گازوئیل این سامانه را حفظ کنیم زیرا معتقدیم اگر سامانه هوشمند سوخت وجود نداشته باشد کاهش مصرف گازوئیل محقق نمی‌شود. از زمان اجرای این طرح تاکنون حدود ٧٩٠ هزار کارت سوخت برای خودروهای گازوئیل‌سوز صادر شده و در مجموع ٩ گروه خودرویی سهمیه گازوئیل دریافت می‌کنند که شامل ٦ گروه باری و سه گروه مسافربر می‌شوند.