نکات مدیریتی
تبدیل ایده به کسبوکار موفق
کارآفرینان جوان و مشتاق به منظور دستیابی به اهداف خود باید تلاش بسیار کنند، اما آنها اغلب سر درگم هستند و نمیدانند چگونه و از کجا کسبوکار خود را شروع کنند.
مترجم: هوتسا عسکری نسب
کارآفرینان جوان و مشتاق به منظور دستیابی به اهداف خود باید تلاش بسیار کنند، اما آنها اغلب سر درگم هستند و نمیدانند چگونه و از کجا کسبوکار خود را شروع کنند. بهتر است ایده مورد نظر را برای راهاندازی کسبوکار بررسی کنند که آیا در بازار قابل عرضه است یا اینکه با شکست روبهرو میشود ؟ تا چه اندازه احتمال خطر وجود دارد و برای کاهش خطر چه باید کرد؟ مطمئنا، کارآفرینان از شروع کار واهمه دارند، اما هدف تنها ایجاد یک شرکت موفق نیست، بلکه به دست آوردن تجارب و پیشرفتی است که از طریق انجام کار مداوم، تلاش و مواجهه با شکست به دست میآید. در این مقاله به چندین راهکار اشاره میشود که میتوان ایده سادهای را به کسبوکار دائمی و درآمد زا تبدیل کرد.
آزمایش بازار
هنگامی که ایده جالبی برای شروع کسبوکار در سر میپرورانید، ابتدا آن را بر روی مشتریان خود امتحان کنید. واکنش صریحی نسبت به بازخورد مشتریان داشته باشید و همچنین درباره نظر خود رو راست باشید و به بهبود و پشتیبانی از عقیده خود اصرار بورزید. تنها نوشتن طرحی از کسبوکار اتلاف وقت است. تلاش خود را بر روی شبکه گسترده کاری متمرکز کنید و تا جایی که امکان دارد درباره نظر خود پیرامون راهاندازی کسبوکار جدید با افراد زیادی مشورت نمایید. مواجهه با خطر و شکست، بخش جدا نشدنی از کارآفرینی است، اما با انجام هر آزمون میتوان از میزان خطرات به میزان قابل توجهی کاست.
مطرح کردن ایده با ارائه مثال عملی
با امتحان کردن ایده خود در بازار واقعی به اطلاعاتی دست مییابید که برای ارائه نظرات خود به سرمایهگذاران مفید است. باید در نظر داشته باشید که سرمایهگذاران ممکن است شخصا هیچ درک و تجربهای نسبت به نظر مطرح شده نداشته باشند؛ اما این وظیفه شما است تا راههایی برای مجذوب کردن آنها به کار ببرید. به عنوان مثال با استفاده از ویدئو میتوان اطلاعات بر گرفته از بازار و همچنین نظرات مثبت مشتریان را به نمایش درآورد. به این طریق میتوان سرمایه گذاران را حتی با وجود مشکلات فراوان متقاعد کرد.
تشکیل گروه
با افرادی همکاری داشته باشید که نقاط قوت و ضعف شما را بر میشمارند. بخشی از موفقیت کار به عنوان تاجر، شناخت تواناییهای خود برای انجام کار و تشخیص نیاز به پشتیبانی و حمایت است. داشتن شریکی که مهارتهایش مکمل مهارتهای شما است اولین گام رسیدن به موفقیت است. از آنجایی که هیچ زمینه و تجربهای در مورد صنعت و تکنولوژی ندارید باید از متخصصان در این زمینه کمک بگیرید. به همان اندازه که راهاندازی کسبوکار با افرادی که در زمینههای گوناگون تخصص دارند مهم است، طراحی جامع و کامل مراحل اولیه استخدام کارمندان نیز اهمیت بسیاری دارد. در شروع مراحل تشکیل گروه، انجام کارهای فراوان، روبهرو شدن با چالشهای غیر قابل پیش بینی و انجام کارهای دشوار و طاقت فرسا لازم و ضروری است.
« نه» همیشه به معنی مخالفت نیست
به عنوان کارآفرین حتما با مخالفت دیگران در زندگی حرفهای مواجه شدهاید، اما مهم این است که نظرات مخالف را پذیرفته و به هیچ وجه نارحت نشوید. سعی کنید در انعطاف نظر خود به منظور غلبه بر هر گونه مشکلی خلاقیت داشته باشید. کلمه «نه» همیشه به این معنا نیست که دیگران با شما مخالف هستند، فقط به این معنا است که بهتر است در حال حاضر کاری انجام نگیرد. در شروع انجام بعضی از کارها با کلمه «نه» زیاد مواجه میشوید که موجب تشویق، انگیزش، تجدیدنظر، تنظیم و بررسی نظرات میشود. زمانی که با مخالفت دیگران مواجه میشوید، با فراز و نشیبهای بسیاری روبهرو خواهید شد اما در واقع هر پاسخ منفی، فرصت جدیدی برای یادگیری و تعدیل فراهم میکند. داشتن یک همراه، شریک خوب و گروه حمایت کننده در کمک به حل مشکلات، نقش اساسی ایفا میکنند.
منبع : forbes
ارسال نظر