شماره روزنامه ۶۱۸۶
|

ژاله علو در ۹۷سالگی درگذشت؛

دنیای اقتصاد: ژاله علو، هنرمند باسابقه تئاتر، سینما، رادیو و تلویزیون، امروز در ۹۷سالگی درگذشت. او اگرچه نقش‌های بسیاری را بازی کرد اما بیشتر با صدای جادویی‌اش شناخته می‌شد؛ صدایی که حتی در آخرین سال‌های زندگی‌اش می‌توانست همچنان مخاطبان بسیاری را میخکوب کند.

ویدئویی از حال و هوای شب چله؛

گروه آنلاین روزنامه دنیای اقتصاد با همکاری یاسین نمکچیان دبیر گروه فرهنگ و هنر و بهنام ناصح، خبرنگار این گروه از تحریریه دنیای اقتصاد تلاش کرده تا علاوه بر مرور ابیات شاعر بزرگ ایران‌زمین حافظ‌ شیرازی، دلایل اهمیت حفظ و اجرای این سنت دیرینه ایرانیان را در بلندترین شب سال مرور نماید و در عین حال در…

    چهارشنبه، ۰۵ دی ۱۴۰۳
  • بزرگداشت خسرو خسروشاهی در جشنواره فیلم رشد برگزار شد

    خزان دوبله در ایران

    در روزی که ژاله علو با زندگی خداحافظی کرد، بزرگداشت همکار قدیمی‌اش خسرو خسروشاهی در جشنواره فیلم‌ رشد برگزار شد. خسروشاهی یکی از مهم‌ترین و سرشناس‌ترین دوبلورهای ایران است که هنوز در ۸۳سالگی با عشق و علاقه کار می‌کند. صدای ماندگار او برای مردم یادآور آلن دلون، آمیتاب باچان، آل پاچینو و داستین هافمن است که بارها جایشان در فیلم‌های مختلف حرف زده است.این مراسم با حضور هنرمندان سرشناس و علاقه‌مندان بسیاری در سینما فلسطین و با ادای احترام به ژاله علو برگزار شد.
  • «خاطرات یک حلزون»‌ در خانه هنرمندان

    دنیای اقتصاد: انیمیشن سینمایی «خاطرات یک حلزون»‌ به‌ کارگردانی آدام الیوت فردا پنج‌شنبه در خانه هنرمندان ایران به نمایش درمی‌آید. این انیمیشن محصول ۲۰۲۴ استرالیا که با زیرنویس فارسی‌ روی پرده خواهد رفت، داستان دو خواهر و برادر دوقلو به نام‌های گریس و گیلبرت است که با از دست دادن پدر و مادرشان، گریس شروع به جمع‌آوری حلزون می‌کند، اما پس از مدتی آنها به دو خانواده مختلف سپرده می‌شوند و این جدایی روزهای سختی برایشان رقم می‌زند. سارا اسنوک، کدی اسمیت-مک‌فی، اریک بانا، مگدا زوبانسکی، دومینیک پینان و جکی ویور از صداپیشگان انیمیشن «خاطرات یک حلزون»‌ هستند. علاقه‌مندان به انیمیشن‌های سینمایی می‌توانند برای دیدن «خاطرات یک حلزون» ساعت ۱۸ به سالن ناصری خانه هنرمندان ایران مراجعه کنند.
  • مسابقه عکاسی با موضوع کوهستان

    دنیای اقتصاد: در ادامه برپایی کمپ کوهنوردی ویژه نوجوانان با عنوان «کمپینو»، فرهنگسرای خاتم(ص) مسابقه عکاسی «عکسینو» ویژه عکاسی از کوهستان را برگزار می‌کند.این مسابقه عکاسی با شعار «هنر در طبیعت نهفته است» ویژه گروه سنی نوجوان و جوان برگزار می‌شود و علاقه‌مندان به کوهنوردی و عکاسی می‌توانند با ارسال عکس‌های خود با موضوع کوهستان در آن شرکت کنند. علاقه‌مندان تا ۱۵ دی‌ماه برای ارسال آثار خود به مسابقه عکاسی «عکسینو» فرصت دارند. امکان ارسال آثار از دو طریق استوری در اینستاگرام و تگ کردن صفحه campi__no@ یا ارسال از طریق پیام‌رسان «بله» به شناسه campi_no_admin@ فراهم شده است.پس از پایان مهلت ارسال آثار، فرایند داوری آغاز می‌شود و در نهایت، امکان حضور رایگان در کمپ کویر به عنوان جایزه برای ۱۰ برگزیده دختر و ۱۰ برگزیده پسر فراهم خواهد شد. همچنین جوایزی از ملزومات کوهنوردی به ۱۰ برگزیده دیگر مسابقه اهدا می‌شود.
  • بزرگداشت پیشکسوت طراحی صحنه

    دنیای اقتصاد: مراسم بزرگداشت ادنا زینلیان، طراح پیشکسوت صحنه و لباس، در تالار رودکی برگزار می‌شود. این مراسم همزمان با رونمایی از کتاب «صحنه عشق من است» برگزار خواهد شد که به زندگی و فعالیت‌های هنری این هنرمند می‌پردازد. در این کتاب گفت‌وگوهایی با هنرمندان مطرحی چون لوریس چکناواریان و رضا کیانیان درج شده که به اهمیت نقش زینلیان در تئاتر ایران پرداخته‌اند. همچنین جمعی از هنرمندان و چهره‌های فرهنگی در مراسم رونمایی حضور می‌یابند و سخنرانی خواهند کرد. قطب‌الدین صادقی، مهرانه مهین‌ترابی، ایرج راد و حمیدرضا نعیمی از جمله سخنرانان این مراسم هستند. در این مراسم علاوه بر تجلیل از زینلیان، موسسه هنرمندان پیشکسوت نیز از این هنرمند قدردانی خواهد کرد.علاقه‌مندان برای حضور در مراسم بزرگداشت ادنا زینلیان و رونمایی کتاب «صحنه عشق من» می‌توانند جمعه هفتم دی ساعت ۱۶ به تالار رودکی مراجعه کنند.
  • کریستوفر نولان در سودای «اودیسه» جدید

    دنیای اقتصاد: کریستوفر نولان، کارگردان نام‌آشنای هالیوود، برای پروژه بعدی خود یکی از حماسه‌های ماندگار ادبیات جهان را برگزیده است. طبق اعلام رسمی، فیلم جدید نولان که با فناوری پیشرفته آیمکس فیلم‌برداری خواهد شد، روایتی سینمایی از حماسه افسانه‌ای «اودیسه» هومر خواهد بود.این فیلم که قرار است در تاریخ ۱۷ ژوئیه ۲۰۲۶ (تیرماه ۱۴۰۵) اکران شود، جمعی از ستارگان بزرگ سینما را گرد هم آورده است. بازیگرانی چون مت دیمون، تام هالند، آن هاتاوی، زندایا، لوپیتا نیونگو، رابرت پتینسون و شارلیز ترون از جمله چهره‌های شاخصی هستند که در این پروژه به ایفای نقش خواهند پرداخت.«اودیسه» که داستان سفر پرماجرای اودیسه، پادشاه ایتاکا، پس از جنگ تروا را روایت می‌کند، بارها الهام‌بخش فیلم‌سازان بوده است. با‌این‌حال، اقتباس جدید نولان با بهره‌گیری از فناوری‌های روز دنیا و دیدی نوآورانه، نوید یک تجربه سینمایی متفاوت را می‌دهد. از این رو منتقدان بر این باورند با توجه به سابقه درخشان نولان در خلق آثار حماسی و پیچیده، «اودیسه» این کارگردان نیز به یکی از آثار ماندگار سینما تبدیل شود.
  • همکاری عبدالجبار کاکایی با کنسرت «نسل خلیل»

    دنیای اقتصاد: عبدالجبار کاکایی، شاعر و منتقد ادبی، به عنوان راوی اشعار مولانا در کنسرت گروه تنبورنوازان «نسل خلیل» با عنوان «مهر مولانا» حضور خواهد داشت. این کنسرت که یکشنبه ۹ دی در تالار وحدت برگزار می‌شود، تلفیقی از موسیقی عرفانی و شعرخوانی است. هژیر مهرافروز، سرپرست گروه نسل خلیل، در این باره می‌گوید: «این کنسرت، از بُعد ظاهری، چندین سال پیشینه و تمرین دارد. شرایطی که باعث شد از حضور عبدالجبار کاکایی و عبدالحمید ضیایی به عنوان راویان غزل‌های مولوی استفاده کنیم.»
  • این داغ هیچ‌وقت سرد نشد

    دنیای اقتصاد: سحرگاه پنج دی‌ماه ۸۲، خونبارترین کاروان جهان از بم گذشت. این جمله را محمدعلی علومی، نویسنده مشهور، می‌گفت که بعد از زلزله فقط درباره همان شب هولناک نوشت و تا پایان عمرش نتوانست از فاجعه فاصله بگیرد. وقتی بم اسیر زلزله شد خیلی طول کشید تا خبرهایش پخش شود.آن موقع اینترنت فراگیر نبود و مردم مجبور بودند خبرها را از رسانه‌های رسمی دنبال کنند. در آن وضعیت یکی از مهم‌ترین خبرهایی که منتشر شد مربوط به مرگ ایرج بسطامی، خواننده خوش‌صدای بمی، بود که سینه به سینه چرخید و جامعه به‌شدت اندوهگین کرد.
  • تصویر هوش مصنوعی به قلم خودش

    دنیای اقتصاد: هوش مصنوعی برای اولین بار یک پرتره از خود ترسیم کرده است که نشان می‌دهد ظاهر آن چگونه است؛ پرتره‌ای که با الهام از چهره ۴۰ هنرمند برای خود انتخاب کرده است. با توجه به این واقعیت که هوش مصنوعی می‌داند انسان نیست و صرفا یک سیستم رایانه‌ای است، تصویر خود را در تجسم عینی شبیه به یک انسان ساخته است. این آزمایش توسط شرکت بیمه‌گر هیسکوکس در راستای آینده برنامه هنر و هوش مصنوعی صورت گرفته است. این گزارش به تاثیر هوش مصنوعی در دنیای هنر و معضل اخلاقی پیرامون هنر از جمله مساله حق مولف پرداخته است. شرکت بیمه مذکور برای روشن کردن این بی‌عدالتی احتمالی و تضییع حقوق، این آزمایش را انجام داد و سپس غرامت تمام ۴۰هنرمندی را که از چهره آنان استفاده شده پرداخت کرده است.
    سه‌شنبه، ۰۴ دی ۱۴۰۳
  • انتصاب چهره‌های تلویزیونی آمریکا در جایگاه‌های سیاسی

    دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور منتخب آمریکا، دو چهره شناخته‌شده در دنیای تلویزیون را به سمت‌های دیپلماتیک منصوب کرد.
  • فصلنامه «تنور» با تمرکز بر آشپزی به دکه‌ها آمد

    نخستین شماره فصلنامه تخصصی فرهنگی، اجتماعی، آشپزی «تنور» منتشر شد. در بخشی از سرمقاله سپهر سرلک، مدیرمسوول و صاحب‌امتیاز «تنور»، آمده است: «در روزگاری که تعداد نشریات چاپی رو به افول است و به‌ویژه در ایران، تاثیرگذاری و مرجعیت خود را از دست داده‌اند، هنوز موضوعات و حوزه‌‌هایی هستند که جا برای سخن گفتن و نوشتن و تحقیق و کندوکاو دارند و هزار حرف نگفته و کار نکرده درباره آنها وجود دارد.
  • برپایی رویداد «گذر تهران» در خانه هنرمندان

    «گذر تهران» اولین رویداد خود را با عنوان «محفل نخست» با حضور هنرمندانی چون ‌ارشد تهماسبی و ساعد مشکی جمعه ۷ دی در سالن جلیل شهناز خانه‌ هنرمندان ایران برگزار می‌کند.
  • «شب‌ نمایش‌نامه‌نویس» با حضور علاقه‌مندان برگزار شد

    وقت تقدیر از بزرگان

    مراسم«شب‌ نمایش‌نامه‌نویس» به انگیزه زادروز بهرام بیضایی و سالگرد درگذشت اکبر رادی و با تقدیر از خسرو حکیم رابط برگزار شد. ایرج راد این روز را بزرگداشت دو هنرمندی دانست که به گردن فرهنگ این سرزمین حق دارند. او با افسوس از درگذشت زودهنگام رادی گفت که آثار او بی‌نظیر است و جایگاهش از نویسندگان مطرح جهانی پایین‌تر نیست.
  • حراج اثری از خالق لوزی ماشین رنو

    دنیای اقتصاد: حراج یکی از آثار ویکتور وازارلی، هنرمند مجار-فرانسوی، بار دیگر پای آثار این هنرمند را که زبانی هندسی و رنگارنگ دارد به رسانه‌ها باز کرد.
  • اجرای موسیقی خاطره‌انگیز در نیاوران

    دنیای اقتصاد: گروه «عشاق» به سرپرستی جمشید آقایی و خوانندگی محمد افروز پنج‌شنبه ششم دی‌ماه در فرهنگسرای نیاوران روی صحنه می‌رود.
  • بزرگداشت اکبر عالمی در مراسم جایزه پژوهش سال سینما

    دنیای اقتصاد: مراسم معرفی برندگان هفتمین دوره جایزه پژوهش سال سینمای ایران امروز سه‌شنبه در تالار رودکی برگزار می‌شود. در این مراسم همچنین آیین نکوداشت زنده‌یاد اکبر عالمی و بزرگداشت مهدی رحیمیان، دو تن از مدرسان، مولفان، پژوهشگران و محققان حوزه سینما و تلویزیون، برپا خواهد شد.
    دوشنبه، ۰۳ دی ۱۴۰۳
  • ژاله علو در ۹۷سالگی درگذشت؛

    غروب یک صدای جادویی

    دنیای اقتصاد: ژاله علو، هنرمند باسابقه تئاتر، سینما، رادیو و تلویزیون، امروز در ۹۷سالگی درگذشت. او اگرچه نقش‌های بسیاری را بازی کرد اما بیشتر با صدای جادویی‌اش شناخته می‌شد؛ صدایی که حتی در آخرین سال‌های زندگی‌اش می‌توانست همچنان مخاطبان بسیاری را میخکوب کند.
  • جشنواره «مبارک» در فرهنگ ایران چه جایگاهی دارد؟

    خبر وزیر ارشاد درباره هنرمندان ممنوع از کار

    سید‌عباس صالحی، وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، در بیستمین جشنواره نمایش عروسکی مبارک حضور پیدا کرد و در گفت‌وگو با خبرنگاران، یک بار دیگر درباره رفع مشکلات هنرمندان ممنوع از کار حرف زد و گفت در تلاش است مذاکرات به نتیجه برسد تا به‌زودی خبرهای خوشی منتشر شود. او درباره حل مشکلات هنرمندان زن توضیح داد: همان‌طور که بارها عرض کرده‌ام، با کمک دوستان در حوزه‌های قضایی و امنیتی و با تلاش وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، مشکل تعدادی از هنرمندان ممنوع‌الفعالیت، اعم از خانم‌ها و آقایان، رفع شد و مشکل بخش دیگری از آنان هم در آستانه برطرف شدن است که خبرهای خوش آن خواهد رسید.
  • هوشنگ مرادی کرمانی در یک نشست تخصصی:

    کودکان خوراک فرهنگی می‌خواهند

    نشست تخصصی «بررسی وضعیت فیلم‌نامه‌نویسی و فیلم‌سازی در حوزه کودک و نوجوان» همزمان با نخستین روز برگزاری این جشنواره با حضور هوشنگ مرادی کرمانی، سهیل موفق و داود امیریان در سینما فلسطین‌ تهران برگزار شد. در این نشست، منصور ضابطیان، مجری و کارشناس این نشست، با اشاره به شرایط نامساعد فیلم‌نامه نویسی و فیلم‌سازی سینمای کودک و نوجوان از مهمانان حاضر پرسید: چرا حال سینمای کودک به این نقطه رسیده است؟
  • پاریز مال پاکستان نیست

    دنیای اقتصاد: محمد ابراهیم باستانی پاریزی شخصیتی فرهنگی است که نیاز به معرفی ندارد؛ او نه‌تنها تاریخ‌دان برجسته، بلکه نویسنده توانا، پژوهشگری دقیق و شاعری خوش‌ذوق بود که آثارش با نثری روان و گاه طنزآمیز او را بین خاص و عام محبوب کرده بود. خود درباره تولد و زادگاهش که به آن عشق می‌ورزید تعریف می‌کند: «سال۱۳۰۴ در کوهستان پاریز متولد شده‌ام. پاریز دهکده کوچکی است در ده‌فرسنگی شمال سیرجان و ۱۳فرسنگی جنوب رفسنجان. سال ۱۳۰۹ ش/ ۱۹۳۰ م پدرم مرحوم حاج آخوند پاریزی که در کسوت روحانی بود - به جای مرحوم آقای علی پولادی - که اصلا کرمانی بود و به پاریز آمده مدیر مدرسه شده بود، به مدیریت مدرسه انتخاب شد.
  • «جان صبا» به بازار موسیقی آمد

    دنیای اقتصاد: آلبوم «جان صبا» مشتمل بر اجرای آثار مرحوم ابوالحسن صبا، موسیقیدان پیشگام کشورمان، با هنرمندی یمین غفاری و فرهانه ابوترابیان در دسترس مخاطبان قرار گرفت. یمین غفاری در توضیح این اثر موسیقایی نوشته است: «صبا یکی از بهترین راویانِ اصالت و ویژگی‌های منحصر‌به‌فردِ موسیقی کلاسیک ایران از عهد قاجار به دوره بعد از خود است. نغمه‌هایی که از میرزاعبداله، میرزاحسینقلی و دیگر هنرمندان زمان قاجار فرا گرفت، در جان پرورش داد و به‌خوبی به نسل بعد از خود منتقل کرد.
  • بررسی اخلاق هوش مصنوعی در یک کتاب

    دنیای اقتصاد: کتاب «اخلاق هوش مصنوعی» نوشته مارک کوکلبرگ با ترجمه احسان عارفی‌فر منتشر شد. در این کتاب فیلسوف فناوری اهل بلژیک با توجه به سرعت توسعه و نفوذ هوش مصنوعی در زندگی بشر، به بررسی تاثیر آن بر ارزش‌های انسانی، هویت، مسوولیت‌پذیری و ساختارهای اجتماعی پرداخته است. در یادداشت مارک کوکلبرگ، نویسنده کتاب «اخلاق هوش مصنوعی»، برای خوانندگان ایرانی آمده است: «از زمان انتشار کتاب در سال ۲۰۲۰به زبان انگلیسی، دنیای هوش مصنوعی با سرعت عجیبی تغییر کرده است. امروز هوش مصنوعی مولد قادر است محتوا و تصویر تولید کند، آن هم به گونه‌ای که بسیاری را شگفت‌زده و مبهوت می‌کند. بحث‌های بسیاری در حوزه اخلاق هوش مصنوعی در این مدت درگرفته است.
  • رضا ناجی: این روزها سبزی پاک می‌کنم

    رضا ناجی، برنده بهترین بازیگر مرد از چهار جشنواره جهانی، از مشکلات بیکاری‌اش حرف زد و در انتقاد از این وضعیت گفت این روزها در خانه مشغول پاک کردن سبزی است. این بازیگر توضیح داد: نه اینکه کاری را قبول نکنم، اصلا کاری وجود ندارد. کدام کار را پیشنهاد داده‌اند که قبول نکردیم؟ هیچ کاری به من پیشنهاد نشده است. برنده جایزه خرس نقره‌ای بهترین بازیگری مرد از جشنواره فیلم برلین برای بازی در فیلم «آواز گنجشک‌ها» گفت: چهار جایزه جهانی گرفته‌ام اما هیچ‌کس اهمیت نمی‌دهد.
  • رونمایی از سردیس مجسمه‌ساز فقید

    دنیای اقتصاد: آیین نکوداشت و رونمایی از سردیس زنده‌یاد ناصر هوشمندوزیری فردا سه‌شنبه در خانه هنرمندان ایران برگزار می‌شود. ناصر هوشمندوزیری دانش‌آموخته مجسمه‌سازی از دانشکده هنرهای زیبا دانشگاه تهران در سال ۱۳۴۹ بود. در سال ۱۳۵۵ برای ساخت مجسمه‌های سنگی پارک جمشیدیه دعوت به کار شد که به ساخت ۵۰ مجسمه سنگی انجامید. از استاد هوشمندوزیری حدود ۸۰۰ اثر هنری با متریال چوب، فلز، فایبر‌گلاس، بازیافت پلاستیک و... موجود است. او موسس تنها موزه خصوصی ایران (غارموزه وزیری) در کوه‌های لواسانات تهران محسوب می‌شود. آثار مشهور زنده‌یاد هوشمند‌وزیری در پارک‌های جمشیدیه، ساعی، ملت و پردیسان تهران، باراجین قزوین، قلعه فلک‌الافلاک، موزه رختشوی‌خانه زنجان، لالجین همدان و نیز آثاری در اهواز و ماهشهر به یادگار مانده است. آیین نکوداشت و رونمایی از سردیس استاد ناصر هوشمند‌وزیری ساعت ۱۷در سالن استاد شهناز خانه هنرمندان ایران برگزار خواهد شد.
  • نولان فیلم ریدلی اسکات را ستود

    دنیای اقتصاد: کریستوفر نولان، کارگردان نام‌آشنای هالیوود، در ستایشی بی‌نظیر از ریدلی اسکات، خالق فیلم حماسی «گلادیاتور»، اثر جدید او را یک کاوش عمیق در تاریک‌ترین گوشه‌های روح بشری توصیف کرده است. نولان در مصاحبه‌ای با ورایتی، به تحلیل دقیق «گلادیاتور ۲» پرداخته و بیان کرده است که اسکات با این فیلم، نه‌تنها به دنبال سرگرم‌کردن مخاطب است، بلکه به عمق روان او نفوذ کرده و آرزوها و تمایلات پنهانش را بر پرده سینما به نمایش می‌گذارد. به گفته نولان، در اولین قسمت «گلادیاتور»، ماکسیموس با پرسشی مستقیم از مخاطب، به ماهیت تماشای چنین فیلم‌هایی اشاره می‌کند.
  • دلیل شباهت «سوجان» به «پس از باران»

    دنیای اقتصاد: نشست بررسی سریال «سوجان» ساخته حسین تبریزی که این روزها از شبکه یک روی آنتن رفته برگزار شد. در این نشست میثم آهنگری، تهیه‌کننده سریال، گفت: تمام تلاششمان را کردیم تا سریالی درخور سلیقه مخاطب و در‌عین‌حال جذاب بسازیم. تهیه‌کننده «سوجان» درباره اینکه بینندگان با تماشای این سریال به یاد سریال «پس از باران» افتادند، گفت: خدا را شاکریم که سریالمان با «پس از باران» مقایسه می‌شود چون به‌هر‌حال آن سریال یک حس نوستالژیک داشت و ما از این اتفاق خرسندیم.قصه ما در همان خطه‌ای روایت می‌شود که «پس از باران» ساخته شد اما قصه‌اش خیلی فرق دارد و از قسمت ۲۹ با اتفاقی که برای شخصیت «ستاره» اتفاق می‌افتد مخاطبان دچار شوک می‌شوند.
    یکشنبه، ۰۲ دی ۱۴۰۳
  • فیلم‌های دنباله‌دار همچنان پیشتاز خواهند بود

    مسیر سینما در ۲۰۲۵

    پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهند که صنعت سینمای جهان در سال ۲۰۲۵ به رشد چشمگیری دست خواهد یافت و درآمد گیشه‌ها به ۳۳میلیارد دلار خواهد رسید. طبق برآورد شرکت تحلیلی «گاور استریت آنالیستیک» در سال آینده، آمریکای شمالی یکی از بازارهای اصلی سینما خواهد بود و فروش تقریبی ۹.۷میلیارد دلاری را تجربه خواهد کرد. همچنین پیش‌بینی شده بازارهای بین‌المللی، به استثنای چین، با فروش ۱۶.۸میلیارد دلاری روبه‌رو شوند و در چین هم رقم ۶.۶میلیارد دلار فروش به دست بیاید.
  • بررسی «فریادها و نجواها» در خانه هنرمندان ایران

    دنیای اقتصاد:فیلم سینمایی «فریادها و نجواها» به‌کارگردانی اینگمار برگمان فردا دوشنبه ساعت ۱۷ در سالن استاد ناصری خانه هنرمندان ایران به نمایش درمی‌آید و پس از نمایش فیلم، نشست نقد و بررسی با حضور شهرام اشرف‌ابیانه، منتقد سینما، برگزار می‌شود. برگمان در این فیلم از داستان چهار زن در محیط بسته یک خانه مجلل قدیمی، یکی از نومیدانه‌ترین شاهکارهایش را خلق می‌کند. فیلمی که دل مشغولی‌های او، اضطراب، مرگ و افول رابطه‌های انسانی، را یک‌جا در بر می‌گیرد.
  • برپایی «باغ روشنایی» در گالری سیحون

    نمایشگاه انفرادی نعیمه رزاقی ساکت با عنوان «باغ روشنایی» در گالری سیحون برپاست. این هنرمند در استیتمنت نمایشگاه خود توضیح داده است: «پیوند میان انسان و گیاه پیوندی دیرینه است و در فرهنگ ایرانی گیاهان از قداست برخوردارند. این مجموعه با توجه به داستان‌ها و افسانه‌های فرهنگ ایرانی که سال‌هاست از دوران کودکی در ناخودآگاهم ریشه کرده‌اند شکل گرفته است. گیاه و انسان دو جزء جدانشدنی در نقاشی‌هایم هستند.
  • خرس طلایی افتخاری برای بازیگر «اتاق بغلی»

    تیلدا سوینتون، بازیگر پرآوازه بریتانیایی و برنده اسکار، امسال در مراسم افتتاحیه برلیناله، خرس طلایی افتخاری را به پاس یک عمر دستاورد هنری دریافت خواهد کرد. این جایزه ارزشمند، در تقدیر از نقش‌آفرینی‌های درخشان او در فیلم‌هایی چون «باید درباره کوین حرف بزنیم» و «اتاق بغلی» به وی اهدا می‌شود.
  • نمایش فیلمی با بازی ژولیت بینوش در ارسباران

    فیلم سینمایی «فکر می کنی من کی هستم» به کارگردانی سافی نبو امروز یکشنبه در فرهنگسرای ارسباران اکران و پس از آن نقد و بررسی می‌شود. پس از نمایش این فیلم که محصول سال ۲۰۱۹ بلژیک، در ژانر درام و عاشقانه است، محمدعلی حسینیان، روان‌شناس، و کورش جاهد، کارشناس و مدرس سینما، آن را نقد و بررسی می‌کنند. داستان این فیلم درباره معلمی پنجاه‌ساله به نام کلیر است که تصمیم می‌گیرد یک پروفایل جعلی در شبکه اجتماعی با نام و تصویر یک دختر بسیار جوان برای خود ایجاد کند و با استفاده از یک هویت دیگر شخصیتی کاملا تخیلی از خودش بسازد. اما… در این فیلم هنرمندانی همچون ژولیت بینوش، نیکول گارسیا، فرانسوا سیویل، شارل برلینگ، ژول هولپَن و غیره به ایفای نقش پرداخته‌اند. علاقه‌مندان برای حضور در این نشست می‌توانند ساعت ۱۸ به سالن آمفی‌تئاتر فرهنگسرای ارسباران به نشانی خیابان شریعتی، بالاتر از پل سیدخندان‌، خیابان جلفا مراجعه کنند.