لغو کنسرت نوازنده پیشکسوت تنبور به دلیل صادر نشدن مجوز
کنسرت علیاکبر مرادی نوازنده پیشکسوت تنبور بهدلیل صادر نشدن مجوز از سوی اداره اماکن نیروی انتظامی لغو شد. شهرام صارمی مسوول بخش موسیقی فرهنگسرای ارسباران در اینباره به ایسنا گفت:
پس از تشکیل پرونده در اداره ارشاد استان تهران، طی شدن مراحل مقدماتی کار، گرفتن استعلام از حراست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و ارجاع نامه به اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی (پلیس امنیت تهران بزرگ) پس از هفت بار مراجعه به این اداره، متاسفانه موفق به دریافت مجوز از اداره اماکن نشدیم و دلیل این موضوع هم به ما اعلام نشد.
کنسرت علیاکبر مرادی نوازنده پیشکسوت تنبور بهدلیل صادر نشدن مجوز از سوی اداره اماکن نیروی انتظامی لغو شد.شهرام صارمی مسوول بخش موسیقی فرهنگسرای ارسباران در اینباره به ایسنا گفت:
پس از تشکیل پرونده در اداره ارشاد استان تهران، طی شدن مراحل مقدماتی کار، گرفتن استعلام از حراست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی استان تهران و ارجاع نامه به اداره نظارت بر اماکن عمومی نیروی انتظامی (پلیس امنیت تهران بزرگ) پس از هفت بار مراجعه به این اداره، متاسفانه موفق به دریافت مجوز از اداره اماکن نشدیم و دلیل این موضوع هم به ما اعلام نشد.علیاکبر مرادی نیز در واکنش به صادر نشدن مجوز از سوی اداره اماکن برای برگزاری کنسرت گفت:
من فقط میتوانم متاسف باشم؛ پس از گذشت بیش از ۳۰ سال، ما به کدام سمت حرکت میکنیم. تمام اهالی هنر آگاهند که من هرگز اهل حاشیه در هنر نبودهام و نیستم. همواره بهخاطر عشقی که به فرهنگ و هنر سرزمینم داشته و دارم، کوشش کردهام تا کارم را در حد توان درست انجام دهم.این تنبورنواز پیشکسوت اظهار کرد: آثار گذشته من، در زمینه موسیقی تنبور گواه این مدعا است. حال که اداره اماکن نیروی انتظامی میخواهد هنر، عقیده و فرهنگ من را به میل خود محک بزند و در اینباره تصمیم بگیرد، حتما قدرت و صلاحیت این کار را دارد. من فقط میتوانم بگویم، دست مریزاد.وی افزود: تنها پرسشی که برای من بیجواب میماند، این است که اگر اداره اماکن نیروی انتظامی مسوول و متولی هنر در کشور ماست، پس وزارت ارشاد چه وظیفهای دارد؟ طبق این روال شاید بهتر است که وزارت ارشاد هنرمندان را مسوول تامین امنیت عمومی کند!
علیاکبر مرادی، نوازنده صاحبنام تنبور اهل کرمانشاه است و از مهمترین میراثداران موسیقی مقامی تنبور است. او از سال ۱۳۷۲ جمعآوری و ثبت مقامهای کهن تنبور را آغاز کرد. این مقامها (۷۲ مقام) سالها بعد توسط خانه فرهنگهای جهان در پاریس و بعد از آن در ایران در قالب چهار سیدی منتشر شد. مجله sing line او را یکی از ۵۰ نوازنده برتر دنیا دانسته است.
ارسال نظر