برج میلاد موزهدار شد
مشاهیر ایران ۲۷۱ متر از زمین فاصله گرفتند
مجسمههای سیلیکونی مشاهیر ایران به تراز ۲۷۱ متری برج میلاد انتقال داده شد تا از این پس ایران نیز صاحب موزهای مانند موزه مادام توسو شود. این مجسمههای سیلیکونی را علیرضا خاقانی، هنرمند مجسمهساز کشورمان که دکتر دندانپزشک نیز هست با استفاده از سیلیکون که ماده اصلی ساخت دندانهای مصنوعی است، ساخته است. خاقانی در ابتدای مراسم افتتاح این موزه گفت: امروز تعدادی از مفاخر بزرگ ایران میزبان عزیزانی هستند که به برج میلاد آمدهاند. من معتقدم بخشی از زیربناهای فرهنگی کشور را همین شخصیتها میسازند و بزرگداشت و پاسداشت این سرمایههای بزرگ کشور جزو وظایف ما است.
مجسمههای سیلیکونی مشاهیر ایران به تراز 271 متری برج میلاد انتقال داده شد تا از این پس ایران نیز صاحب موزهای مانند موزه مادام توسو شود.
این مجسمههای سیلیکونی را علیرضا خاقانی، هنرمند مجسمهساز کشورمان که دکتر دندانپزشک نیز هست با استفاده از سیلیکون که ماده اصلی ساخت دندانهای مصنوعی است، ساخته است. خاقانی در ابتدای مراسم افتتاح این موزه گفت: امروز تعدادی از مفاخر بزرگ ایران میزبان عزیزانی هستند که به برج میلاد آمدهاند. من معتقدم بخشی از زیربناهای فرهنگی کشور را همین شخصیتها میسازند و بزرگداشت و پاسداشت این سرمایههای بزرگ کشور جزو وظایف ما است. وی مجسمه سیلیکونی فردوسی را یکی از متفاوتترین مجسمههای این مجموعه دانست و گفت: فردوسی را بزرگتر از حد معمول ساختم و در ساخت آن اغراق کردم تا اشارهای به بزرگی او در ادبیات داشته باشم. خاقانی در پایان سخنان خود گفت: 14 مجسمه در این مجموعه قرار دارد که تا پایان سال 30 مجسمه دیگر از مشاهیر ایران مانند حضرت امام خمینی (ره)، شهید بهشتی، شهید رجایی، دکتر مصدق، میرزا کوچکخان، آیتالله کاشانی و چند تن دیگر را نیز خواهم ساخت که همه آنها نیز به برج میلاد منتقل خواهند شد.
در این موزه مجسمههایی از شهریار، سهراب سپهری، سیمین دانشور، پروین اعتصامی، پروفسور حسابی، نیما یوشیج، مصطفی چمران، فردوسی، پهلوان تختی، جلال آل احمد، ملکالشعرای بهار و... به نمایش درآمده است.
ارسال نظر