جوان فلسطینی در کنار شکیرا
فیفا برای مراسم افتتاحیه و اختتامیه جام‌جهانی 2014 برنامه‌های ویژه‌ای دارد و از حالا روی آهنگ این جام کار کرده است. حضور یک جوان فلسطینی در کنار همسر مدافع بارسلونا اتفاق ویژه این مراسم خواهد بود و البته برنامه اصلی را خواننده مشهور اهل پورتوریکو اجرا می‌کند.
به گزارش خبرگزاری مهر، طرفداران موزیک و هنر از حالا برای شنیدن نام آهنگ اصلی جام‌جهانی ۲۰۱۴ برزیل لحظه شماری می‌کنند. برگزاری این جام در برزیل، سرزمین سامبا هیجانات زیادی را برای فوتبال دوستان به دنبال خواهد داشت، ولی به نظر می‌رسد در فاصله هفت ماه تا شروع این مسابقات اهالی هنر هم به این جمع پیوسته‌اند. آنها نه برای جادوی فوتبال که به آهنگ مخصوص این جام فکر می‌کنند.
اینکه کدام خواننده محبوب پاپ آهنگ اصلی جام‌جهانی برزیل را می‌خواند موضوعی است که خیلی‌ها از حالا به دنبال آن هستند ولی آنچه از حالا مشخص است و فیفا هم کدهایی درباره آن منتشر کرده خواننده مراسم افتتاحیه و اختتامیه این جام یک بارسلونایی خواهد بود. یکی از آمریکای مرکزی یا یک خواننده دو رگه از آمریکای لاتین. یک خواننده عرب هم در این بین می‌خواهد شانس خود را امتحان کند. او نقش اول را بر عهده ندارد ولی حضورش سرو صدای زیادی به دنبال خواهد داشت. او یک جوان ۲۴ ساله از فلسطین است. جوانی از غزه، از اردوگاه فلسطینی‌ها و برنده مسابقه عرب آیدل ۲۰۱۳.
گزینه اول از پورتوریکو
گزارش‌هایی که روزنامه ال موندو دپروتیوو منتشر کرده بود در کنار برنامه ویژه‌ای که کمپانی سونی، یکی از حامیان اصلی برگزاری جام‌جهانی ترتیب داده است نشان می‌دهد که شانس اصلی انتخاب خواننده جام‌جهانی ۲۰۱۴ از کشور پورتوریکو خواهد بود. ریکی‌مارتین خواننده پرتوریکویی ترانه اصلی جام‌جهانی ۹۸ فرانسه را تحت عنوان «جام‌زندگی» خوانده بود و حالا به دنبال این است تا بار دیگر در بزرگ‌ترین آوردگاه فوتبالی دنیا نام خود را بر سر زبان‌ها بیندازد.
آلترناتیو دوم از بارسلونا
اگر از «ریکی مارتین» بگذریم باید به گزینه دوم برسیم. او هم یک بارسلونایی است. «شکیرا»، همان خواننده معروف دو رگه کلمبیایی که با مدافع ملی‌پوش بارسلونا ازدواج کرده و دارای یک پسر از این بازیکن است. این خواننده که آهنگ معروف جام‌جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی را تحت عنوان «واکا‌واکا» خوانده بود در برنامه‌های مختلف با فیفا همکاری داشته و بعد از نخستین قهرمانی تیم بارسلونا در لیگ قهرمانان اروپا به همراه پپ گواردیولا نیز در جشن ویژه این باشگاه حضور داشت.
همسر جرارد پیکه، مدافع تیم بارسلونا البته نخستین برنامه فوتبالی خود را در جام‌جهانی ۲۰۰۶ تجربه کرده بود که در آن زمان هم سروصدای زیادی کرد ولی آهنگ «واکا واکا» وی در جام‌جهانی ۲۰۱۰ تمامی معادلات را بر هم زده بود و تا مدت‌ها بر سر زبان‌ها بود و کلیپ آن هم در سراسر دنیا طرفداران خاص خود را داشت. این آهنگ از آن جهت که زمینه‌های زندگی مشترک بین شکیرا و جرارد پیکه را فراهم آورده بود هم در بین فوتبالی‌ها طرفداران ویژه‌ای پیدا کرده بود.
این خواننده که از پیکه برای کلیپ یاد شده دعوت کرده بود اعتراف کرد که در همان برنامه عاشق پیکه شده و البته انتظار این را داشت که بازیکن تیم بارسلونا در این باره پیش قدم شود، اما پیکه به جای اینکه به خواننده کلمبیایی پیشنهاد نامزدی بدهد این موضوع را به دوست و هم تیمی خود یعنی سسک فابرگاس عنوان کرد تا او واسطه بین دو طرف شود!
یکی از مقامات فیفا درباره برنامه ویژه او در جام‌جهانی ۲۰۱۴ گفته است: «بعد از اینکه سپ بلاتر برنامه‌های قبلی وی را مورد تایید قرار داد این بار هم انتظار یک برنامه ویژه را از این شاهزاده بانوی پاپ کلمبیایی داریم و باید منتظر یک اتفاق تازه در جام‌جهانی ۲۰۱۴ باشید.»
از اردوگاه‌های فلسطین
تا مراسم ویژه جام‌جهانی ۲۰۱۴
خواننده کلمبیایی در مراسم ویژه جام‌جهانی در کنار خود جوانی فلسطینی را خواهد داشت که حامل پیام ویژه‌ای برای جهانیان است. محمد عساف، همان که روزهای سختی را در اردوگاه‌های فلسطینی‌ها سپری کرده به جهانیان نشان خواهد داد که حتی با وجود تمام سختی‌هایی که رژیم غاصب صهیونیستی بر مردم این دیار وارد می‌کند زندگی همچنان در غزه و دیگر شهرهای فلسطین جریان دارد و جوانان این دیار دست از تلاش بر نمی‌دارند. او این خبر را به طور رسمی در اختیار رسانه‌ها قرار داده و به گفتن این جمله اکتفا کرده که «جام‌جهانی برای من یک فرصت بزرگ خواهد بود». قرار است محمد عساف در کنار شکیرا یک آهنگ ویژه را اجرا کنند که البته بی‌ربط با فلسطین و صلح در جهان نخواهد بود.
حضور این خواننده جوان فلسطینی در مراسم ویژه جام‌جهانی ۲۰۱۴ داستان جالبی دارد. او که در روستای «بیت داراس» از نواحی غزه به دنیا آمده است وقتی که چهار سال بیشتر نداشت به همراه پدر و مادرش به اردوگاه «خان یونس» در نوار غزه انتقال داده شد و یکی از هفت فرزند خانواده بوده که درگیر موسیقی شده است. او از پنج سالگی سرودهای حماسی فلسطینی‌ها را می‌خواند و بعدها در دانشگاه غزه در رشته روابط عمومی و رسانه مشغول به تحصیل شد. عساف زمانی که سن کمی داشت در یک برنامه محلی در حضور یاسر عرفات خوانده بود و از سال ۲۰۱۰ به طور جدی این حرفه را پی گرفت.
او در مسابقه عرب آیدل ۲۰۱۳ که در مصر برگزار شد شرکت کرد و توانست عنوان نخست را به خود اختصاص دهد. البته برای سفر به مصر این جوان فلسطینی با مشکلات فراوانی مواجه بود، چرا که اجازه خروج از غزه را نداشت و خودش عنوان می کند که دو روز در مرز مصر بازداشت بود و با مشکلات فراوانی توانست ثابت کند که برای حضور در یک مسابقه موسیقی از غزه خارج می شود.
ترانه سرایی کنید جایزه بگیرید!
شرکت سونی که یکی از حامیان اصلی فیفا در برگزاری جام‌جهانی است از حالا یک مسابقه برای انتخاب آهنگ جام ۲۰۱۴ ترتیب داده که این شانس را به همه می‌دهد تا در آن حضور پیدا کنند. قرار است ۲۰ آهنگ نهایی برگزیده شوند و در روز ششم ژانویه ۲۰۱۴ از بین آنها غربال نهایی صورت گیرد. برنده خوش شانس آهنگ جام‌جهانی همچنین میهمان ویژه فیفا در مسابقات جام‌جهانی برزیل خواهد بود. پس شما هم هر چه سریع‌تر شانس خود را امتحان کنید!

جوان فلسطینی در کنار شکیرا