کلکسیونی از نوستالژیهای دهه ۶۰ در رقابت با شبکههای ماهوارهای
پسر شجاع، پلنگ صورتی، مدرسه موشها، باخانمان، رامکال، پینگو و تام و جری، انیمیشنهای خاطرهانگیزی هستند که نوستالژیهای کودکی و نوجوانی خیلیها را زنده میکنند. حال شبکه پویا که حدود یک ماه است فعالیتش را آغاز کرده، کلکسیونی از این مجموعهها را روی آنتن برده تا مخاطبانش را به سه دهه قبل ببرد. به گزارش ایسنا، این مجموعه از انیمیشنهای قدیمی، در کنار انیمیشنهای تولیدی جدید، دو باکس هشت ساعته شبکه پویا را تشکیل میدهند که هر روز دو بار پخش میشوند.
شکرستان، گروه هفت، شنگول آباد، دهکده حیوانات، پهلوانان، ماجراهای کوشا، با ما کاش باشی، قصههای غزاله و قصههای رمضان از دیگر انیمیشنهایی هستند که روی آنتن شبکه پویا هستند. این مجموعهها، سریالهای تولید ایران هستند که شبکه پویا قصد دارد بیشترین تایم پخش خود را با افزایش تولیدات داخلی، به این مجموعهها اختصاص دهد.
اما نکته قابل توجه در جدول پخش شبکه انیمیشن ایران، پخش همزمان برخی برنامهها در این شبکه و شبکه ماهوارهای پرشینتون است؛ به نحوی که پویا همزمان با این شبکه ماهوارهای کودک که به زبان فارسی پخش میشود، انیمیشنهای پلنگ صورتی و پینگو را روی آنتن دارد. البته در کنار این دو انیمیشن تکراری و البته پرمخاطب، حجم زیادی از انیمیشنهای قدیمی و نوستالژیک، علاوه بر پر کردن آنتن شبکه پویا، در شبکه پرشینتون هم گنجانده شدهاند.
بر اساس این گزارش، مدیر شبکه پویا بارها اعلام کرده که در رقابت با پرشینتون مصمم است؛ ولی آن را تهدیدی جدی نمیبیند؛ با این حال، عملکرد شبکه پویا در پخش انیمیشنهای قدیمی نشان میدهد این شبکه نیم نگاهی نیز به شبکههای رقیب نیز دارد و میخواهد با پخش چنین برنامههایی، مخاطبان بزرگسال را به خود جلب کند.
نگاهی به پیامکهای مخاطبان و درخواستهای آنان برای پخش برنامههای کودک از شبکه پویا، حاکی از این است که باب اسفنجی و اسکوبیدو از حجم بالایی درخواست برای پخش از شبکه انیمیشن ایران برخوردار هستند.
باب اسفنجی که یکی از پرمخاطبترین انیمیشنهای روز دنیاست، از پرشینتون هم پخش و در مجموع، چهار بار تکرار میشود. این انیمیشن علاوه بر بچهها، بسیاری از مخاطبان بزرگسال را هم در سراسر جهان به خود جلب کرده است. اسکوبیدو هم درباره سگی به همین نام است. این انیمیشن هم در پیامهای درخواست پخش شبکه پویا به وفور دیده میشود.
حال باید دید شبکه پویا میتواند با هدف تغییر ذائقه مخاطبان خود، همچنان بر پخش انیمیشنهای داخلی تاکید داشته باشد یا برای جا نماندن از رقابت رسانهای و شبکههای کودک ماهوارهای که روز به روز هم بر تعدادشان افزوده میشود، چارهای جز پخش کارتونهای روز دنیا ندارد.
ارسال نظر