همایش- چهارمین همایش صنعت تبلیغات ایران برگزار شد
محمدزاده: حیات و ممات فرهنگ در دست تبلیغات است
چهارمین همایش صنعت تبلیغات ایران صبح دیروز در محل هتل المپیک تهران، با حضور مدیر کل تبلیغات و اطلاعرسانی وزارت ارشاد و تنی چند از مسوولان و کارشناسان این عرصه برگزار شد. به گزارش خبرنگار ما علیرضا کریمی، مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت ارشاد و رییس ستاد برگزاری این همایش در سخنانی با اشاره به محورهای چهارمین همایش صنعت تبلیغات ایران از برگزار ی ۱۰ جلسه کمیته سیاست گذاری و ۲ جلسه سرداوران بخشهای مختلف این همایش خبر داد و گفت: پس از فراخوانی که در رسانهها برای این همایش اعلام شد ۳۵ مقاله شامل ۱۹ مقاله از متخصصان علم تبلیغات در تهران و ۱۶ مقاله از سایر نقاط کشور به دبیرخانه همایش رسید که امروز تعدادی از مقالات برگزیده ارائه خواهد شد.
مدیرکل دفتر تبلیغات و اطلاع رسانی وزارت ارشاد، همچنین از چاپ کتابی حاوی مقالات این همایش طی ۲ ماه آینده خبر داد و از فعالان عرصه تبلیغات خواست برای ایجاد شبکه آموزشی تبلیغات تلاش کنند. وی ابراز امیدواری کرد در آیندهای نه چندان دور دانشکده
تبلیغات و رشته روابط عمومی تبلیغات در کشور تاسیس شود.
معاون امور مطبوعاتی و اطلاعرسانی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی هم در سخنانش، تبلیغات را تیغ دولبهای توصیف کرد که میتواند باعث حیات یا ممات یک فرهنگ شود.
محمدزاده در ابتدای سخنانش با تاکید بر اهمیت تبلیغات در جامعه و در عین حال شناخت اندک بخش وسیعی از مردم از این نقش گفت: بعضیها فکر میکنند تبلیغات یعنی تبلیغ مصرفگرایی و تصورشان این است که تبلیغات نوعی فعالیت لوکس است که با زندگی عامه مردم سر و کار ندارد؛ در حالی که من معتقدم در سالی که به نام جهاد اقتصادی نامگذاری شده تبلیغات میتواند ابزار مهمی در تحقق جهاد اقتصادی باشد و در آموزش تولید و مصرف بهینه و ارتقای کیفی محصولات موثر باشد.
معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد تاکید کرد: تبلیغات در بیطرفانهترین شکل خود ترویج و انتشار ایدههای ویژه است، ولی در عمل فرآیندی است که در آن فرد یا سازمان تبلیغات کننده تلاش میکند موازنه قدرت را در حیطههای سیاسی و اقتصادی به نفع خود تغییر دهد.
وی همچنین با اشاره به جذابیت پیام و عناصری که باعث این جذابیت میشوند، تاکید کرد: پیام تبلیغ زمانی اثرگذار است که به صورت غیرمستقیم بیان شود، مخصوصا در زمان کنونی که مردم یا مخاطبان تبلیغ از سواد رسانهای بالایی برخوردارند و توان مقابله با پیام را بیش از پیش دارند.
وی در ادامه با اشاره به شرایط مخاطبان، شرایط پیام و اثرات آن گفت: مخاطبان پیامهای تبلیغی سه دستهاند، کسانی که به پیام واکنش مثبت نشان میدهند، آنها که بیتفاوتند و آنها که حالت خصمانهای نسبت به پیام تبلیغی دارند. بدیهی است که تبلیغ روی گروه دوم که اصطلاحاً گروه خاکستری نامیده میشوند، متمرکز خواهند شد.
گروه اول که موافق پیاماند و خیلی نیازی به تبلیغ ندارند، البته گروه سوم هم کمتر تحت تاثیر پیام قرار خواهند گرفت.
معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد در عین حال تبلیغات را تیغ دو لبهای که میتواند باعث حیات یا ممات یک فرهنگ شود توصیف کرد و گفت: تبلیغات میتواند اطلاعات درست و مفید و خدمات و کالا یا فرهنگ یا سیاستی را ارائه و مخاطبان را در ازدحام انتخاب یاری کند تا با کمترین هزینه، درستترین و بهترین انتخاب را داشته باشند.
ارسال نظر