بدرقه تهیهکننده سریال «در چشم باد» به خانه ابدی
حبیبالله کاسهساز، تهیهکننده سینمای ایران که در کارنامهاش تولید فیلمهاوسریالهایی همچون «اخراجیها» و «در چشم باد» به چشم میخورد روز چهارشنبه و پس از تحمل بیماری درگذشت. مراسم تشییع این سینماگر پیشکسوت روز گذشته برگزار شد و هنرمندان سینما در آن از خاطرات خود با این تهیهکننده گفتند. در این مراسم مسعود جعفری جوزانی با اشاره به دهه ۶۰ و زمان جنگ گفت: من در دانشگاه حبیب را شناختم که همه چیزشان با همراهی دوستانش در اختیار رزمندهها و جنگ بود. حبیب از آدمهایی بود که میخواست هنر را علمی بفهمد.
حبیبالله کاسهساز، تهیهکننده سینمای ایران که در کارنامهاش تولید فیلمهاوسریالهایی همچون «اخراجیها» و «در چشم باد» به چشم میخورد روز چهارشنبه و پس از تحمل بیماری درگذشت. مراسم تشییع این سینماگر پیشکسوت روز گذشته برگزار شد و هنرمندان سینما در آن از خاطرات خود با این تهیهکننده گفتند. در این مراسم مسعود جعفری جوزانی با اشاره به دهه ۶۰ و زمان جنگ گفت: من در دانشگاه حبیب را شناختم که همه چیزشان با همراهی دوستانش در اختیار رزمندهها و جنگ بود. حبیب از آدمهایی بود که میخواست هنر را علمی بفهمد. حبیب درس خواند و با همه وجود با دوستانش کار میکرد.
او سالها بعد تهیهکننده «در چشم باد» شد و ذرهای از انرژیاش کم نشد. بیشتر اوقات عمر این هنرمندان هدر میرود و وقتی میمیرند ارزشمند میشوند. درحالیکه وقتی پشت دری بود و دنبال پولی بود تا کاری کند، کسی متوجه نمیشد. او افزود: حبیب کاسهساز با وجود دوستان زیادی که داشت خطبندی نشده بودند. من در زمان جنگ دیدم که چه بلایی سر بچههای ما آوردند و امروز نمیدانم چرا این خطبندی و جناحبندی سیاستزدهها وارد سینما شده است. گاهی به او وصلههایی زده میشد؛ ولی تلاش میکرد این خطکشیها را بردارد. او عشق بود برای ملت و کشور و او را بیشتر از هرچیزی باید برای این محسناتش ستود. سیروس الوند هم گفت: من اولینبار آقای کاسهساز را در دهه ۶۰ و هنگامی که در فیلمی بازی میکرد، دیدم و با او آشنا شدم. ولی وقتی غیرشرعی و نادرست خودی و غیرخودی در سینما به وجود آمد، او مرا غیرخودی نمیدانست و حتی به آقای عسگرپور زمانی پیشنهاد دادم که کاسهساز میتواند مدیرعامل خانه سینما باشد؛ درحالیکه سلایق ما با هم خیلی تفاوت داشت.
ارسال نظر