شماره روزنامه ۶۱۸۱
|
    پنجشنبه، ۲۹ آذر ۱۴۰۳
  • بهشت مالیات دهندگان کجاست؟

    ویلیام راسل، ارائه‌دهنده بیمه سلامت، زندگی و درآمد بین‌المللی، مقاصد معاف از مالیات محبوب را بر اساس عوامل هزینه جابجایی مانند پرواز، اجاره، و قبوض آب و برق رتبه‌بندی کرده است تا مقرون‌به‌صرفه‌ترین کشورهای جهان بدون مالیات را برای نقل مکان نشان دهد. عمان مقرون به صرفه‌ترین کشور معاف از مالیات برای نقل مکان در سال ۲۰۲۴ با امتیاز جابجایی ۷.۹۲ است.
  • لیر ترکیه باز هم گران شد

    امروز لیر ترکیه در حالی میان معامله گران دست به دست شد که در مقایسه با روز گذشته افزایش را تجربه کرد و ۲۲۲۰ تومان قیمت خورد. این اسکناس ۲۰ تومان گران شد.
  • بررسی کاهش تحریم ها علیه سوریه بعد از سقوط دولت بشار اسد

    رئیس کمیسیون اروپایی اعلام کرد که در حال بررسی کاهش تحریم ها علیه سوریه بعد از سقوط دولت بشار اسد در این کشور است.
  • بازتاب ویژه ابتکارات نیروهای مسلح ایران در رسانه عبری زبان

    طی سال‌های متمادی ایران موفق شدن شماری از کشتی‌های بزرگ را به کشتی‌های جنگی و موشک انداز آنهم با توانمندی‌های پیشرفته مبدل کند.
  • در نشست دوره‌ای شورای امنیت درباره «برجام» مطرح شد

    توصیه مذاکراتی اروپا به آمریکا

    دنیای اقتصاد: نشست دوره‌‌‌ای ۶‌ماهه شورای امنیت درباره قطعنامه ۲۲۳۱ و توافق هسته‌‌‌ای ایران درحالی برگزار شد که چشم‌‌‌انداز هرگونه توافقی بین ایران و غرب بسیار مبهم است. شاید به همین دلیل نماینده اتحادیه اروپا در سازمان ملل در این نشست توصیه‌‌‌هایی به ایران و آمریکا داشت. استاوروس لامبرینیدیس ضمن آنکه ماه‌‌‌های پیش رو را حیاتی توصیف کرد گفت که تشدید تنش می‌تواند شرایط را از کنترل خارج کند.
  • تحلیل روحانی از سقوط دمشق

    حسن روحانی، رئیس‌جمهور اسبق در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم به تشریح شرایط منطقه و حوادث سوریه پرداخت. او با خطرناک خواندن شرایط منطقه، نسبت به برنامه اسرائیل برای توسعه جنگ در کل منطقه هشدار داد و خواستار تصحیح و تکمیل استراتژی‌های قبلی نظام شد. روحانی همچنین از سخنان برخی مبنی بر تغییر دکترین هسته‌ای ایران انتقاد و تاکید کرد: این همان چیزی است که تندروهای آمریکا و اسرائیل می‌خواهند تا زمینه را برای جنگ آماده کنند. رئیس‌جمهوری پیشین کشورمان در بخش دیگری از سخنانش به موضوع برجام پرداخت و گفت: اگر در چند ماه آینده بتوانیم تا مهر ۱۴۰۴ برجام را با تدبیر لازم حفظ کنیم، کار بزرگی انجام گرفته است.
  • مکزیکوسیتی و سئول برای «ارائه هوای پاک» به شهروندان چه کردند؟

    جزئیات طرح‏‏‌های «پروایر» و «جنگل‏‏‌باد»؛ فاز «صفر» ‌گذار از آلودگی

    سازمان ملل متحد در سال ۱۹۹۲ گزارش داد که مکزیکوسیتی آلوده‌‌‌ترین شهر جهان است. اما به لطف اتخاذ یکسری اقدامات جامع طی دو دهه گذشته آلودگی هوا و میزان انتشار گاز دی‌‌‌اکسید کربن در این شهر به شدت کاهش یافته است. آسمان مکزیکوسیتی، زمانی غرق در مه‌دود سربی و گوگردی بود، چنان که برخی بر این باور بودند که پرندگان از ترس این آلودگی مرگبار، از آسمان بر زمین می‌‌‌آیند. خاطره روزهایی که زنگ خطر آلودگی، زندگی میلیون‌‌‌ها نفر را مختل می‌‌‌کرد، برای بسیاری از ساکنان این شهر هنوز تازه است. هشدارهای قرمز، محدودیت‌های تردد و بحران‌های بهداشتی، گوشه‌‌‌ای از آن روزگار سیاه بود. اما امروزه، با وجود اینکه هنوز هم گاهگاهی شاهد بازگشت سایه آلودگی هستیم، اما وضعیت به مراتب بهتر از گذشته است.