خرید ۸۰ توربین بادی توسط سازمان انرژیهای نو
ایسنا: مدیر دفتر مهندسی سازمان انرژیهای نو از برنامهریزی برای خرید ۸۰ توربین بادی در سال جاری خبر داد و گفت: این توربینها در برخی از مناطق کشور مورد استفاده قرار خواهند گرفت. ایرج هرسینی با اعلام این خبر اظهار کرد: ایران به دلیل موقعیت ممتاز جغرافیایی خود میتواند از انرژی باد بهعنوان یک تامینکننده مطمئن انرژی بهرهمند شود و تولید برق از طریق توربینهای بادی منافع بسیاری را برای کشور به همراه خواهد داشت. وی افزود: استانهای سیستان و بلوچستان، آذربایجان شرقی و غربی، قزوین، سمنان و خراسان نسبت به سایر استانها از باد بیشتری برخوردار هستند و مناطقی پراکنده در سایر استانها مانند شهریار در استان تهران نیز میتوانند محلهای مناسبی برای استفاده از انرژی باد برای تولید برق باشند.
ایسنا: مدیر دفتر مهندسی سازمان انرژیهای نو از برنامهریزی برای خرید 80 توربین بادی در سال جاری خبر داد و گفت: این توربینها در برخی از مناطق کشور مورد استفاده قرار خواهند گرفت.ایرج هرسینی با اعلام این خبر اظهار کرد: ایران به دلیل موقعیت ممتاز جغرافیایی خود میتواند از انرژی باد بهعنوان یک تامینکننده مطمئن انرژی بهرهمند شود و تولید برق از طریق توربینهای بادی منافع بسیاری را برای کشور به همراه خواهد داشت.
وی افزود: استانهای سیستان و بلوچستان، آذربایجان شرقی و غربی، قزوین، سمنان و خراسان نسبت به سایر استانها از باد بیشتری برخوردار هستند و مناطقی پراکنده در سایر استانها مانند شهریار در استان تهران نیز میتوانند محلهای مناسبی برای استفاده از انرژی باد برای تولید برق باشند. دماوند، دیزین و فیروزکوه و ماهشهر نیز از قابلیتهای مطلوبی برای استفاده از توربینهای بادی برخوردار هستند. در سواحل شمالی و در جنوب کشور، امکان استفاده از انرژی باد وجود ندارد و فقط در بخشی از کرانههای دریای عمان باد به طور منظم میوزد. هرسینی با بیان اینکه استفاده از توربینهای بادی به علت پراکندگی در بحث پدافند غیرعامل اهمیت زیادی دارد، گفت: استفاده از انرژی باد امنیت انرژی را به همراه دارد و در کاهش سوختهای فسیلی نیز تاثیرگذار است چون نیاز کشور به برق نیروگاهها را که اغلب مصرفکننده گاز و فرآوردههای نفتی هستند، کاهش میدهد. مدیر دفتر مهندسی سازمان انرژیهای نو ایران افزود: بیش از 200 توربین بادی در کشور وجود دارد و منطقه پشت سد منجیل با70، منجیل 51 و ارتفاعات منجیل با 27 توربین بیشترین سهم را دارا هستند و در کل منطقه منجیل
پارسال 300 میلیون کیلو وات ساعت برق تولید شد.
ارسال نظر