«دنیای اقتصاد» براساس آمار ۷ ماهه ۹۳ بررسی میکند
صنایع جذاب برای سرمایهگذاران
دنیای اقتصاد: روند سرمایهگذاری صنعتی در هفت ماه منتهی به مهر امسال، بیانگر آن است که از میان ۳۳ گروه فعال در حوزه صنعت، «سایر محصولات کانی غیرفلزی» بیشترین جذابیت را برای سرمایهگذاران داشته است. تغییر گرایش سرمایهگذاران از سرمایهگذاری خرد به کلان را شاید بتوان یکی از عمده دلایل جذاب شدن این گروه صنعتی دانست. بررسی آمار طرحهای در دست اجرای صنعتی به تفکیک درصد پیشرفت فیزیکی پروژه نشان میدهد که در گروه مذکور، معادل ۱۳ هزار و ۷۲۹ طرح جدید با پیشرفت بین صفر تا ۲۰ درصد در حال اجرا است. پس از این گروه، «محصولات غذایی و آشامیدنیها»، «محصولات از لاستیک و پلاستیک»، «محصولات فلزی فابریکی» و «ساخت مواد و محصولات شیمیایی» به ترتیب در جایگاه دوم تا پنجم جذابترین گروههای صنعتی برای سرمایهگذاری قرار گرفتهاند.
دنیای اقتصاد: روند سرمایهگذاری صنعتی در هفت ماه منتهی به مهر امسال، بیانگر آن است که از میان ۳۳ گروه فعال در حوزه صنعت، «سایر محصولات کانی غیرفلزی» بیشترین جذابیت را برای سرمایهگذاران داشته است. تغییر گرایش سرمایهگذاران از سرمایهگذاری خرد به کلان را شاید بتوان یکی از عمده دلایل جذاب شدن این گروه صنعتی دانست. بررسی آمار طرحهای در دست اجرای صنعتی به تفکیک درصد پیشرفت فیزیکی پروژه نشان میدهد که در گروه مذکور، معادل ۱۳ هزار و ۷۲۹ طرح جدید با پیشرفت بین صفر تا ۲۰ درصد در حال اجرا است. پس از این گروه، «محصولات غذایی و آشامیدنیها»، «محصولات از لاستیک و پلاستیک»، «محصولات فلزی فابریکی» و «ساخت مواد و محصولات شیمیایی» به ترتیب در جایگاه دوم تا پنجم جذابترین گروههای صنعتی برای سرمایهگذاری قرار گرفتهاند. در کنار جذابترین صنایع از نگاه سرمایهگذاران، گروههای «جمعآوری، تصفیه و توزیع آب»، «تحقیق و توسعه»، «استخراج زغال سنگ و لینیت»، «کامپیوتر و فعالیتهای مربوطه» و «محصولات از توتون و تنباکو» بهترتیب پنج گروه صنعتی است که کمترین جذابیت را برای سرمایهگذاری دارند. مطابق آمارها در مجموع، اجرای ۶۴ هزار و ۳۳۳ طرح جدید صنعتی تا پایان مهر ماه ۹۳ کلید خورده که بین صفر تا ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
«دنیای اقتصاد» براساس آمار 7 ماه منتهی به مهر 93 بررسی کرد
گروه صنعت و معدن: بررسی روند سرمایهگذاری صنعتی پیشبینی شده یا جواز تاسیس از ابتدای امسال تا پایان مهر ماه در حالی از تغییر گرایش سرمایهگذاران از سرمایهگذاری خرد به کلان حکایت دارد که گروه فعالیت «سایر محصولات کانی غیرفلزی» صدرنشین جذابترین گروه صنعتی برای اجرای پروژه جدید است.
بررسی آمار طرحهای در دست اجرا به تفکیک ۳۳ گروه صنعتی که بین صفر تا ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد، نشان میدهد که در گروه «سایر محصولات کانی غیرفلزی» معادل ۱۳ هزار و ۷۲۹ طرح جدید در حال اجرا است. براساس آمارهای موجود، «محصولات غذایی و آشامیدنیها» دومین گروهی است که تقاضا برای اجرای پروژه در آن بیش از سایر گروهها است. در این گروه ۹ هزار و ۷۴۷ طرح جدید در حال اجرا است که بین صفر تا ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. گروه «محصولات از لاستیک و پلاستیک» با ثبت ۶ هزار و ۵۸۳ طرح در دست اجرا (با پیشرفت فیزیکی صفر تا ۲۰ درصد) جایگاه سوم را در اختیار دارد.
جایگاه چهارم در میان ۳۳ گروه صنعتی برای آغاز سرمایهگذاری به «محصولات فلزی فابریکی» اختصاص یافته است؛ به طوریکه در این گروه تا پایان مهر ماه سال ۹۳ معادل ۵ هزار و ۳۱۵ طرح در دست اجرا است. بعد از این گروه «ساخت مواد و محصولات شیمیایی» در رتبه پنجم قرار دارد. در این گروه معادل ۳ هزار و ۹۸۲ طرح صنعتی در دست اجرا است که بین صفر تا ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. براساس آمار اعلام شده در ۷ ماه منتهی به مهر ۹۳ در گروه «ساخت ماشینآلات و تجهیزات» ۳ هزار و ۷۳۸ طرح که دارای پیشرفت فیزیکی صفر تا ۲۰ درصدی است، در دست اجرا است؛ بنابراین این گروه ششمین گروهی است که سرمایهگذاران صنعتی بیشترین تقاضا را برای شروع سرمایهگذاری در آن داشتهاند.مطابق آمارها در گروه «ساخت فلزات اساسی» معادل ۲ هزار و ۳۹۸ طرح جدید در دست اجرا است که رتبه هفتم را در میان جذابترین صنایع برای سرمایهگذاری در اختیار دارد.با توجه به تفکیک طرحهای در دست اجرای صنعتی براساس درصد پیشرفت فیزیکی پروژهها از صفر تا ۱۰۰ درصد، «سایر فعالیتهای خدمات مهندسی» هشتمین گروه صنعتی است که بیشترین تعداد پروژه در این بخش در دست اجرا است. در این گروه معادل ۲ هزار و ۱۷۰ طرح صنعتی با پیشرفت فیزیکی صفر تا ۲۰ درصد در دست اجرا است. بعد از این گروه «چوب و محصولات چوبی بهجز مبل» با در اختیار داشتن ۲ هزار و ۸۰ طرح در دست اجرا با پیشرفت فیزیکی صفر تا ۲۰ درصد در جایگاه نهم قرار دارد.همچنین «ساخت کاغذ و محصولات کاغذی» نیز در جایگاه دهم قرار گرفته است؛ به طوریکه در این گروه معادل ۲ هزار و ۱۲ طرح صنعتی در دست اجرا است که پیشرفت فیزیکی آن صفر تا ۲۰ درصد است. در کنار جذابترین صنایع از نگاه سرمایهگذاران که بیشترین تعداد پروژه در دست اجرا را در اختیار دارند، گروههای «جمعآوری، تصفیه و توزیع آب»، «تحقیق و توسعه»، «استخراج زغالسنگ ولینیت»، «کامپیوتر و فعالیتهای مربوطه»، «محصولات از توتون و تنباکو»، «کشاورزی، شکار و فعالیتهای خدماتی وابسته»، «انتشار و چاپ و تکثیر»، «ماشینآلات دفتری و حسابداری»، «تولید انرژی»و «استخراج کانههای فلزی» به ترتیب ۱۰ گروه صنعتی با کمترین میزان تقاضا برای اجرای طرحهای جدید است. مطابق آمارها در مجموع، اجرای ۶۴ هزار و ۳۳۳ طرح جدید صنعتی تا پایان مهر ماه ۹۳ کلید خورده که بین صفر تا ۲۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد. از سوی دیگر، ۶ هزار و ۶۱۶ طرح با پیشرفت ۲۰ تا ۴۰ درصد، ۵ هزار و ۵۸۴ طرح با پیشرفت فیزیکی ۴۰ تا ۶۰ درصد و ۳ هزار و ۵۲۹ طرح با پیشرفت فیزیکی ۶۰ تا ۸۰ درصد در ۳۳ گروه صنعتی در دست اجرا است. همچنین ۴ هزار و ۱۷۷ طرح دیگر صنعتی نیز وجود دارد که بین ۸۰ تا ۱۰۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارند. از میان این تعداد طرح رو به اتمام صنعتی، همچنان گروه «سایر محصولات کانی غیرفلزی» با در اختیار داشتن هزار و ۱۲۸ طرح صدرنشین است.
ارسال نظر