معاون پارلمانی و امور استانهای وزیر صنایع و معادن گفت: طرح تجمیع عوارض مصوب مجلس ششم در راستای حمایت از بخش‌خصوصی و صنایع داخلی اصلاح می‌شود.

به گزارش ایرنا، احمد مجیدی در مراسم معرفی رییس جدید سازمان صنایع و معادن خراسان شمالی در بجنورد افزود: در اصلاحیه جدید که در دولت مصوب و در قالب لایحه به مجلس شورای اسلامی ارجاع شده، مالیات دو درصدی حذف خواهد شد. وی گفت: در طرح تجمیع عوارض مالیات سه درصدی مصوب شده بود که دولت برای حمایت از تولید دو درصد مالیات را حذف و صرفا یک درصد پرداخت عوارض به شهرداری باقی خواهد ماند.

او افزود: این طرح در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است و به زودی نیز در صحن علنی مجلس به رای گذاشته می‌شود. معاون وزیر صنایع و معادن گفت: از محل حذف دو درصد مالیات حدود هفت هزار میلیارد ریال درآمد دولت از این بخش کاسته می‌شود. وی ادامه داد: دولت صرفا برای حمایت از بخش تولید و کاهش هزینه‌های تولید، این خطر را انجام داده و با وجود کاهش درآمد طرح را ارجاع داده است. او همچنین از کاهش مالیات بر ارزش افزوده از هفت درصد به۵/۱ درصد خبر داد و گفت: این لایحه دولت نیز در کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در دست بررسی است و با رای نهایی مجلس برای اجرا می‌رود.

وی افزود: لایحه کاهش مالیات بر ارزش افزوده نیز در جهت حمایت از صنایع و تولیدات داخلی و بخش‌خصوصی است.

معاون وزیر صنایع، پیشرفت و توسعه کشور را در رونق صنایع دانست و گفت: به دلیل برخی محدودیت‌های موجود در بخش کشاورزی، کشور باید به سمت توسعه صنایع و تولیدات صنعتی در قالب سرمایه‌گذاری بخش‌خصوصی برود.

وی ادامه داد: باید امکانات زیربنایی در کشور برای سرمایه‌گذاری بخش‌خصوصی فراهم شود و برای تسریع در این بخش برخی محدودیت‌ها برای مالکیت بخش‌خصوصی مرتفع شده است. او گفت: در گذشته محدودیت بیش از ۶۰درصد برای مالکیت بخش‌خصوصی در برخی سرمایه‌گذاری زیربنایی وجود داشته که این محدودیت کمرنگ و در حال حذف شدن است.

شهرک‌های فناوری و صنعتی موجب شکوفایی صنایع کشور می‌شوند

معاون وزیر صنایع و معادن گفت: ایجاد شهرک‌های فناوری و صنعتی موجب ورود دانشگاهیان به حوزه صنعت و عامل رشد شکوفایی صنایع کشور می‌شوند.

محمدرضا نوتاش به ایرنا گفت: تاسیس شهرک فناوری و صنعتی باعث کوتاه شدن فاصله بین دانشگاه و صنعت شده است. مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران افزود: با ورود دانشگاه به صنعت علاوه بر آشنایی دانش‌آموختگان با صنایع و محیط صنعتی می‌توان از راهنمایی و دانش دانشگاهیان در بهبود کیفیت تولید صنایع استفاده کرد.

وی به نقش دولت در شهرک‌های صنعتی و فناوری اشاره کرد و گفت: دولت در قالب طرح نوسازی صنایع، بخشی از هزینه‌ها را برای طرح‌های علمی‌و فناوری بین صنعتگران و دانشگاهیان یا مشاوران طرح‌ها پرداخت کرده است. او افزود: در آینده از سوی دولت اعتبارات و تسهیلات بیشتر بانکی به سوی شهرک‌های فناوری، صنعتی و تحقیق در امر صنعت هدایت خواهد شد.

تولید توربین‌های صنعتی به زودی شروع می‌شود

معاون امور تولید وزیر صنایع و معادن نیز گفت: قرارداد تولید توربین‌های صنعتی با قدرت ۱۰ تا ۴۰ مگاوات تا یک ماه آینده نهایی می‌شود.

محسن حاتم در یک نشست خبری افزود: ۲کنسرسیوم با مشارکت شرکت‌های ایرانی و یک شرکت اوکراینی و یک شرکت آلمانی برای تولید ۱۰۰ دستگاه توربین نیروگاهی طی سه سال آینده تشکیل شده است.

معاون وزیر صنایع و معادن با اشاره به نیاز کشور به ۳۵هزار دستگاه خودپرداز بانکی تا سال ۱۳۸۸ گفت: وزارت صنایع با شناسایی این نیاز برای تامین آن چندین شرکت را در داخل کشور ترغیب به سرمایه‌گذاری و تولید این دستگاه‌ها کرده است. معاون وزیر صنایع و معادن همچنین از ایجاد دفتر برق و الکترونیک در این وزارتخانه خبر داد و گفت: از اولین اقدامات به موازات تشکیل این دفتر، صدور دستورالعمل پروانه تولید نرم افزاری بود.