وزیر نیرو اعلام کرد:
افزایش سالانه ۵هزار مگاوات بر ظرفیت تولید برق
پرویز فتاح در گفتوگو با ایرنا، ظرفیت تولید فعلی انرژی برق در کشور را ۳۱هزار مگاوات عنوان کرد و گفت: این میزان تا یک ماه آینده به ۳۶هزار مگاوات افزایش خواهد یافت.
وی یادآورشد: خوشبختانه میزان تولید انرژی برق در کشور از میزان مصرف آن با وجود رشد بالای مصرف در بخشهای خانگی، صنعت و کشاورزی پیشی گرفته است.
وزیر نیرو اعلام کرد: سالانه پنج هزار مگاوات بر ظرفیت تولید برق درکشور افزوده میشود.
پرویز فتاح در گفتوگو با ایرنا، ظرفیت تولید فعلی انرژی برق در کشور را ۳۱هزار مگاوات عنوان کرد و گفت: این میزان تا یک ماه آینده به ۳۶هزار مگاوات افزایش خواهد یافت.
وی یادآورشد: خوشبختانه میزان تولید انرژی برق در کشور از میزان مصرف آن با وجود رشد بالای مصرف در بخشهای خانگی، صنعت و کشاورزی پیشی گرفته است. فتاح تصریح کرد: در زمان حاضر در سطح کشور به میزان ۴۶هزار مگاوات ظرفیت نصب شده اسمی وجود دارد که از این میزان هماکنون ۳۱هزار مگاوات استحصال میشود.
وی تولید برق در کشور را جلوتر از برنامه توسعه اعلام کرد و گفت: تولید برق در کشور یک تا دو درصد بیشتر از برنامه است، بهطوری که رشد تولید سالانه ما در زمان حاضر به ۹تا ۱۰درصد رسیده است.
فتاح افزود: این درحالی است که شاخص تعیین شده برای رشد تولید برق در برنامه پنج ساله توسعه هشت درصد است. وی مصرف نیروی برق در کشور را بالا عنوان کرد و یادآور شد: برای پیشبرد صنعت برق و همگامی با برنامههای توسعه ضرورت دارد جایگاه انرژی الکتریکی در ساختار کشور مشخص و میزان بهرهوری از آن ارتقا یابد.
سالانه دو میلیارد متر مکعب آب به ذخیره سدها افزوده میشود
وزیر نیرو گفت: با احداث سدهای جدید در کشور سالانه دو میلیارد مترمکعب بر ظرفیت ذخیرهسازی آب در پشت سدهای کشور افزوده میشود.
پرویز فتاح دیروز در گفتوگو با ایرنا در آذربایجان غربی اظهار داشت: این حجم از مهار آبهای جاری در کشور در سال گذشته روی داد و امسال و سالهای آتی نیز پیشبینی میشود این امر محقق شود.
وی یادآور شد: در زمان حاضر ۸۵سد کوچک و بزرگ در نقاط مختلف کشور با ظرفیت ۱۰میلیارد متر مکعب در حال احداث است. فتاح گفت: پیشبینی شده است هر سال ضمن افزودن دو میلیارد متر مکعب به ظرفیت سدهای کشور، احداث سدهای جدیدی نیز به ظرفیت دو میلیارد متر مکعب در نقاط مختلف کشور آغاز شود.
وی افزود: چنانچه این روال که بر مبنای طرح جامع آب تنظیم شده است همه ساله پیگیری شود، ظرف مدت ۱۰ سال میتوانیم به جرات ادعا کنیم عمده سدهای کشورمان را ساخته و به پایان رساندهایم.
وزیر نیرو اعتبارات تخصیص یافته به امر سدسازی و آبرسانی شهرها را در سال جاری ۲۰هزار میلیارد ریال اعلام کرد و گفت: این مبلغ بالاترین اعتباری است که پس از پیروزی انقلاب اسلامی به این بخش اختصاص یافته است.
وی یادآور شد: علاوه بر این امسال سعی داریم تا یک میلیارد دلار ارز از محل سرمایهگذاری خارجی یا به صورت فاینانس از محل صندوق ذخیره ارزی به بخش سدسازی کشور تزریق نماییم. فتاح گفت: با این روند سرمایهگذاری در بخش سدسازی به زودی شاهد جهش خوبی در صنعت سدسازی کشورمان خواهیم بود.
ارسال نظر