یادداشتضرورت مشارکت فعال در انتخابات اتاق بازرگانی-۵
نقش تشکلها در معرفی کاندیداها
روز گذشته یادآور شدیم چه کسانی با کدام ویژگیها، میتوانند نماینده شایسته و مفیدی برای بخش خصوصی در اتاقهای بازرگانی و صنایع و معادن باشند. با توجه به اینکه بیش از ۱۲۰۰ نفر از صنعتگران و بازرگانان ایرانی کاندیدای عضویت در هیات نمایندگان شدهاند اکنون نوبت شناسایی افرادی با ویژگیهای یاد شده است.
محمدصادق جنانصفت
روز گذشته یادآور شدیم چه کسانی با کدام ویژگیها، میتوانند نماینده شایسته و مفیدی برای بخش خصوصی در اتاقهای بازرگانی و صنایع و معادن باشند. با توجه به اینکه بیش از ۱۲۰۰ نفر از صنعتگران و بازرگانان ایرانی کاندیدای عضویت در هیات نمایندگان شدهاند اکنون نوبت شناسایی افرادی با ویژگیهای یاد شده است. از پیش معلوم است که رایزنی، مشورت و همراهی با افراد داخل یک صنف در مرحله اول میتواند به مثابه یک استراتژی در مسیر شناسایی کاندیداهای نیرومندتر باشد. نخبگان صنعت و بازرگانی ایران هوشیارتر از آن هستند که بدون مطالعه و بدون رایزنی دست به انتخاب بزنند. یک راه این است که برای شناخت بهتر و مفیدتر از کاندیداها به وابستگیها و صفبندیهای صنفی - سیاسی توجه داشته باشیم. یک فرد ممکن است به تنهایی مفید و کاربلد باشد اما باید دید او در صورت احراز نمایندگی با کدام گروه و سازمان فکری و اجرایی میخواهد کار کند. در غیاب احزاب و جمعیتهای سیاسی شناخته شده که کاندیدا معرفی می کنند به نظر میرسد تشکلها باید جای آنها را بگیرند. تشکلهای صنعتی و بازرگانی میتوانند و باید با یافتن همراهان فکری خود کاندیداها را معرفی کنند. اعضای اتاقهای بازرگانی که میخواهند از حق رای خود استفاده کنند اگر «با گروهی از کاندیداها» مواجه شوند که توسط تشکلهای شناخته شده کاندید شدهاند شاید زودتر و با دغدغه کمتر دست به انتخاب بزنند. اعضای اتاقهای بازرگانی حتما توجه خواهند کرد که اگر یک گروه همفکر، همراه و دارای تفکر و برنامه از پیش اندیشیده شده و اعلام شده مسوولیت اتاقهای بازرگانی را برای یک دوره معین در اختیار داشته باشند نتیجه کار مفیدتر خواهد بود.
انتخاب افراد با تفکرات و برنامههای گوناگون میتواند به کیفیتهای مختلف اجازه ورود به اتاق دهد اما این احتمال وجود دارد که چنددستگی و فقدان برنامه منسجم مانع از پیشبرد کارها شود.
ارسال نظر