خبر
ساخت۶۰درصد از تجهیزات ایستگاههای فشار گاز داخلی شد
به گزارش خبرنگار دنیای اقتصاد، حمید رستمیمدیرعامل یک شرکت فعال در زمینه صنعت نفت وگاز کشور، با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران گفت: سیاست خصوصیسازی دولت، کمک زیادی به شرکتهایی که در زمینه نفت و گاز فعالیت میکنند کرده است.
خصوصیسازی در صنعت تولید ایستگاههای فشار گاز تا ۶۰درصد نیاز ارزی این ایستگاهها را کاهش داد.
به گزارش خبرنگار دنیای اقتصاد، حمید رستمیمدیرعامل یک شرکت فعال در زمینه صنعت نفت وگاز کشور، با بیان این مطلب در جمع خبرنگاران گفت: سیاست خصوصیسازی دولت، کمک زیادی به شرکتهایی که در زمینه نفت و گاز فعالیت میکنند کرده است. وی افزود: شرکت ملی گاز ایران در سال ۱۳۸۰ ساخت ایستگاههای اندازهگیری و تقلیل فشار گاز را به بخش خصوصی واگذار کرد و این روند موجب شد تا ۱۰۰درصد عملیات ساخت ایستگاههای گاز در داخل کشور و از سوی پیمانکاران و سازندگان داخلی صورت گیرد.
رستمیدر خصوص داخلی سازی ایستگاههای گاز، بیان کرد: حدود ۶۰درصد تجهیزات مورد نیاز ایستگاهها همچون شیر، فیلتر، فلنج، اتصالات، لوله، گسکت، پیچ و مهره و ... در داخل کشور تولید و۴۰درصد تجهیزات نیز همچون رگولاتور، شاتاف ولو، ویلیف ولو و کنتور گاز، از خارج کشور وارد میشود.
مدیرعامل شرکت مهندسی آذر پژوهان اندیش، در خصوص مشکلات و موانع موجود خصوصیسازی صنعت نفت و گاز کشور، اظهار کرد: نوسانات نرخ ارز طی سالهای گذشته موجب شده است پیمانکاران و سازندگان داخلی که برخی تجهیزات خود را از خارج کشور وارد میکردهاند ضرر و زیان خاصی را متحمل شوند.
رستمی شفاف نبودن قوانین مالیاتی و بیمه قراردادها را یکی دیگر از معضلات پیمانکاران خصوصی دانست.
رستمینبود ارزیابی درست شرکتها در مناقصات مختلف را نیز یکی دیگر از معضلات بخش خصوصی و رقابت حاکم در فضای صنعتی کشور اعلام کرد و گفت: متاسفانه در برخی موارد مشاهده میشود که شرکتهای کوچک به دلیل رابطه موجود، در پروژههای بزرگ وارد میشوند و با ارائه قیمتهای نامناسب، موجب پایین آمدن کیفیت کار میشوند و همین امر باعث خروج شرکتهای بزرگ از گردونه رقابت میشود.
ارسال نظر