ظرفیت آهن اسفنجی مبارکه به ۶میلیون تن میرسد
به گزارش خبرنگار ما، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با اعلام این خبر گفت: در حال حاضر ۶ واحد تولید آهناسفنجی در این مجتمع مشغول به فعالیت هستند که در نظر داریم با اصلاح و بهینهسازی واحدها، ظرفیت نهایی هر کدام از آنان را به یکمیلیون تن آهناسفنجی در سال برسانیم. این ۶ واحد هم اینک هر کدام با ظرفیت ۸۰۰هزار تنی مشغول به تولید هستند.
گروه صنعت و معدن - ظرفیت تولید آهن اسفنجی در شرکت فولاد مبارکه به ۶میلیون تن میرسد.
به گزارش خبرنگار ما، مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه با اعلام این خبر گفت: در حال حاضر ۶ واحد تولید آهناسفنجی در این مجتمع مشغول به فعالیت هستند که در نظر داریم با اصلاح و بهینهسازی واحدها، ظرفیت نهایی هر کدام از آنان را به یکمیلیون تن آهناسفنجی در سال برسانیم. این ۶ واحد هم اینک هر کدام با ظرفیت ۸۰۰هزار تنی مشغول به تولید هستند. مهندس محمد رجایی که در دیدار رییس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران از آن شرکت سخن میگفت، پیشبینی کرد که این هدف طی دو سال آتی محقق شود. در همین حال مهندس طلایی معاون شرکت فولاد مبارکه نیز اظهار داشت: ظرفیت گندلهسازی مبارکه نیز به ۷میلیون تن خواهد رسید.
وی افزود: در بخش ذوب نیز امسال به تولید ۵میلیون تن خواهیم رسید فولاد مبارکه در سال گذشته ۴ میلیون و ۳۵۰هزار تن شمش تولید کرد. وی در مورد ظرفیت نورد گرم مبارکه گفت: حداکثر تا دو سال آینده ظرفیت نورد گرم به ۵میلیون تن میرسد.
وی اظهار داشت: در حال حاضر در هر ماه ۴۰۰هزار تن نورد گرم در این مجتمع تولید میشود. طلایی در عین حال اظهار داشت: ظرفیت تولید نورد سرد نیز از ۵/۱میلیون تن تولید فعلی به ۲میلیون تن در سال خواهد رسید. در این بازدید که مدیران بخشهای مختلف مبارکه نیز حضور داشتند، معاون توسعه فولاد مبارکه نیز اظهار داشت: اسناد مناقصه طرح شهید خرازی در اختیار متقاضیان قرار داده شده و پیشبینی میشود تا ۲ ماه آینده اسناد به شرکت فولاد مبارکه تحویل داده شود.
به گفته مهندس زندی، شرکتهای حاضر در این مناقصه بهصورت جوینت وینچر حضور مییابند.
طرح توسعه (شهید خرازی) فولاد مبارکه برای افزایش ظرفیت تا ۲میلیون تن تعریف شده است. در همین حال مقرر شده برای جلوگیری از اتلاف وقت، مهلت تعیین شده برای اسناد مناقصه تمدید نشود. در ادامه مهندس طلایی اظهار داشت: شرکت فولاد مبارکه در نظر دارد براساس چشمانداز ۲۰ سالهای که ایمیدرو تعریف کرده برای خود چشماندازی تعریف کند. به گفته وی هماینک کار گروهی برای پیگیری و اجرای این موضوع در شرف تشکیل است. وی یکی از مهمترین مشخصات این چشمانداز را بومیسازی صنعت فولاد در این مجتمع ذکر کرد. در ادامه معاون امور انسانی فولاد مبارکه اظهار داشت: در اول اردیبهشتماه امسال موضوع اهدای سهام به مدیران و کارکنان شرکت ابلاغ شد و در ۲۳ اردیبهشتماه نیز آییننامه اجرایی آن در اختیار فولاد مبارکه قرار گرفت. به گفته محسن پورسینا، طی روزهای آینده اطلاعات پرسنلی راجعبه این موضوع تکمیل خواهد شد. مهندس هراتینیک در این باره اظهار داشت: در اهدای سهام بهپرسنل پیمانی و رسمی عدالت رعایت شود به طوری که حقی از هیچیک از پرسنل تضییع نشود.
بومی سازی
معاون وزیر صنایع و معادن گفت: طرحهای توسعه فولاد باید در اختیار شرکتهای ایرانی قرار گیرد. احمدعلی هراتینیک تصریح کرد: این اقدام در چارچوب سیاست بومیسازی صنعت فولاد اجرا میشود.
وی خطاب به مدیران فولاد مبارکه اظهار داشت: در بخش فولادسازی نیز باید همچون سیستم احیای مستقیم عمل کرد چرا که هماینک شاهدیم که واحدهای احیای مستقیم در دست اجرا با مدول ایرانی احداث خواهند شد.
مهندس محمد رجایی مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه نیز با یادآوری سیاستهای ایمیدرو در این باره اظهار داشت: شرکت فولاد مبارکه نیز بحث بومیسازی را پیش رو قرار داده است. وی تصریح کرد: به تازگی کمیتهای در این شرکت تشکیل شده تا نقاط وابستگی صنعت فولاد را شناسایی کند و به ارائه راهکارهایی برای بومیسازی بپردازد. به گفته رجایی، در حال حاضر نیز قطعات یدکی بسیاری از بخشها در داخل کشور و با فناوری داخلی ساخته میشود.
وی افزود: در آینده نیز با واگذاری بیشتر سهام مبارکه آزادی عمل بیشتری برای بومیسازی خواهیم داشت.
ارسال نظر