سومین کنفرانس بین‌المللی تجارت جهانی مبلمان، طراحی و دکوراسیون داخلی (دکو۲۰۱۰) با حضور فعالان، کارآفرینان صنف و صنعت مبلمان، مقامات و نمایندگان مجلس، مدیران ارشد شورای اصناف، اساتید دانشگاه، فعالان اتحادیه‌ها و تشکل‌های انجمن مبلمان و دکوراسیون و مهمانان خارجی به پایان رسید. در اختتامیه این مراسم، مهندس «علی انصاری»، رییس سومین کنفرانس بین‌المللی تجارت جهانی مبلمان، طراحی و دکوراسیون داخلی ضعف مدیریت در‌ این صنعت را چالش اصلی در آن برشمرد و گفت: ‌‌این ضعف نه تنها در ‌ایران، بلکه در تمام کشورهای در حال توسعه وجود دارد که دانایی می‌تواند راهگشای آن باشد که دانایی محوری، می‌تواند ‌این صنعت را متحول کند.

وی اظهار امیدواری کرد که هر سال نسبت به سال‌های قبل، کنفرانس بین‌المللی دکو از لحاظ کیفیت و کمیت شاهد رشد و پویایی باشد.

رییس انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون و رییس سومین کنفرانس بین‌المللی تجارت جهانی مبلمان، طراحی و دکوراسیون داخلی (دکو ۲۰۱۰) تصریح کرد: فقدان ساختار علمی‌موجب عقب ماندگی ما در بسیاری صنایع شد و راهکار‌این موضوع، پیاده‌سازی مدیریت علمی‌است.

«انصاری» در‌این کنفرانس با اشاره به خودکفایی صنعت مبلمان تا سال ۹۲ اظهار داشت: دستیابی به اهداف چشم‌انداز مستلزم حمایت دولت و متولیان امر است و از دولت خواستاریم با تداوم امنیت اقتصادی و گسترش ظرفیت‌های قانونی و خدمات، دستیابی به فرصت‌ها را تسهیل کند.

وی بزرگ‌ترین مانع در راه رشد و توسعه صنعت مبلمان را افکار سنتی دانست و گفت: تولید کنونی در کشور ما تولید کارگاهی و زیر پله‌ای است که با تکنولوژی روز دنیا قابل برابری نیست، اما در‌این راستا ما گام‌های مثبتی را در‌این زمینه برداشتیم که از جمله آن می‌توان به‌ایجاد رشته‌های طراحی،‌ تولید و مدیریت تولید مبلمان و همچنین احداث شهرک صنعتی مبلمان اشاره کرد که‌این شهرک در نوع خود یک مرکز تخصصی به منظور تحقیق، بررسی و پژوهش در صنعت مبلمان است. وی افزود: ‌این اقدامات می‌تواند ما را در ‌این صنعت به سطح خودکفایی برساند و ‌این شهرک درصدد است تا علاوه بر ارتقای علمی‌صنعت، به کاربردی کردن دانش، استفاده بهتر از تکنولوژی روز دنیا و همچنین بهره‌گیری از نیروی متخصص کمک کند.

رییس انجمن صنفی مبلمان و دکوراسیون تصریح کرد: فقدان ساختار علمی موجب عقب‌ماندگی ما در بسیاری از صنایع شد و راهکار ‌این موضوع، پیاده‌سازی مدیریت علمی است.

در ادامه‌این مراسم «رامین سمیع‌زاده»، دبیر کنفرانس ضمن قدردانی از حضور فعال و مشارکت موثر نمایندگان مجلس، مدیران ارشد شورای اصناف و میهمانان خارجی و سفرای آنها و همچنین اساتید دانشگاه‌ها بیانیه این همایش را قرائت کرد.

وی با اشاره به رونمایی از منشور صنفی و صنعتی این صنعت به عنوان نقطه عطفی در سیر صعودی حرکت انجمن اظهار داشت: ‌این منشور به منزله قانون بالادستی و مورد قبول ‌این خانواده بزرگ محسوب می‌شود که تاکید ویژه‌ای بر حق کپی‌رایت، مشتری مداری، فروش سالم و پاسداشت محیط‌زیست، اهمیت و ارزش بر سرمایه‌های انسانی را نوعی میثاق حرفه‌ای و نقشه راه برای ادامه مسیر می‌داند.

«سمیع‌زاده» تشکیل شورای تحقیقاتی و پژوهشی معماری داخلی را به عنوان دستور کار جدید انجمن در سال کار فرارو اعلام کرد و گفت: تاکید ویژه بر لزوم سرمایه‌گذاری در بخش‌های آموزش نیروی انسانی، ترویج فرهنگ تلاش و ‌ایجاد روحیه تعامل پیش شرط توسعه‌این صنف و صنعت است.

دبیر کنفرانس دکو ۲۰۱۰ اظهار داشت:‌ کسب سهم مناسب از بازارهای جهانی متناسب با شعور و شخصیت ایران اسلامی هدف عملیاتی و قابل دسترسی این صنف و صنعت، در سال‌های پیش رو است که با همکاری فعالان و کارآفرینان‌ این صنف محقق می‌شود. «سمیع‌زاده» در خاتمه، ‌این بیانیه ۸ ماده‌ای را سند راهبری و نقشه راه صنف و صنعت مبلمان و دکوراسیون تا دکو ۲۰۱۱ اعلام کرد.