سال گذشته سه هزار هکتار از اراضی هفت تپه زیر کشت نیشکر قرار گرفت که این میزان در سال جدید سه هزار هکتار افزایش می‌یابد و در سال ۹۰ به ۹ هزار هکتار خواهد رسید.

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه ۳۰ هزار تن شکر در سال ۱۳۸۸ تولید کرد که این مقدار، سه برابر تولید سال ۸۷ است. مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه با بیان این خبر گفت: سال گذشته سه هزار هکتار از اراضی هفت تپه زیر کشت نیشکر قرار گرفت که این میزان در سال جدید سه هزار هکتار افزایش می‌یابد و در سال ۹۰ به ۹ هزار هکتار خواهد رسید.

«رضا مددی» ادامه داد: سال آینده تولید شکر به ۵۰ هزار تن و در سال ۹۰ به ۹۰ هزار تن خواهد رسید.

وی درخصوص برنامه‌ریزی این شرکت برای سودآوری تصریح کرد: در سال ۹۰ با توجه به زیر کشت رفتن ۹ هزار هکتار از اراضی هفت تپه و تولید ۹۰ هزار تن شکر به سود ۱۰ میلیارد ریالی و ظرفیت کامل تولید خواهیم رسید.

«مددی» تصریح کرد: از زمانی که شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه به سازمان گسترش واگذار شده، کارکنان شرکت متشکل از مدیران و کارگران با تمام توان، تلاش خود را برای رشد و پیشرفت هفت تپه به کار گرفته‌اند.

مدیرعامل کشت و صنعت نیشکر هفت تپه گفت: سازمان گسترش تاکنون بیش از ۶۴۰ میلیارد ریال در این شرکت هزینه کرده و معوقات و سنوات کارکنان و بازنشستگان را از سال ۸۴ به این طرف، به صفر رسانده است.

مددی خاطرنشان کرد: با توجه به راهکارهای هدفمند سازمان گسترش، برنامه تولید ۱۰۰ هزار تن شکر را سرلوحه اهداف کشت و صنعت نیشکر هفت تپه قرار داده‌ایم و تلاش خواهیم کرد با تولید این میزان محصول، برنامه‌های مدیریت سازمان را محقق سازیم.

وی همچنین گفت: برنامه‌هایی برای فروش اراضی غیر مزروعی و اموال غیرمولد در دست اجرا داریم که به توسعه اراضی زیر کشت و افزایش برداشت محصول نیشکر و تولید شکر کمک خواهد کرد.

شرکت کشت و صنعت نیشکر هفت تپه ۵۰ سال پس از تاسیس، از سال ۱۳۸۷ به سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران واگذار شد.