ضربالاجل ۳ ماهه برای ایمنی معادن زغالسنگ
محمد مسعود سمیعینژاد، معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنایعومعادن، با بیان این مطلب و با اشاره به برنامههای در دست اجرا برای افزایش تولید فولاد در کشور، تصریح کرد: در صورت واقعی شدن بهای قیمت انرژی، تولید فولاد فقط از روش کوره بلند که سوخت آن زغالسنگ است، مقرون به صرفه خواهد بود.
موج- معاون معدنی وزیر صنایع ضربالاجل ۳ ماههای را برای ایمنی معادن زغالسنگ اعلام کرد.
محمد مسعود سمیعینژاد، معاون امور معادن و صنایع معدنی وزارت صنایعومعادن، با بیان این مطلب و با اشاره به برنامههای در دست اجرا برای افزایش تولید فولاد در کشور، تصریح کرد: در صورت واقعی شدن بهای قیمت انرژی، تولید فولاد فقط از روش کوره بلند که سوخت آن زغالسنگ است، مقرون به صرفه خواهد بود. وی که در جمع مدیران شرکتهای بخش خصوصی زغالسنگ سخن میگفت، لزوم افزایش بهرهوری و کاهش هزینهها را مورد توجه قرار داد و افزود: وزارت صنایعومعادن نیز تلاش خواهد کرد تا مشکلات واحدهای بخش خصوصی زغالسنگ مرتفع شود. دکتر سمیعینژاد همچنین بر لزوم جدی گرفتن مسائل ایمنی در تمام معادن به ویژه معادن زغالسنگ تاکید کرد و گفت: درحال حاضر برای تامین تجهیزات ایمنی معادن، تسهیلات هفت درصدی و خارج از نوبت پرداخت میشود که لازم است مدیران واحدهای معدنی از آن استفاده کنند.
وی با بیان اینکه تمام معادن کشور باید دارای مدیر ایمنی باشند، اضافه کرد: وزارت صنایعومعادن در حال بازرسی از معادن کشور است و چنانچه مدیران معادن تاییدیههای لازم را برای ایمنی از ادارات کار دریافت نکرده باشند، از ادامه کار آنها سلب صلاحیت خواهد شد. سمیعینژاد بیان کرد: بحث ایمنی در معادن برای وزارت صنایعومعادن از اهمیت زیادی برخوردار است و از این جهت هر نوع آموزش مورد نیاز برای ایمنی معادن به صورت رایگان در اختیار مدیران ایمنی معادن قرار خواهد گرفت.معاون وزیر صنایعومعادن در پایان خاطرنشان کرد: براساس برنامه ریزیهای انجام شده، میزان تولید کنسانتره زغالسنگ تا پایان برنامه پنجم به چهار میلیون تن میرسد. در سال ۸۷ بیش از یک میلیون و ۲۸۰هزار تن زغالسنگ در کشور تولید شد.
ارسال نظر