میلیاردر روسی به دنبال خرید ذوبآهن اصفهان
دنیای اقتصاد - شرکت ام ام کی روسیه که متعلق به ویکتور راشنیکف میلیاردر روسی است، برنامهای برای خرید سهام قدیمیترین کارخانه ذوبآهن ایران دارد. راشنیکف ۵۳ ساله جایگاه ۱۰۴ ثروتمندان مجله فوربس را در سال ۲۰۰۷ در اختیار داشت. اگرچه جایگاه سال ۲۰۰۶ او ۱۸۵ بود. هیات ۱۳ نفره M.M.K گزارش خود را تکمیل کردند
میلیاردر روس به دنبال خرید ذوبآهن
گروه صنعت و معدن - شرکت ام.ام.کی روسیه در نظر دارد در طرحهای توسعه ذوبآهن اصفهان مشارکت کند.
این شرکت که متعلق به ویکتور راشنیکف میلیاردر روسی است همچنین برنامهای برای خرید سهام قدیمیترین کارخانه ذوبآهن ایران دارد.ارائه چنین طرحی در روزهای گذشته از سوی نمایندگان راشنیکف اعلام شده است.
وی بهمن ماه سال گذشته به ایران سفر کرد و گزارش مبسوط آن به طور اختصاصی در «دنیای اقتصاد» چاپ شد.راشنیکف در بازدیدهای خود سراغ شرکتهای سنگآهن و فولادی بزرگ ایران رفت، اما در نهایت ذوبآهن اصفهان را مناسبترین محل برای سرمایهگذاری یافت؛چرا که از یک سو ذوبآهن توسط روسها راهاندازی شده و از دیگر سو سیستم آن (کوره بلند) نام آشنای روسها است.
راشنیکف ۵۳ ساله جایگاه ۱۰۴ ثروتمندان مجله فوربس را در سال ۲۰۰۷ در اختیار داشت.اگرچه جایگاه سال ۲۰۰۶ او ۱۸۵ بود.
اکنون هیات ۱۳ نفره این سرمایهگذار و تولیدکننده فولاد روس، مجددا به ایران آمدند و در گام جدید مسائل فنی و مالی ذوبآهن را بررسی و روز گذشته گزارش خود را آماده کردند.
این هیات که شامل کارشناسان بلند پایه فنی، اقتصادی و مالی هستند در جلسهای با حضور بهرام سبحانی، مدیرعامل و جمعی از معاونان و مدیران این شرکت در جریان وضعیت تولید ذوبآهن اصفهان و طرحهای توسعه آن قرار گرفتند.
سبحانی در این جلسه گفت: ذوبآهن اصفهان از زمان بهرهبرداری تاکنون تغییرات زیادی در خط تولید آن انجام شده است که از جمله میتوان به نصب اتوماسیون کوره بلندها، نصب مجرای دوم کوره بلندها، تعویض ریختهگریهای فولادسازی و بهکارگیری ماشینهای ریختهگری اروپایی، افزایش ظرفیت کنورتورها و غیره اشاره کرد که منجر به افزایش ظرفیت تولید این کارخانه از ظرفیت اسمی یکمیلیون و نهصدهزار تن به ۲میلیون و ۲۰۰هزار تن شده است.
وی افزود: هماکنون نیز طرح بازسازی باتریهای ککسازی، نصب اتوماسیون در نورد ۶۵۰ و نصب ریختهگری پنجم در فولادسازی و همچنین طرحهای دیگری را در حال اجرا داریم.
ذوب آهن ۸ میلیون تنی
مهندس سبحانی در ادامه به پروژههای مختلف طرح توازن اشاره کرد و گفت: این طرح تولید ذوبآهن اصفهان را به ۶/۳میلیون تن میرساند و فاز بعدی توسعه کارخانه نیز با هدف دستیابی به تولید ۵میلیون تن انجام میشود که مطالعات آن انجام شده است و بعد از آن طرح افزایش ظرفیت کارخانه به ۸میلیون تن میتواند در دستور کار قرار گیرد.
مدیر عامل ذوبآهن اصفهان با اشاره به فرآیند تولید در ذوبآهن اصفهان و عدم وابستگی این کارخانه به انرژی برق و گاز را از مهمترین مزیتهای اقتصادی این کارخانه دانست. ابادولین، سرپرست این هیات روسی که مدیر بازرگانی کارخانه ذوبآهن مگنیتو گورسکی است و ۴۰ سال در این شرکت سابقه کار دارد،گفت: ما از طریق اینترنت از طرحهای مختلف بهسازی، نوسازی و توسعه ذوبآهن اصفهان آگاه شدیم و قبل از ما یک هیات بلندپایه از شرکت MMK پس از بازدید از صنایع فولادی ایران و انتخاب ذوبآهن اصفهان در ماه فوریه به ما ماموریت دادند که به بررسی فنی ذوبآهن بپردازیم.
وی افزود: در حقیقت هدف ما بررسی فنی وضعیت تولید و امکان توسعه این کارخانه است که در نهایت یک گزارش توجیهی تهیه میکنیم و مسوولان ما بر اساس این گزارش درخصوص سرمایهگذاری ذوبآهن اصفهان تصمیم گیری میکنند.
این کارشناس روسی افزود: بازدید ما تاکنون نشان داده است که کارشناسان ذوبآهن اصفهان دارای تخصص بالایی هستند و تغییرات زیادی در خط تولید انجام دادهاند و طرحهای توسعه را پیش میبرند.
کارشناس مدرنیزاسیون این شرکت نیز گفت: ما از نزدیک در جریان طرحهای توسعه ذوبآهن اصفهان قرار گرفتیم و به نظر من کارخانه ما و ذوبآهن اصفهان میتوانند یک برنامه توسعه مدون را طرحریزی کنند که منجر به رشد چشمگیر تولید شود. وی افزود: ذوبآهن اصفهان از نظر فنی و تکنولوژیک شرایط خوبی دارد و البته ما در ادامه این بازدید به بررسی دقیقتر و جزئیتر این کارخانه میپردازیم. این هیات روسی دیروز ۱۳ مرداد ماه ذوبآهن اصفهان را به مقصد روسیه ترک کرد.
ارسال نظر