عضو هیات‌مدیره جامعه متخصصین نساجی گفت: شرایط حاکم بر صنعت نساجی به گونه‌ای است که تعطیلی بسیاری از واحدهای تولیدی آن در تداوم تعطیلی‌های ۱۸ سال گذشته پیش‌بینی می‌شود.

سیدتورج شهرجردی در گفت‌وگو با فارس اظهار داشت: از چند ماه گذشته تاکنون جلوی تخصیص تسهیلات بانکی برای این صنعت گرفته شده است. شهرجردی یادآور شد: قیمت مواد اولیه به شکل وحشتناکی افزایش پیدا کرده است و برخی اقلام مواد اولیه حدود ۳۰درصد افزایش قیمت داشته است. از سوی دیگر هزینه‌های جاری مانند هزینه‌های کارگری و دیگر هزینه‌های معمول بالغ بر ۲۰درصد رشد کرده و در عین حال قیمت محصولات نساجی هیچ افزایشی نداشته است. وی تاکید کرد: از آنجا که امیدی به تولید وجود ندارد سرمایه‌گذاران سرمایه‌هایشان را به بخش‌هایی چون املاک و مسکن وارد می‌کنند که از تضمین بیشتری برخوردار است.

شهرجردی ادامه داد: فعالیت‌های نساجی در گروه خود می‌تواند بسیار سود ده و مفید باشد ولی از آنجا که مبتلا به بی‌برنامگی است، موانع بوروکراسی و قانونگذاری متعددی پیش رو وجود دارند و هیچ کس نمی‌تواند برای سرمایه‌گذاری برنامه‌ریزی کند. وی با بیان این که برنامه مشخصی نیز برای ایجاد انگیزه سرمایه‌گذاران وجود ندارد، افزود: وزیر صنایع و معادن پس از انتصابشان در این پست تنها یک نشست با صاحبان صنعت نساجی برگزار کرد، این نشست تداوم نیافت، تحولی در صنعت نساجی رخ نداده و شرایط بسیار سخت شده است.