خبر
بازسازی ظروف تفلون مسمومیتزاست
محمد حسن کاظمی، مدیرعامل یک شرکت تولیدی ظروف تفلون در گفتوگو با ایسنا، با بیان مطلب فوق اضافه کرد: حدود ۲۰۰ کارگاه زیر پلهای در سراسر کشور ظروف تفلون بیکیفیت و غیر استاندارد تولید و وارد بازار میکنند.
استفاده از ظروف تفلون بازسازی شده موجب ایجاد مسمویت غذایی در مصرفکنندگان میشود.
محمد حسن کاظمی، مدیرعامل یک شرکت تولیدی ظروف تفلون در گفتوگو با ایسنا، با بیان مطلب فوق اضافه کرد: حدود ۲۰۰ کارگاه زیر پلهای در سراسر کشور ظروف تفلون بیکیفیت و غیر استاندارد تولید و وارد بازار میکنند. وی با بیان این که تفلونهای تولیدی این کارگاهها از مواد اولیه نامرغوب ساخته شده و حتی موجب ایجاد مسمومیت غذایی در مصرفکنندگان میشود، ادامه داد: این کارگاهها در ظروف تولیدی خود به جای مواد تفلون، از رنگ استفاده کرده و حتی برخی از آنها از رنگهای مورد استفاده در صنعت فرش استفاده میکنند که مسمویتزاست.
به گفته کاظمی یک تفلون استاندارد حداقل باید یک سال عمر کند، اما تفلون کارگاههای زیرپلهای حداکثر دو ماه عمر میکنند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر ظروف تفلون مشمول استاندارد اجباری نبوده و این مساله موجب شده که کارگاههای زیرپلهای تولیدات غیر استاندارد خود را به راحتی وارد بازار کرده و سلامت مصرفکنندگان را تهدید کنند.
کاظمی تاکید کرد: تولیدات کارگاههای زیر پلهای ۴۰ تا ۵۰ درصد ارزانتر از ظروف استاندارد بوده که این موضوع موجب استقبال گسترده مصرفکنندگان از این ظروف غیراستاندارد شده است. همچنین عدم نظارت کافی موجب شده که برخی تولیدکنندگان، ظروف خود را با ۲۰ نشان مختلف تولید کرده و در صورت عدم استقبال مصرفکنندگان از آنها، تولیدات بعدی خود را با نشانهای دیگری وارد بازار کنند.
ارسال نظر