راهی برای مقابله با خاموشی
ایسنا: با توجه به اینکه هر سال میزان مصرف برق در ایران افزایش پیدا میکند وزارت نیرو برنامه بلندمدتی برای افزایش ظرفیت نیروگاههای کشور دارد، بهطوری که طبق گفتههای سرپرست وزارت نیرو در سال ۱۳۹۵ به میزان ۳۰۰۰مگاوات به ظرفیت تولید برق افزوده شد و امسال نیز قرار است که ۳۰۰۰ مگاوات دیگر به ظرفیت نیروگاهی اضافه شود. چند سالی است که در زمان پیک مصرف، احتمال خاموشی در کشور افزایش پیدا میکند. در همین راستا وزارت نیرو مدیریت مصرف را مهم ترین راهکار برای مقابله با خاموشی در نظر گرفته است.
ایسنا: با توجه به اینکه هر سال میزان مصرف برق در ایران افزایش پیدا میکند وزارت نیرو برنامه بلندمدتی برای افزایش ظرفیت نیروگاههای کشور دارد، بهطوری که طبق گفتههای سرپرست وزارت نیرو در سال ۱۳۹۵ به میزان ۳۰۰۰مگاوات به ظرفیت تولید برق افزوده شد و امسال نیز قرار است که ۳۰۰۰ مگاوات دیگر به ظرفیت نیروگاهی اضافه شود. چند سالی است که در زمان پیک مصرف، احتمال خاموشی در کشور افزایش پیدا میکند. در همین راستا وزارت نیرو مدیریت مصرف را مهم ترین راهکار برای مقابله با خاموشی در نظر گرفته است. البته باید به این موضوع نیز توجه کرد که در سالهایی که صنعت فعالتر است، شاهد رشد بیشتر مصارف هستیم.
بهطور مثال امسال یکی از سالهای پربار به منظور تامین و انتقال برق بود و تمامی سامانههای صنعت برق بار سنگینی را متحمل شدند که با توجه به تمهیدات در نظر گرفته شده نیاز کشور برآورده شد. برای رفع نارساییهای مقطعی و افزایش ظرفیت تامین برق کشور، وزارت نیرو اقدامات جامعی در برنامه ششم توسعه مدنظر دارد که از جمله میتوان به افزایش ۲۵ هزار مگاوات ظرفیت جدید نیروگاهی که حدود ۵۰۰۰ مگاوات آن از انرژیهای تجدیدپذیر خواهد بود نام برد.
در همین راستا ستار محمودی - سرپرست وزارت نیرو - با بیان اینکه امسال آسیبها و نوسانات برقی کمتری نسبت به سنوات گذشته داشتهایم، اظهار کرد: به رغم اینکه در سال ۱۳۹۵ حدود ۳۰۰۰ مگاوات به ظرفیت برق افزوده شد، در زمینه نحوه توزیع بار مصرفی برق با بخش صنایع هماهنگیهایی به عمل آمد تا میزان نوسانات برق به حداقل برسد.
ارسال نظر