شماره روزنامه ۶۱۰۳
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۷۹ دنیای اقتصاد

اخبار صنعت، معدن و بازرگانی - روزنامه شماره ۶۰۷۹

  • توسعه صادرات‌محور

    دنیای اقتصاد: در دنیای کنونی نقش سیاست‌های تجاری برای تحرک بخشیدن به تولید، مورد‌توجه است. تجارت با تکیه بر مزیت نسبی، امکان تولید حداکثری و همچنین مطلوبیت هرچه بیشتر شرایط اقتصادی را فراهم می‌کند. سیدمحمد اتابک، وزیر پیشنهادی صنعت، معدن و تجارت دولت چهاردهم برنامه پیشنهادی خود برای سکانداری این وزارتخانه را به مجلس شورای‌اسلامی ارائه داد. در این گزارش برای تبیین وضع موجود در حوزه صنعت، معدن و تجارت به شاخص‌های بین‌المللی ارجاع داده‌شده و با تکیه بر این واقعیات اقتصادی، برای ۴سال‌آتی‌ برنامه‏‏‏‌ریزی شده‌است.
  • سامورایی‏‏‏‌ها در سرزمین ۷۲ ملت

    دنیای اقتصاد: اتاق بازرگانی و صنعت هند-ژاپن (IJCCI) تنها اتاق بازرگانی دوجانبه بین دو کشور در سراسر هند است که به‌منظور تقویت روابط ژاپن و هندوستان، در زمینه‌های آموزشی، فرهنگی و اقتصادی فعالیت می‌کند. این نهاد، طی سال‌ها شبکه گسترده‌ای از شرکای تجاری در هر دو کشور ایجاد‌کرده‌است که به‌عنوان پلی برای کشف فرصت‌ها و انتقال دانش بین هند و ژاپن‌ شناخته می‌شود و به تعمیق روابط دو‌جانبه کمک می‌کند. روابط تجاری میان هند و ژاپن دارای تاریخی طولانی و غنی است که به قرن‌ها قبل بازمی‏‏‏‌گردد. این روابط به‌ویژه در قرن بیستم و پس از جنگ‌جهانی دوم، به‏‏‏‌طور چشمگیری گسترش یافت.
  • ۶ پیشنهاد اتاق بازرگانی تهران به دولت چهاردهم

    دنیای‌اقتصاد: در هجدهمین نشست هیات‌نمایندگان اتاق بازرگانی تهران ضمن اشاره به موضوع تامین انرژی و تاکید بر افزایش قابل‌توجه فاصله‌‌‌‌ مصرف تا تولید برق در سال‌جاری و ابراز نگرانی نسبت به تداوم این رویه در سال‌های پیش‌‌‌‌رو و همچنین قانون طرح اصلاح اتاق تهران پیشنهادهایی از سوی اتاق تهران برای سیاستگذاری در دولت چهاردهم مطرح شد.
  • اتاق‌های شهرکرد و اهواز، تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند

    دنیای‌اقتصاد: اتاق‌های شهرکرد و اهواز، تفاهم‌نامه همکاری در موضوعات متعدد ازجمله سرمایه‌گذاری، آموزش، پژوهش، بین‌‌‌‌الملل، روابط عمومی، حفاظت از منابع‌‌‌‌ آبی بین‌حوضه‌‌‌‌ای، کمیسیون‌های تخصصی و... امضا کردند. رئیس اتاق شهرکرد با اشاره به اینکه استان خوزستان در حوزه سرمایه‌گذاری و تولید تجربیات خوبی دارد، گفت:‌درصدد هستیم از تجربیات این استان در این حوزه‌‌‌‌ها استفاده کنیم.
  • نظام دادرسی در تامین‌اجتماعی ناعادلانه است

    دنیای‌اقتصاد: رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی کرمان با بیان اینکه از مهم‌ترین مشکلات و دغدغه‌‌‌‌‌های فعالان اقتصادی مسائل مربوط به تامین‌اجتماعی است، گفت: نظام دادرسی در پرونده‌‌‌‌‌های مربوط به تامین‌اجتماعی به دلیل نامتوازن‌بودن هیات‌‌‌‌‌های تشخیص مطالبات در مراحل بدوی و تجدیدنظر ناعادلانه است و مشکل اصلی به سازمان تامین‌اجتماعی برمی‌گردد. سیدمهدی طبیب‌‌‌‌‌زاده، در سومین نشست کارگروه مشترک اتاق کرمان و دادگستری استان با موضوع بررسی و حل‌‌‌‌‌وفصل مشکلات کسب‌وکار افزود: اتاق کرمان و سایر تشکل‌های بخش‌خصوصی باید برای قرارگرفتن این نظام در مسیر عادلانه‌شدن تلاش کنند.
  • تنفس ۶ماهه برای اعمال مالیات ارزش‏‏‏‏‏‌افزوده امعا و احشای پرندگان در مازندران

    دنیای‌اقتصاد: با درخواست و پیشنهاد فعالان بخش‌خصوصی استان مازندران مبنی‌بر اینکه اداره‌کل امور مالیاتی مازندران مهلت ۶ماهه جهت محاسبه و دریافت مالیات ارزش‌‌‌‌‌‌افزوده از واحدهای طیور منظور کند، به تصویب شورای گفت‌‌‌‌‌‌وگوی استان رسید. چهارمین نشست شورای گفت‌‌‌‌‌‌وگوی دولت و بخش‌خصوصی استان به ریاست یوسف نوری استاندار و دبیری اتاق بازرگانی در سالن شهیدرجایی استانداری با پیگیری دو دستور کار برگزار شد.
  • ۱۰ فرمان برای صمت

    دنیای اقتصاد: «دنیای‏‏‌ اقتصاد» در گزارشی مبسوط به بررسی برنامه اقتصادی وزیر پیشنهادی صمت پرداخته است. در این برنامه ۱۰هدف کلی برای رفع چالش‏‏‌های بخش صنعت، معدن و تجارت ترسیم شده است. این اهداف به منظور ارتقای حکمرانی صنعتی و توسعه رقابت‏‏‌پذیری تدوین شده است.
  • آقای رئیس‌جمهور! طرح تثبیت ساعت را ملغی کنید

    مهدی بستانچی / رئیس شورای هماهنگی شهرک‏‏‌های صنعتی سراسر کشور
    در حالی که دولت سیزدهم مدعی ایجاد بیش از ۹۲‌هزار مگاوات ظرفیت نصبی در نیروگاه‌‌‌ها شده بود، در نیمه مرداد ۱۴۰۳ نصاب جدید و بی‌‌‌سابقه‌‌ ٧٩‌هزار و ٧٠٧مگاوات در مصرف برق کشور ثبت شد که دولت با تغییر ساعت کاری به ۶صبح هم نتوانست جلوی کسری را بگیرد.
  • سرمایه‌گذاری بخش خصوصی در برق تجدیدپذیر

    دنیای‌اقتصاد: وزیر نیرو گفت: قرارداد ساخت نزدیک به ۱۱‌هزار مگاوات برق تجدیدپذیر با سرمایه‌گذاری بخش خصوصی امضا شده است. به گزارش «ایرنا» از وزارت نیرو، علی‌‌‌اکبر محرابیان درباره ناترازی جدی در بخش برق افزود: برنامه ما باید دو مشکل را حل می‌کرد؛ مشکل نخست ناترازی و مشکل دوم اضافه تقاضایی که در طول اجرای این برنامه به وجود می‌‌‌آمد. وی ادامه‌‌‌داد: به طور کلی دولت سالانه بین ۴ تا ۵هزار مگاوات با افزایش تقاضا روبه‌‌‌رو بود، پس شروع کار ما برای رفع ناترازی ۱۵‌هزار مگاوات و رفع نیاز سالانه ۵‌‌‌هزار مگاوات باید طراحی می‌‌‌شد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر