انتقال تکنولوژی برقگیر از سوئیس به سیمکاتک
گروه بنگاهها: معاون هماهنگی توزیع توانیر با اشاره به دستاوردهای بخشخصوصی در صنعت برق کشور گفت: برای ارتقای صنعت برق و شبکه توزیع کشور نیازمند همراهی و حمایت از بخش خصوصی کشور هستیم.
محمودرضا حقیفام در مراسم رسمیت یافتن انتقال تکنولوژی برقگیر فشار متوسط و قوی توزیع شرکت ABB سوئیس به شرکت سیمکاتک که با حضور مدیران عامل شرکتهای توزیع برق استانها و مهندس حسینی، معاونت انتقال شرکت توانیر برگزار شد، افزود: سالهای تحریم باعث شده تجهیزات توزیع، کیفیت خوبی نداشته باشد و به همین دلیل، تفاوت و ایمنی صنعت برق در بخش توزیع نیازمند بازنگری اساسی است.
گروه بنگاهها: معاون هماهنگی توزیع توانیر با اشاره به دستاوردهای بخشخصوصی در صنعت برق کشور گفت: برای ارتقای صنعت برق و شبکه توزیع کشور نیازمند همراهی و حمایت از بخش خصوصی کشور هستیم.
محمودرضا حقیفام در مراسم رسمیت یافتن انتقال تکنولوژی برقگیر فشار متوسط و قوی توزیع شرکت ABB سوئیس به شرکت سیمکاتک که با حضور مدیران عامل شرکتهای توزیع برق استانها و مهندس حسینی، معاونت انتقال شرکت توانیر برگزار شد، افزود: سالهای تحریم باعث شده تجهیزات توزیع، کیفیت خوبی نداشته باشد و به همین دلیل، تفاوت و ایمنی صنعت برق در بخش توزیع نیازمند بازنگری اساسی است. وی با اشاره به ضرورت استفاده از فناوریهای نوین دنیا خاطرنشان کرد: نباید چرخ را دوباره اختراع کرد، بلکه باید با ایجاد واحدهای تحقیق و توسعه در کشور فضای انتقال تکنولوژی آخرین دستاوردهای روز دنیا را ایجاد کنیم.
حقیفام با بیان اینکه بهعنوان بخش دولتی تسهیلگر این ارتباطها خواهیم بود، تاکید کرد: باید نیازهای موجود در صنعت توزیع را بشناسیم و مدیریت دارایی ایجاب میکند که تجهیزات باکیفیت ایجاد کنیم تا عمر تجهیزات افزایش یابد. این مقام مسوول با اشاره به اینکه راه طولانی و مهمی را برای بهروزرسانی شبکه توزیع کشور در پیش رو داریم، گفت: هدف ما روشن است و باید مشکلات پیش روی این صنعت را برطرف سازیم و در این زمینه علاقهمند هستیم با بخشخصوصی مدلهای همکاری را طراحی کنیم تا نتیجه این کار را در بهروزرسانی صنعت توزیع کشور شاهد باشیم. در ادامه مدیرعامل شرکت سیمکاتک نیز با اشاره به اینکه این شرکت از بدو تاسیس به دنبال استفاده از تکنولوژی روز دنیا برای بالا بردن سطح کیفی محصولات خود بوده است، گفت: یکی دیگر از اهداف شرکت سیمکاتک بالابردن سطح دانش فنی و توسعه بخش R&D و همچنین تجهیز آزمایشگاه و ابزار کیفی بوده است که در این سالها در اولویت امور خود قرار داده است.
مهندس رمزی خاطرنشان کرد: با تلاشهای صورت گرفته طی چندین مرحله کارشناسان و مدیران شرکت ABB از امکانات و شرایط شرکت سیمکاتک بازدید به عمل آورده و طی چندین ماه به ارزیابی پرداختند. مدیرعامل سیمکاتک در پایان یادآور شد: در حالی امروز قرارداد همکاری و انتقال تکنولوژی برقگیرهای فشار متوسط و فوق توزیع به امضا میرسد که بدون شک سیمکاتک گامی برای بازگشت برندهای معتبر دنیا به شبکه سراسری برق و همچنین ارتباط و پایداری آن برداشته است. در ادامه بنو میکوش، مدیر ارشد بازرگانی و فروش ABB سوئیس نیز با ابراز خرسندی از عقد قرارداد با سیمکاتک گفت: هدف از همکاری با سیمکاتک، انتقال تکنولوژی و تولید قطعات با کیفیت بالا در صنعت برق ایران است. وی با اشاره به اینکه برای اولین بار در دنیا تکنولوژی برقگیر را به شرکت سیمکاتک منتقل میکنیم، تاکید کرد: در این قرارداد تکنولوژی، قسمت اصلی و هسته اصلی برقگیر را به سیمکاتک منتقل خواهیم کرد تا قطعات و برقگیرهای بسیار متفاوتی را بهصورت استاندارد برای ایران تولید کنند؛ این در حالی است که تا به حال این تکنولوژی را به هیچ شرکتی ندادهایم.
ارسال نظر