شماره روزنامه ۶۰۱۴
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۷۰ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۵۹۷۰

  • مشتری مداری در بانکداری هوشمند

    دنیای اقتصاد: بانکداری هوشمند در نتیجه توسعه ابزارهای هوشمند مبتنی بر هوش مصنوعی فرصت‌‌‌های جدیدی برای بانک‌‌‌ها و نظام بانکی فراهم آورده است. درک بهتر فرصت‌‌‌های به وجود آمده از بانکداری هوشمند در گرو شناخت دقیق‌‌‌تر مفهوم هوش و انواع آن است. از سوی دیگر تلاش‌‌‌های بانکداری هوشمند در راستای بهبود تجربه مشتری است.
  • صادرات سیمان در تله خطای‌دید سیاستگذار

    سید سجاد موسوی: روزگاری نه چندان دور و در نیمه اول دهه ۸۰، دانش فنی صنعت سیمان در کشور ما بسیار اندک بود چرا که خطوط تولید از کشورهای اروپایی خریداری شده بود و همزمان به دلیل تحریم‌ها صنعت سیمان دچار مشکلات بسیاری برای دریافت خدمات از شرکت‌های اروپایی سازنده خطوط تولید بود و گاهی برای تعمیرات ماه‌ها زمان صرف می‌شد اما با تشدید تحریم‌ها مهندسان این صنعت در واقع دانش تعمیرات خطوط تولید را با تجربیات خودشان به دست آوردند و امروز تمامی تعمیرات و اورهال کارخانه‌های سیمان توسط نیروهای متخصص آموزش دیده داخلی انجام می‌شود.
  • ۴۴‌هزار واحد مسکونی بافت‌‌‌فرسوده از بانک مسکن تسهیلات نوسازی دریافت کردند

    بازار: فاضلیان، عضو هیات‌‌‌مدیره بانک مسکن از پرداخت تسهیلات بافت فرسوده به حدود ۴۴‌هزار واحد مسکونی نیازمند نوسازی خبر داد. به گزارش وزارت راه و شهرسازی، محسن فاضلیان عضو هیات‌مدیره بانک مسکن در خصوص ارائه تسهیلات نهضت ملی مسکن توسط آن بانک توضیح داد: جمع منابع دولت از محل قرارداد عاملیت تاکنون در بافت‌های فرسوده به ۹‌هزار و ۱۹۹ پروژه به تعداد حدود ۴۴‌هزار واحد به ارزش مبلغ قراردادی ۷‌هزار و ۸۰۰ میلیاردتومان پرداخت شده است که از این میزان ۳‌هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان را دولت تامین کرده است و بانک مسکن از محل منابع خود حدود ۴‌هزار و ۴۰۰ میلیارد تومان تامین کرده است.
  • حمایت ۵۶‌هزار میلیاردی بانک صادرات از کسب‌وکارهای کوچک و متوسط

    ‌‌‌بازار: بانک صادرات ایران به منظور پشتیبانی از کسب و کارهای کوچک و متوسط و کمک به استقلال مالی و معیشتی سرپرستان خانوار، در ۱۱ ماه سال‌جاری بیش از ۵۶ هزارمیلیارد ریال وام قرض‌‌‌الحسنه مشاغل خانگی پرداخت کرد. به گزارش بازار به نقل از بانک صادرات ایران، این بانک در ادامه حمایت و کمک به کسب و کارهای خرد ایجاد شده توسط خانواده‌‌‌ها، اشتغال‌زایی و توسعه کسب و کارهای دانش‌‌‌بنیان، ایجاد شغل توسط مددجویان سازمان‌های حمایتی و پشتیبانی مستقیم برای ایجاد مشاغل خانگی، در ۱۱ ماهه سال ۱۴۰۲ با پرداخت ۵۶‌هزار و ۲۵۸ میلیارد ریال وام قرض‌‌‌الحسنه، به استمرار تولید و اشتغال و بهبود وضعیت معیشت مردم اقصی‌‌‌نقاط کشور، کمک کرده است. طی این مدت مددجویان کمیته امداد امام خمینی(ره)، سازمان بهزیستی، بنیاد برکت و سایر سازمان‌ها و نهادهای حامی مشاغل خانگی و همچنین متقاضیان شرکت‌های دانش‌‌‌بنیان در قالب صندوق نوآوری و شکوفایی، همچون سال‌‌‌های گذشته در این مدت از وام‌‌‌های حمایتی قرض‌‌‌الحسنه بانک صادرات ایران در سراسر کشور بهره‌‌‌مند بوده‌‌‌اند به نحوی که به طور پیوسته قدردانی مسوولان و متولیان این نهادها و حتی وزیر امور اقتصادی و دارایی را نیز در پی داشته است.
  • بازار «بازیافت» چگونه کار می‌کند؟

    دنیای اقتصاد -فاطمه بابالو: بازیافت‌‌کنندگان شهری با چالش‌‌های زیادی از جمله حجم بالای مواد بازیافتی ، هزینه‌‌های بالای بازیافت، آلودگی و نیاز به درک مفهوم پایداری دست‌‌و‌‌پنجه نرم می‌کنند. با این‌حال ممکن است درک درستی از این مشکلات وجود نداشته‌باشد. به عنوان مثال، ما فرض می‌‌کنیم پلاستیک قابل‌‌بازیافت ما به محصولات جدید تبدیل می‌شود، در حالی که در واقعیت، تنها ۹‌درصد از کل پلاستیک‌ها تا به حال بازیافت شده است.
  • ظرفیت ۱۵ برابری تولید گچ

    علی اکبر جمعه‌ای / عضو هیات‌مدیره انجمن صنفی کارفرمایی تولیدکنندگان صنعت گچ
    از دی ماه تاکنون گاز صنعت گچ را به دلیل سردی هوا قطع کرده‌اند و به برخی از کارخانه‌ها حدود ۱۰ تا ۱۵‌درصد ظرفیت گاز داده‌اند که عملا این میزان هیچ گرهی از تولید باز نکرده است؛ با وجود این اگر مدیریت را به تشکل‌ها و کارخانه‌ها گچ واگذار می‌کردند، با برنامه‌ریزی بهتر می‌توانستند از میزان گاز تخصیص یافته به نحو درست‌تری استفاده کنند. در حالی میزان تولید گچ واحدهای تولیدی به پایین‌ترین حد خود رسیده که تا چند روز دیگر مدیران کارخانه‌ها باید عیدی، سنوات و سایر حقوق کارکنان را پرداخت کنند. مضاف بر این واحدهای تولیدکننده گچ باید ما‌به‌التفاوت نرخ سوخت ۶ماهه اول و دوم سال را پرداخت کنند و همین امر عرصه را بر تولیدکننده تنگ‌تر می‌کند.
  • تندیس دکتر محمدرضا گنجی در موزه ملی کارآفرینان برتر

    عصر یکشنبه موزه ملی کارآفرینان برتر کشور با حضور ۱۱ تن از فعالان بزرگ اقتصادی افتتاح شد و در این مسیر از دکتر محمدرضا گنجی، بنیان‌گذار گروه صنعتی رازی تجلیل به عمل آمد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر