شماره روزنامه ۶۰۰۸
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۶۲ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۵۹۶۲

  • تذکر انبوه‏‏‌سازان به «ساخت چین»

    دنیای اقتصاد -گروه شرکت‌های ساختمانی: «چینی‌‌‌ها را می‌‌‌آوریم در تهران خانه بسازند، چون خودمان تکنولوژی صنعتی‌‌‌سازی مسکن را نداریم.» این را چند روز پیش یک مقام مدیریت شهری تهران گفته و در ادامه می‌‌‌افزاید قرار است چینی‌‌‌ها با روش‌های جدید ظرف مدت یک تا دو سال در پایتخت خانه‌‌‌سازی کنند و گفته می‌شود که این خانه‌‌‌ها بیشتر در مناطق جنوبی شهر خواهد بود. ساخت‌وساز توسط سازندگان سایر کشورها مثل ترکیه در پردیس تهران انجام شده و حالا قرار است چینی‌‌‌ها ۲۰۰‌هزار واحد مسکونی را به جای پنج سال ظرف دو سال بسازند. برای این کار بخشی از زمین‌‌‌ها از سوی شهرداری تهران تامین می‌شود.
  • کلید بازگشایی قفل صادرات

    دنیای اقتصاد: تولید، به دلیل موانع متعدد در ایران، تبدیل به کار سخت و پر‌زحمتی شده است. بنگاه‌ها و صنایع تولیدی البته همزمان برای فروش کالاهای خود در بازارهای داخلی و خارجی با چالش‌های زیادی مواجه هستند که صنایع تولید لوازم خانگی نیز مانند سایر صنایع از مدت‌ها پیش با این معضل مواجه بوده‌اند. در این بین صادرات این حوزه همچنان ناچیز است. نایب رئیس هیات مدیره گروه گلدیران و یکی از کارشناسان و فعالان تولید لوازم خانگی در گفت‌وگو با روزنامه «دنیای‌اقتصاد» تاکید کرده کلید بازگشایی قفل صادرات در یکی از وزارتخانه‌های کشور است.
  • ظرفیت داخلی را در ساخت مسکن نادیده نگیریم

    دنیای‌اقتصاد- گروه شرکت‌های ساختمانی: زمزمه‌‌‌های ورود چینی‌‌‌ها به بخش ساخت‌‌‌وساز این روزها نقل محافل شده است. ساخت مسکن چینی موافقان و مخالفان خودش را دارد. بر اساس اظهارنظرهای تولیدکنندگان داخلی، توان ساخت‌‌‌وساز و امکانات لازم برای پروژه‌‌‌های ساختمانی در داخل وجود دارد و به حضور چینی‌‌‌ها در بخش ساخت‌‌‌وساز نیازی نیست.
  • اجرای ساخت‌‌وساز بدون صنعتی‌‌سازی ابتر است

    دنیای‌اقتصاد- گروه شرکت‌های ساختمانی: درحال حاضر، مشکل عمده‌‌ای که بازار مسکن پیش رو دارد، کمبود شدید فایل فروش مسکن‌‌های ریزمتراژ است. در واقع این واحدهای مسکونی به ندرت پیدا می‌‌شوند و در صورتی هم که پیدا شوند قیمت بالایی دارند.
  • چهار برنامه شستان برای ۱۴۰۳

    معاون مالی و عضو هیات‌مدیره شستان در حاشیه رویداد ایران پتروکم در خصوص برنامه‌‌‌های آتی شرکت گفت: برنامه‌‌‌های شرکت شستان برای سال ۱۴۰۳ در ۴ برنامه اصلی شامل تخصیص بهینه منابع، افزایش درآمدها و بازدهی شرکت‌های زیرمجموعه، توسعه انواع روش‌‌‌های تامین منابع مالی و ارتقای نظم و انضباط مالی در مجموعه شستان است.
  • عامل موفقیت فولاد هرمزگان در بازار

    در تقویم رویدادهای کشور عزیزمان ایران از ۹ اسفندماه به‌‌عنوان «روز حمایت از حقوق مصرف‌کنندگان» نام برده شده تا بر اهمیت رعایت حقوق مصرف‌کنندگان از سوی تولیدکنندگان تاکید شود؛ راهبردی که نه‌‌تنها مختص یک کشور یا قاره خاص، بلکه جهان‌‌شمول و برای همه ادوار تعریف شده است.
  • مولفه‌‌‌های مسکن خوب

    رسول سعادت / فعال صنعت ساخت‌وساز
    مسکن بالاترین هزینه در سبد مصرفی خانوار است و تولید‌‌‌کنندگان با همکاری نهادهای ذی‌ربط باید اراده جدی برای کاهش هزینه‌‌‌های ساخت داشته باشند،
  • رشد کشفیات قاچاق لوازم خانگی

    یکی از چالش‌های بزرگ تولیدکنندگان صنعت لوازم خانگی کشور ورود گسترده کالای قاچاق به کشور است. طبق آماری که اخیرا دبیرکل انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران در این خصوص داده، سالانه ۱.۵میلیارد دلار لوازم خانگی قاچاق به کشور وارد می‌شود. به گفته کارشناسان، این حجم از قاچاق نتیجه کولبری، ته لنجی یا صرفا از طریق مناطق آزاد نبوده و بخش زیادی از این میزان کالای قاچاق به صورت سازمان یافته وارد کشور می‌شود.
  • کاهش تورم نقطه‌‌‌ای در بخش لوازم خانگی

    در حالی که تورم نقطه‌ای هتل و رستوران و پوشاک در بهمن‌‌‌ماه جاری به ترتیب بیش از ۲۰ و ۱۰‌درصد نسبت به شاخص کل تورم بیشتر شده است، تورم لوازم خانگی با قرار گرفتن زیر تورم شاخص کل و ۷ گروه کالایی دیگر رو به کاهش است. به گزارش خبرگزاری تسنیم، در هفته گذشته مرکز آمار ایران شاخص قیمت مصرف‌کننده در بهمن‌‌‌ماه سال ۱۴۰۲ را اعلام کرد که براساس این شاخص تورم نقطه به نقطه یعنی شاخص نسبت به ماه مشابه سال قبل ۳۵.۸‌درصد افزایش داشته است، البته تورم در برخی اقلام مانند خوراکی و حبوبات شاهد کاهش بوده به طوری که تورم حبوبات ۵.۹‌درصد و گوشت و مرغ حدود ۰.۴‌درصد نسبت به ماه قبل کاهش را تجربه کرده است.
  • ناامیدی دوباره فعالان صنعت فرش

    پس از ماه‌‌‌ها تعلل، چندی پیش میزان پیمان‌‌‌سپاری و تعهد ارزی فرش دستباف کاهش یافت. با این حال در لایحه بودجه سال آینده دیگر خبری از کاهش رفع تعهدات نیست. به گزارش تجارت‌‌‌نیوز، ‌‌‌ در آخرین نشست خبری شورای راهبری بهبود محیط کسب‌‌‌وکار اتاق بازرگانی اعلام شد در حالی که در بودجه سال‌جاری میزان پیمان‌‌‌سپاری ارزی فعالان صنعت فرش کاهش یافته بود، در لایحه بودجه سال آینده از این کاهش تعهد ارزی خبری نیست. اتفاقی که منجر به ناامیدی تولیدکنندگان و صادرکنندگان فرش شده است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر