شماره روزنامه ۶۰۰۷
|
آرشیو روزنامه شماره ۵۹۳۰ دنیای اقتصاد

اخبار شرکت ها - روزنامه شماره ۵۹۳۰

  • شروط شرکت‌ها برای اجاره‏‏‌داری حرفه‏‏‌ای

    سال‌هاست که مساله اجاره و نرخ اجاره‌‌‌بها به یک مساله مهم در کشور تبدیل شده است؛ چرا که همواره با افزایش نرخ تورم این حوزه نیز مانند سایر حوزه‌‌‌ها دستخوش تحولات و رشد قیمت می‌شود و هر بار دولت‌‌‌ها تلاش دارند با اجرای برنامه‌‌‌های کوتاه‌مدت به نوعی این بازار را سامان‌دهی کنند، اما برنامه‌‌‌های آنها موجب سامان‌دهی بازار و تعادل قیمت‌ها نمی‌شود.
  • اثر قیمت‌گذاری دستوری و تورم بر صنعت

    دنیای اقتصاد: صنایع و تولیدکنندگان در ایران، برای ادامه حیات و فعالیت خود با مشکلات متعددی مواجه هستند. نگاهی به این موانع نشان می‌دهد قیمت‌گذاری دستوری و تورم مزمن دو رقمی، تبدیل به دو غول بزرگ برای صنعتگران کشور شده‌است. در این میان بحث قیمت‌گذاری دستوری بسیاری از صنایع را شامل شده و باعث سرکوب قیمت‌ها می‌شود که همین موضوع خود عاملی برای کاهش کیفیت محصولات تولیدی شده‌است. کمتر بازاری را می‌توان در کشور یافت که دولت به‌‌‌‌‌‌طور مستقیم یا غیرمستقیم در آن سیاست اشتباه قیمت‌گذاری دستوری را اعمال نکرده باشد. این اتفاقی است که بخش بزرگی از تولیدکنندگان لوازم‌خانگی (لوازم‌خانگی بزرگ) کشور را دربر گرفته‌است. بسیاری از فعالان و کارشناسان صنعت و تولید در کشور اعتقاد دارند سیاست قیمت‌گذاری دستوری و تدابیر امنیتی برای جلوگیری از تورم که در ۴۰سال‌اخیر رایج بوده، حداقل باید در یک مورد موفقیت در این‌خصوص حاصل شده باشد که عملا شاهد خلاف آن بوده‌ایم.
  • چالش‌‌‌های بزرگ تولید

    سعید نوغانی/مدیرعامل یک شرکت بازرگانی
    صعنت تولید در حال رشد مداوم ‌‌‌است و با بهره‌‌‌گیری از فناوری‌‌‌های جدید و فرآیندهای تولیدی قدرتمند، اقتصاد نیز تقویت می‌شود، اما با این حال مشکلات زیادی در این راه وجود دارد که البته تولیدکنندگان می‌توانند با استفاده از پیشرفت‌‌‌های تکنولوژیک با اطمینان بیشتری چالش‌‌‌ها را مدیریت کنند. این ابزار‌‌‌ها می‌توانند از مرحله تامین، تولید و افزایش بهره‌‌‌وری و در نهایت تا کاهش هزینه‌‌‌ها به تولیدکنندگان کمک کنند تا به یک توسعه پایدار برسند.
  • سیم و کابل غیر‌استاندارد بلای جان مصرف‌کننده

    محسن صبوری/مدیرعامل یک شرکت ساختمانی
    چرا الزام اجرای تست‌‌‌های الکتریکال ساختمان مغفول‌مانده، این موضوع به نفع چه نهاد یا سازمانی است؟
  • تولیدکنندگان قدیمی جا ماندند

    امروزه ۵۰ تا ۶۰‌درصد از لوازم آرایشی و بهداشتی مصرف شده در کشور تقلبی یا قاچاق هستند که خطرات زیادی را برای مصرف‌کنندگان به‌ویژه کودکان به همراه دارند. لااقل یک‌سوم این میزان به واردات کالاهای مربوط به کودکان اختصاص دارد که رقم وحشتناکی است.
  • تندیس زرین جایزه مدیریت مالی به بانک تجارت

    تندیس زرین چهاردهمین دوره جایزه مدیریت مالی ایران بر اساس شاخص‌های تخصصی مالی به بانک تجارت داده شد.به گزارش مدیریت روابط‌عمومی و ارتقای سرمایه اجتماعی بانک تجارت، در جریان مراسم سالانه جایزه ملی مدیریت مالی ایران، که چهاردهمین دوره آن، دوشنبه ۲۵دی‌ماه۱۴۰۲ با حضور سیداحسان خاندوزی وزیر امور اقتصادی و دارایی، سید رحمت‌اله اکرمی خزانه‌دار کل کشور و معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی، محمد شیریجیان معاون اقتصادی بانک مرکزی و جمعی از مدیران و کارشناسان حوزه مالی و نمایندگان شرکت‌های برگزیده و به‌همت انجمن مدیریت مالی ایران در محل سالن اجلاس سران برگزار شد، بانک تجارت یک بار دیگر پس از ارزیابی شرکت‌کنندگان بر اساس شاخص‌های تخصصی مالی، حسابداری و عملکردی توسط نخبگان و اساتید خبره، برنده تندیس زرین چهاردهمین جایزه ملی مدیریت مالی ایران شد.
  • «ای‌بی‌کراد‌» در تامین مالی جمعی اول شد

    با گسترش و نفوذ بیش از پیش بازار تامین مالی جمعی از سبد تامین مالی شرکت‌ها، سکوی تامین مالی جمعی ‌ای‌بی‌کراد توانست رتبه اول این بازار را از لحاظ ارزش ریالی به خود اختصاص دهد. به گزارش مدیریت ارتباطات و رسانه تامین سرمایه تمدن، طی بررسی صورت گرفته تا نیمه اول دی ماه ۱۴۰۲، تعداد ۳۳۲ طرح با موفقیت ارائه شده‌اند که از نظر ریالی بیش از ۲.۷ همت از بسترسکوهای تامین مالی جمعی، تامین سرمایه صورت پذیرفته و سهم ‌ای بی‌کراد از این بازاربیش از ۱.۵ همت است.
  • راه نرفته برای اجاره‌داری

    یاسر امامی/مدیرعامل شرکت توسعه و عمران بهنادبنا
    تجربه نشان داده است سازندگان رغبتی برای حضور در مقوله اجاره‌‌‌داری ندارند چرا که امید آنها برای بازگشت سرمایه از محل اجاره بسیار اندک است. عایدی اجاره‌‌‌داری پایین است و همین مساله عامل عدم‌جذابیت بازار اجاره‌داری برای سرمایه‌گذاران است.
  • سرمایه‌گذاری هلدینگ مارون یک مصوبه را احیا کرد

    جواد اوجی وزیر نفت در جلسه روز چهارشنبه ۲۷ دی ماه ۱۴۰۲ هیات دولت از احیا و فعالیت دوباره پروژه پتروشیمی ابن سینا همدان ابراز رضایت کرد.وی گفت: پروژه پتروشیمی ابن سینا همدان که خروجی سفر استانی سال ۱۳۸۳ مقام معظم رهبری به استان همدان بود پس از وقفه‏‌ای قریب به ۲۰ سال با سرمایه‌گذاری هلدینگ مارون و در راستای سیاست‏‌های توسعه‏‌ای امین امرائی با حمایت همه‌جانبه شرکت ملی پتروشیمی و شاهمیرزایی معاون وزیر و مدیرعامل این شرکت احیا شد. وی در ادامه گفت: مصوبه سفر مقام معظم رهبری توسط گام دومی‏‌های انقلاب به مرحله اجرا درآمد و این همان روحیه انقلابی و جهادی جوانان این مرز و بوم است. شروع دوباره فعالیت‏‌های اجرایی این پروژه علاوه بر ایجاد امیدواری برای مردم استان همدان، رضایت وزیر نفت را نیز به همراه داشته است.
  • سرقت هویت فرش ایرانی

    دنیای‌اقتصاد: فرش ایرانی با طرح‌‌‌هایی از چهارگوشه این سرزمین که هر کدام در کنار یکدیگر نقشه ایران را به زیبایی و کمال بر گستره ایران پهن می‌کنند، نماد هویت، ملیت و اصالت و شناسنامه این دیر کهن است. اما متاسفانه در سال‌های گذشته این هویت فرهنگی ایران توسط برخی کشورها سرقت شده است؛ میراثی که این روزها حال خوشی ندارد؛ چراکه رونق خود را از دست داده است و با وجود ظرفیت‌‌‌های لازم برای اینکه به رونق و شکوفایی اقتصاد کشور کمک کند، امکانات لازم و کافی برای تولید و صادرات را ندارد.
  • کاهش رقابت‌پذیری متاثر از نرخ تورم و ارز

    دنیای‌اقتصاد: سومین دوره مراسم تجلیل از چهره‌‌‌های ماندگار و پیشکسوتان صنعت لوازم‌خانگی ایران توسط انجمن ملی صنایع لوازم‌خانگی با حضور صنعتگران این حوزه، برخی مسوولان دولتی مانند وزارت صمت و مجمع تشخیص مصلحت نظام و اتاق‌های بازرگانی برگزار شد. در ابتدای این مراسم، علیرضا محمدی دانیالی، رئیس هیات‌مدیره انجمن صنایع لوازم‌خانگی ایران، با اشاره به تلاش و سخت‌کوشی‌های تولیدکنندگان این صنعت با وجود مشکلات فراوان گفت: این انجمن به‌عنوان یکی از تشکل‌های بزرگ در کشور قدم‌های بزرگی برداشته و با کمک همه اهالی فن به دنبال برطرف کردن نواقص است.
  • لوازم‌خانگی ایرانی کیفیت بالایی دارد

    دنیای‌اقتصاد: طی حکمی توسط وزیر صمت محمد وصالی به‌عنوان مدیرکل دفتر لوازم‌خانگی وزارت صمت منصوب شد. پیش از این محسن شکراللهی عهده‌‌‌‌‌‌‌دار این مسوولیت بوده‌است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر