قطع کمک اروپا به اوکراین با ثابت شدن این موضوع
فلوریان فیلیپات گفت: اگر مشخص شود که اوکراین مسئول این انفجارها است، این خرابکاری باید به عنوان یک اقدام تجاوزکارانه علیه ما تعبیر شود که موضوع همکاری با کی یف، حمایت مالی و نظامی از آن را زیر سوال می برد.
او همچنین "سکوت محتاطانه مقامات فرانسوی و رهبری اتحادیه اروپا در مورد اقدام خرابکارانه در نورد استریم" را به شدت محکوم کرد.
او همچنین خاطرنشان کرد که این نظریه که اقدام خرابکارانه در خطوط لوله گاز توسط یک گروه شش نفره اوکراینی بدون هیچ گونه حمایت خارجی انجام شده است، "غیر محتمل به نظر می رسد. "
به گزارش ایرنا، سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه گفت: غرب موظف به بررسی پرونده انفجار در خط لوله "نورد استریم" است.
ماریا زاخارروا سخنگوی وزارت امور خارجه روسیه در گفت و گو با نشریه روسی "ایزویستیا" در پاسخ به این سوال که چرا آلمان بعد از دو سال تصمیم گرفت موضوع انفجار در خط لوله "نورد استریم" را بررسی کند، تصریح کرد: وظیفه غرب شانه خالی کردن و زیر بار مسئولیت نرفتن است.
اواخر سپتامبر سال ۲۰۲۲ (شهریور و مهر ۱۴۰۱) سوئدیها اولین بار خبر انفجار خطوط لوله نورداستریم را منتشر کردند.
پس از این حادثه، دفتر دادستانی کل روسیه پرونده جنایی را به اتهام تروریسم بین المللی آغاز کرد.
سیمور هرش، روزنامهنگار مشهور آمریکایی پیشتر با انتشار مقالهای به نقل از منابع ناشناس در داخل واشنگتن افشا کرد که مواد منفجره در ژوئن ۲۰۲۲ (خرداد و تیر ۱۴۰۱) توسط غواصان نیروی دریایی ایالات متحده و نروژ زیر خطوط لوله نورداستریم کار گذاشته شده بود.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.