هشدار انگلیس به اسرائیل در مورد عواقب حمله به رفح
کامرون چهارشنبه شب با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر سابق)، نوشت: در دیدار با بنی گانتس در مورد تلاشها برای تضمین آتشبس موقت به منظور خروج امن گروگانها (اسرای اسرائیلی) و انتقال کمکهای نجاتبخش به غزه بحث کردیم.
وی با بیان اینکه طرف اسرائیلی را درباره افزایش دسترسی برای انتقال کمکهای بشردوستانه به مردم غزه تحت فشار قرار داده است، افزود که هنوز تحول مثبتی در این زمینه رخ نداده است.
ارتش اسرائیل امروز مدعی شد تعلیق فعالیتهای نظامی در رفح، جنوب غزه و دیرالبلح تا هفتم مارس (پنجشنبه) با هدف ارسال کمکهای بشردوستانه آغاز شده است.
وزیر خارجه انگلیس همچنین عنوان کرد که لندن به شدت نگران چشم انداز حمله نظامی اسرائیل به رفح است. کامرون با بیان اینکه انگلیس از حق ادعایی رژیم صهیونیستی برای دفاع از خود حمایت میکند، خاطر نشان کرد: اما اسرائیل به عنوان قدرت اشغالگر، برای اطمینان از در دسترس بودن کمکهای امدادی برای غیرنظامیان مسئول است.
وی با بیان اینکه فلسطینیها با یک بحران انسانی ویرانگر و فزاینده روبرو هستند، هشدار داد که در صورت ممانعت رژیم صهیونیستی با انتقال کمکهای بشردوستانه به غزه و تجاوز نظامی به رفح، دیدگاه لندن نسبت به پایبندی تلآویو به قوانین بین المللی بشردوستانه تغییر خواهد کرد.
دبیرکل سازمان ملل گفت: حمله گسترده به رفح، میخ آخر بر تابوت برنامه کمکرسانی به غزه خواهد بود.
رژیم صهیونیستی در تداوم کشتار مردم مظلوم و بیدفاع فلسطین قصد دارد به شهر مرزی رفح حمله کند؛ جایی که بیش از یک میلیون فلسطینی پناه گرفتهاند.
این در حالی است که گروههای حقوق بشری و حتی ایالات متحده به عنوان حامی تسلیحاتی رژیم صهیونیستی هشدار دادهاند که حمله به این شهر پرجمعیت، یک فاجعه به بار میآورد.
آنتونیو گوترش دبیرکل سازمان ملل متحد پیشتر با بیان اینکه وضعیت در غزه در حال بدتر شدن است، بار دیگر بر نیاز فوری به برقراری آتش بس تاکید کرد و گفته بود: رفح در معرض تهدید جدی قرار دارد.
جوسپ بورل مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا نیز با ابراز نگرانی درباره احتمال حمله رژیم صهیونیستی به رفح، تصریح کرد: این اقدام، وضعیت انسانی وخیم کنونی و تلفات غیرنظامیان را تشدید خواهد کرد.
نخست وزیر اسرائیل گفت: اگر در مورد گروگانها به توافق برسیم، عملیات رفح اندکی به تأخیر میافتد و اگر به توافق نرسیم، در رفح اقدام خواهیم کرد.
در همین حال رئیس تشکیلات خودگردان فلسطین طرح حمله به رفح را یک تهدید واقعی دانست و گفت که این امر، بخشی از برنامه رژیم صهیونیستی برای بیرون راندن فلسطینیها از سرزمینشان است.
محمود عباس، تصریح کرد: مسئولیت چنین اقدامی تماماً به گردن رژیم صهیونیستی و دولت آمریکا است و شورای امنیت سازمان ملل باید مداخله کند. اکنون وقت آن است که همه مسئولانه رفتار کرده و با خلق یک نکبت جدید مقابله کنند؛ امری که تمامی منطقه را درگیر جنگهای بیپایان خواهد کرد.
رژیم صهیونیستی با حمایت غرب و برای تلافی حملات غافلگیرکننده نیروهای مقاومت، کشتار گستردهای را در غزه به راه انداخته است. بر اساس گزارشها تاکنون افزون بر ۳۰ هزار فلسطینی شهید و ۷۰ هزار نفر دیگر مجروح شدهاند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.