مجتبی زینی وند که به عنوان نماینده ویژه وزیر آموزش و پرورش در خوزستان به سر می برد ، روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا بیان کرد: فرمانداران در مناطق سیل زده در صورت امکان ایجاد محل هایی برای برگزاری کلاس های فوق العاده دانش آموزان فراهم کنند. 

وی با بیان اینکه برای برگزاری کلاس های درس در مناطق سیل زده با مشکلاتی روبه رو هستیم، افزود: برخی مدارس بر اثر جاری شدن سیلاب تخریب شدند و امکان برگزاری کلاس درس ندارند و برخی برای اسکان سیل زدگان استفاده می شوند. 

وی گفت: نمی توان مردم را از مدارس خارج کرد به همین منظور با در نظر گرفتن این محدودیت ها باید برای برگزاری کلاس های درس برنامه ریزی کنیم. 

** اعزام تیم های مشاوره ای برای شاداب سازی دانش آموزان سیل زده خوزستان 

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: پس از عادی شدن شرایط برای خوزستان و سایر استان های سیل زده کشور، تیم مشاوره ای از وزارت آموزش و پرورش اعزام می شود تا در بحث روانی و تاثیر حادثه سیل بر روان دانش آموزان فعالیت کند. 

وی با اشاره به 2 موضوع مهم کنکور و امتحان نهایی دانش آموزان مناطق سیل زده بیان کرد: در وزارت آموزش و پرورش در حال بررسی تمهیداتی برای دانش آموزان سال آخر برای شرکت در کنکور و زمان برگزاری امتحانات نهایی هستیم که به زودی این تصمیمات اعلام خواهد شد. 

نماینده ویژه وزیر آموزش و پرورش در خوز گفت: در نظرداریم کلاس های تقویتی در مرکز شهرستان ها و اهواز برای دانش آموزان سیل زده برگزار شود تا دانش آموزان و خانواده های آنها از نگرانی جاماندن و فاصله گفتن از تحصیل خارج شوند. 

وی ادامه داد:تهیه تجهیزاتی مثل کتاب و ابزار و وسایل آموزشی دانش آموزان مناطق سیل زده نیز در برنامه کاری وزارت آموزش و پرورش است. 

** حمایت از فرهنگیان خسارت دیده در سیل 

رییس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکت های مردمی ادامه داد: در جریان سیل اخیر در خوزستان خانه برخی فرهنگیان دچار خسارت شده که وزارت آموزش و پرورش به منظور حمایت از این قشر در حال بررسی چگونگی پرداخت تسهیلات و کمک بدون عوض به فرهنگیان آسیب دیده در سیل است که پس از تصمیم نهایی شرایط آن اعلام خواهد شد. 

زینی وند بیان کرد: خوزستان سومین استان از نظر تعداد دانش آموز است به همین دلیل وزارت آموزش و پرورش توجه ویژه ای به این استان دارد و تیمی مشکلات مدارس و آموزش در حادثه سیل اخیر این استان را بررسی می کند. 

** ۱۰ استان معین آموزش و پرورش خوزستان 

زینی وند افزود: 10 استان، معین خوزستان در حمایت از آموزش و پرورش در جریان سیلاب اخیر شده اند و استان هایی با ظرفیت بالایی مثل فارس و اصفهان ،متناسب با مناطق آسیب دیده و ظرفیت آنها، یک منطقه برای حمایت آموزشی و تحصیلی دانش آموزان تحویل آنها می شود. 

وی گفت: استان های معین در چند بخش آموزش مدارس، فضاها ، بازسازی و یا تهیه کانکس برای کلاس های جایگزین ورود می کنند. 

معاون وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: در حال هماهنگی با گروهی از خیران هستیم که برای کمک در بحث بازسازی مدارس آسیب دیده از سیل و حمایت از دانش آموزان خوزستان ورود کنند. 

** کانکس جایگزین مدارس سیل زده 

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت: مقرر شد هر چه سریع تر با روسای آموزش و پرورش شهرستان های سیل زده هماهنگ شود تا مدارس مناطقی که امکان برگزاری کلاس ندارند و زیرآب رفتند کانکس هایی در اختیار مدیران مدارس قرار گرفته و زمینه حضور دانش آموزان در کلاس درس فراهم شود. 

وی ادامه داد:امروز شنبه به همراه نمایندگان کمیسیون آموزش و تحقیقات و مجموعه ای از مسئولان در وزارت آموزش و پرورش از برخی مدارس خوزستان که از سیل آسیب دیدند از جمله دشت آزادگان دیدن کردیم. 

نماینده ویژه وزیر آموزش و پرورش در خوزستان افزود: امروز جلسه ای برای بازسازی و نوسازی مدارس آسیب دیده از سیل در خوزستان برگزار می کنیم. 

وی گفت: حجم مسایل و مشکلات در مناطق سیل زده زیاد است و نیاز به اراده جدی برای کمک کردن در این مناطق است. 

گفتنی است به دلیل طغیان رودخانه ها و جاری شدن سیلاب در مناطق غربی خوزستان، مدارس اهواز، شوش، باوی، کارون، حمیدیه، دشت آزادگان، هویزه و شعیبیه شوشتر و برخی روستاهای دزفول، که در معرض سیل قرار گرفته و یا برای اسکان سیل زدگان استفاده می شود (غیر از روستاهای دزفول)، پس از تعطیلات نوروزی همچنان تعطیل است. 

وزیر آموزش و پرورش بازگشایی و یا اعلام پایان یافتن سال تحصیل در مدارس خوزستان را به مدیریت استان محول کرده است. 

در جریان سیلاب اخیر در خوزستان دستور تخلیه 250 روستا در استان داده شده است و بالغ بر 67 اردوگاه اسکان راه اندازی شده که 117 هزار و 638 نفر سیل زده در این مراکز اسکان داده شدند. 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.