پیش از این معاون امور مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اعلام کرده بود که به زودی وام‌های ۲۰ تا ۱۷۰ میلیونی با کارمزد ۴ درصد به خبرنگاران اعطا می‌شود.

محمد سلطانی‌فر در گفت‌وگویی با ایسنا درباره تصمیم نهایی برای برگزار نشدن نمایشگاه مطبوعات، اظهار کرد: شرایط اقتصادی حاکم بر مطبوعات در سال جاری مهمترین دلیل برای برگزار نشدن نمایشگاه مطبوعات بود. مطبوعات شهرستانی و استانی باید هزینه بسیار سنگینی صرف می‌کردند البته بخشی از پول را وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی می‌داد. بنابراین از ارگان‌ها  و سازمان‌های مختلف  برای برگزار شدن یا نشدن آن، نظرسنجی کردیم. ۲۶ مدیرکل از ۳۱ یا ۳۲ مدیر کل ارشاد تصمیم گرفتند که امسال  نمایشگاه مطبوعات را برگزار نکنیم.

سلطانی‌فر اضافه کرد: همچنین مطبوعات هم دسته‌بندی داشتند و مطبوعات در شهرستان‌ها هم بیشتر با این تصمیم موافق بودند که نمایشگاه برگزار نشود. سال جاری به عنوان سال صرفه‌جویی اقتصادی نام‌گذاری شد و ما هم به دنبال صرفه‌جویی هستیم؛ بنابراین بهتر بود که صرفه‌جویی را از خودمان شروع می‌کردیم. 

او بیان کرد: ضرورت‌هایی در دوران گذشته مانند ۲۰ سال پیش وجود داشت؛ به این معنی که مطبوعات و مخاطبان را دور هم جمع می‌کردیم که همدیگر و مطبوعات را بشناسند. خوشبختانه می‌توان گفت که این ضرورت برطرف شده و تکنولوژی جدید ظهور کرده که مطبوعات را معرفی و محتوای آن را ارائه می‌کند؛ بنابراین این ضرورت که مطبوعات دور هم جمع شوند در حال حاضر خیلی وجود ندارد.

معاون مطبوعاتی رضایت خود را از روند برگزاری انتخابات نماینده مدیران مسوول در هیات نظارت بر مطبوعات اعلام کرد و در عین حال از نهایی بودن کارهای وام خبرنگاران خبر داد.

محمد سلطانی‌فر در گفت‌وگویی با ایسنا درباره انتخاب نماینده مدیران مسوول در هیات نظارت بر مطبوعات بیان کرد: شرح وظایف نمایندگان مدیران مسوول در هیات نظارت کاملا مشخص است. آن‌ها وظیفه نظارت بر مطبوعات، ارائه مجوز و همچنین روند مطبوعات را دنبال می‌کنند که البته به اقتصاد رسانه‌ها ارتباطی ندارد. 

معاون مطبوعاتی ادامه داد: انصراف‌ برخی مدیران مسوول از شرکت در انتخابات هیات نظارت بر مطبوعات معمولی بود. به نظرم امسال انتخابات خیلی خوب بود و از روند آن راضی هستیم و هیچ مشکلی نمی‌بینیم.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.