درواقع کمتر کسی تمایل داشت دلار را نگهداری کند و هر کسی وارد خرید می‌شد، سعی می‌کرد با قیمت کمی بالاتر آن را به فروش برساند. اگر این اتفاق نمی‌افتاد، معامله‌گر سعی می‌کرد با کمترین ضرر ارز خریداری شده را به فروش برساند.

به گفته برخی بازیگران باتجربه بازار ارز، با افزایش روزهای باثبات دلار، نوسان‌گیران بر سر یک دو راهی قرار گرفته‌اند: ماندن در بازار و خطر امکان برخوردهای امنیتی را به جان خریدن یا خروج از بازار با سودهای کسب شده از نوسان‌های پیشین. برخی دلالان در روزهای اخیر در لابه‌لای صحبت‌های خود عنوان می‌کنند که در ماه‌های پیشین سودهای زیادی را کسب کرده‌اند ولی بخشی از آن را در یک ماه اخیر از دست داده‌اند.

گروهی عنوان می‌کنند، دلارهایی که در قیمت‌های بالا خریداری کرده‌اند، را نتوانستند بفروشند و در صورت فروش در قیمت‌های پایین دچار ضرر زیادی می‌شوند. البته عده‌ای از آنها از ابتدای سال به اندازه‌ای سود کرده‌اند که بتوانند این ضرر را پوشش دهند. گروه دیگری عنوان می‌کنند در هفته‌های اخیر برخوردهای امنیتی افزایش پیدا کرده است و دستگیری‌ها و مصادره ارزهای کشف شده آنها را دچار زیان کرده است.

به‌عنوان مثال، یکی از واسطه‌های باتجربه بازار عنوان می‌کند در ۶ ماه ابتدایی سال‌جاری نزدیک به یک میلیارد تومان سود کسب کرده بود، ولی با دستگیری و مصادره بخشی از ارزهای کشف‌شده‌اش حدود ۵۰۰ میلیون دچار ضرر شد. او می‌گوید، در این شرایط ترجیح می‌دهد حداقل به‌طور موقت از بازار خارج شود و به سود کسب شده ماه‌های قبل قناعت کند.

این در حالی است که گروه دیگری که بعضا سود کمتری را از نوسانات برده‌اند، ترجیح می‌دهند همچنان در بازار فعال باشند. البته آنها سعی می‌کنند نکات احتیاطی زیادی را نیز رعایت کنند.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.