صالحی: صنایع هوایی و هسته ای مرز نمیشناسد
علی اکبر صالحی شامگاه دوشنبه در مرکز کنترل فضایی کشور و آیین بهره برداری از ۶ طرح مهم صنعت هوانوردی کشور افزود: در صنعت هسته ای باید به مسائل ایمنی توجه زیادی داشته باشیم و با حداکثر استانداردها تاسیسات هسته ای خود را ایمن کنیم.
صالحی درباره دستاوردهای صنعت هوانوردی کشور در سه سال گذشته تصریح کرد: خوشبختانه شرکت فرودگاه ها و ناوبری هوایی ایران پس از توافق هسته ای موفق شد با هزینه کرد ۲ هزار میلیارد تومان تجهیزات مورد نیاز را خریداری و تاسیسات را تامین کند و ۲ دهه نیازهای این صنعت پاسخ داده شود.
رییس سازمان انرژی اتمی ادامه داد: خوشبختانه صنعت هوایی کشور با وجود محدودیت ها و تحریم ها به پیشرفت های خوبی دست پیدا کرده است و بسیار خوشحالیم که توافق هسته ای توانست بر این صنعت تاثیر مثبتی بگذارد.
درباره مکر آمریکا باید بسیار هوشیار بود
معاون رییس جمهوری تصریح کرد: آمریکا حتی مصوبات شورای امنیت را زیر پا می گذارد؛ بنابراین ما باید بسیار هوشیار باشیم تا مبادا مکر آنها به ما ضرری برساند.
وی بر توجه جدی به هوشمندی، هوشیاری، تدبیر، درایت و برنامه ریزی برای مقابله با آمریکا تاکید کرد و ادامه داد: جمهوری اسلامی ایران تاکنون نیز با نهایت هوشیاری و عقلانیت سیاست خارجی خود را پیش برده است و دست برتر را دارد.
صالحی درباره دستاوردهای سفر رییس جمهوری اسلامی ایران به نیویورک ادامه داد: با انزوای آمریکا در مجمع عمومی سازمان ملل، هیچ وقت ایران تا این اندازه در جهان مورد توجه نبود و آمریکا نیز تا این حد در مجامع بین المللی منزوی نشده بود.
«در سفر اخیر رییس جمهوری به آمریکا، دنیا فهمید ایران اهل تعامل است و طرف مقابل ما (آمریکا) همه چیز را زیر پا می گذارد».
صالحی تاکید کرد دولت جدید آمریکا در این دوره آشفتگی در داخل و خارج را پیشه کرده است.
وی یادآوری کرد: تفکرات زیادی در این کشور وجود دارد اما «هنری کیسینجر» وزیر خارجه و مشاور امنیت ملی پیشین آمریکا، توصیه کرده وقت آن است آمریکا حیای سیاسی را کنار بگذارد و به صورت یکجانبه فشار بیاورد و این، پیروی از منطق زور است.
معاون رییس جمهوری تصریح کرد: عده ای در واشنگتن معتقدند اگر آمریکا فشار بیاورد بقیه کشورهای جهان جز تمکین چاره ای ندارند و این نشان می دهد ترامپ در چند حوزه رفتارهای غیرمنطقی دارد که پیروی از این رفتارها راهبرد سیاسی آمریکایی هاست؛ زیرا آنها به اجماع جهانی توجهی ندارند.
به گزارش ایرنا، رییس جمهوری اسلامی ایران سه شنبه گذشته در هفتاد و سومین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در نیویورک سخنرانی کرد و پنجم مهرماه به میهن بازگشت.
شامگاه دوشنبه چند طرح های هوایی شامل سامانه مدیریت ایمنی، استقرار بی.ریسینگ مرکزی کشور، شبیه ساز تقرب پروازها، مرکز آزمون تخصصی کنترل ترافیک هوایی و مرکز آموزش کنترل ترافیک هوایی (آ.تی.او) با حضور رییس انرژی اتمی و مدیرعامل شرکت فرودگاه های کشور به بهره برداری رسید.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر