حرم امیرالمومنین ۲۰ برابر توسعه یافت
حسن پلارک روز یکشنبه در همایش روسای ستادهای بازسازی عتبات عالیات در وزارتخانه ها و نهادهای کشور که در ساختمان وزارت دادگستری برگزار شد، اظهار داشت: امسال پروژه توسعه حرم پایان می یابد و این در حالی است که در دوران گذشته تنها توانسته بودند این مکان مقدس را به ۲ برابر توسعه دهند.
وی با بیان اینکه توسعه حرم امیرالمومنین برای حضور ۳۰۰ هزار زائر با تجهیزات کامل پیش بینی شده است، اظهار داشت: برای حرم امام حسین (ع) در کربلای معلی و پروژه حضرت زینب (س) هم طرح های مهم دیگری در حال اجرا است که با اجرای آن این حرمین به ۱۴ برابر افزایش خواهند یافت.
پلارک گفت: با اتمام فاز نخست این پروژه ها تا پایان امسال دیگر نیاز نخواهد بود زائران در چادر یا موکب ها مستقر شوند و از این رو کرامت و حرمت زائران حفظ خواهد شد.
وی با بیان اینکه سعی شده است این پروژها برای کشور نیز اشتغالزایی و توسعه اقتصادی داشته باشد، افزود: بالغ بر چهار هزار نفر نیروی متخصص و کارگر ساده در این پروژه ها به کار مشغول هستند و در همین رابطه تعداد ۵۰۰ هنرمند ایرانی نیز در ستاد عتبات عالیات پرورش یافتند که از نتایج فرعی خدمت رسانی به اهل بیت (ع) است.
پلارک در خصوص برخی مطالب مطرح شده در مورد نحوه هزینه شدن کمک های دریافتی گفت: شورای سیاست گذاری اعم از دفتر روابط امور بین الملل رهبر معظم انقلاب، ستاد نماز جمعه و ائمه جماعات، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه و فرمانده نیروهای قدس سپاه پاسداران از جمله اعضای ستاد بازسازی عتبات عالیات هستند که بر امور این شورا نظارت دارند.
وی ادامه داد: همه عملیات و هزینه های ستاد بازسازی عتبات عالیات به طور شفاف در سایت برای عموم مردم قابل مشاهده است و به عنوان نمونه می توان به پروژه صحن حضرت زهرا (س) اشاره کرد که بکارگیری تاسیسات مدرن روز دنیا اعم از سنگ کاری، کاشیکاری، سنتی بندی، یزدی بندی و آینه کاری ایرانی، سازه بتنی در چهار طبقه و احداث ۲ هزار شمع در ۱۳ متر زیرزمین، از جمله کارهای انجام شده با حداقل هزینه متری چهار میلیون تومان در این مکان است.
پلارک گفت: اسناد عملیات و همه هزینه ها در این پروژه برای کسانی که ادعاهایی در مورد نحوه هزینه شدن نذورات و کمک های جمع آوری شده مردم دارند، در سایت ستاد موجود است و در واقع داشتن این اطلاعات حق مردم است تا ببینند خدمتگذاران آنها در ستاد بازسازی عتبات چگونه از کمک های آنان به این مکان های مقدس بهره برداری می کنند.
پلارک از مسئولین ستاد عتبات عالیات در وزارتخانه ها خواست برای ترغیب و تشویق پرسنل ادارات خود برای مشارکت در امر بازسازی عتبات عالیات به نحو شفاف اطلاع رسانی کنند تا حضور حداکثری مردم را در این امر خداپسندانه شاهد باشیم.
وی افزود: باید جواب کسانی را که می خواهند نسبت به حرکت عظیم مردم در امر کمک رسانی و مشارکت در بازسازی عتبات عالیات غرض ورزی و شبهه ایجاد کنند، داد؛ از این رو بازگویی اطلاعات و طرح های انجام شده به طور شفاف، نخستین رویه برای دعوت مردم در این حرکت مقدس است.
رئیس ستاد بازسازی عتبات عالیات با بیان اینکه همه وزرای کشور دل بسته اهل بیت (ع) هستند، اظهار داشت: از وزارتخانه ها می خواهیم برای مشارکت در امر بازسازی عتبات عالیات، بخشی از بودجه سالانه خود برای هزینه های عمرانی را برای این منظور اختصاص دهند.
در این همایش معاون فرهنگی قوه قضاییه نیز اظهار داشت: محبت و عشق ورزی به ولایت، محبت به خداست و دستور خداوند است که به ولایت او که همانا خاتم انبیا (ص) و اهل بیت رسول خدا هستند، محبت ورزند و این مسیر برای حیات ابدی انسان بسیار مفید خواهد بود.
حجت الاسلام صادقی اظهار داشت: در فرهنگ اخلاق اسلامی آمده است کسانی که در راه ولایت سرمایه گذاری می کنند کاری بسیار ارزشمندی انجام داده و سود معنوی سرشاری برای آخرت خود ذخیره خواهند کرد. ستاد بازسازی عتبات عالیات در اصل ستادی برای بازسازی انسان ها است که به واسطه همراهی با اهل بیت (ع) وجود خود را بازسازی می کنند.
وی ضمن تقدیر از فعالان ستاد بازسازی عتبات عالیات، از مسئولان و دست اندرکاران خواست برای حفظ، ترویج و شکوفاتر شدن فرهنگ مشارکت در بازسازی عتبات، فعالیت مضاعفی انجام دهند.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.
ارسال نظر