«الاهرام»  گزارش داد، ینس لایرکه سخنگوی دفتر هماهنگی امور بشردوستانه سازمان ملل گفت،«مارک لوکوک» مسئول کمک های بشر دوستانه این نهاد بین المللی هفته آینده جلسه ای با کمک کنندگان به کنگو در این کشور برگزار می کند.

لایرکه افزود:&#۳۹;ما وظیفه سنگینی در کنگو بر دوش داریم، اکنون زمان اقدام عملی فرارسیده است.&#۳۹;

از سوی دیگر «بتینا لوشر» یکی از مسئولان برنامه جهانی غذای سازمان ملل نیز گفت، دو میلیون کودک در این کشور با خطر گرسنگی مواجه اند که ۳۰۰هزار نفر از آنان در منطقه «کاسای » به سر می برند.

صندوق کودکان ملل متحد (یونیسف) تابستان گذشته اعلام کرد که حدود ۸۵۰ هزار کودک فقط در منطقه کاسای جمهوری دمکراتیک کنگو بر اثر جنگ از خانه و کاشانه خود آواره شدند.

دفتر منطقه ای یونیسف در جنوب آفریقا در گزارشی، این میزان آوارگی را بالاترین سطح بحران کودکان در جهان توصیف کرد و از طرفین درگیر در این کشور آفریقایی خواست آینده نسل خود را فدای منافع سیاسی نکنند.

بر اساس این گزارش، بسیاری از این کودکان با از دست دادن والدین خود تحت سرپرستی افرادی قرار دارند که هرگز نمی توانند همچون والدین اصلی از آنها مراقبت کنند.

جنگ داخلی میان شورشیان &#۳۹;وودو&#۳۹;و نیروهای امنیتی دولتی در کاسای در سال ۲۰۱۶ بر اثر قتل یک رهبر بومی این منطقه آغاز شد و بیش از ۳ هزار کشته برجای گذاشت.

این کشور در سال‌های گذشته عرصه فعالیت شبه‌نظامیان مسلح و درگیری‌های قومی بوده است

.جمهوری دموکراتیک کنگو یا کشور کنگو دموکراتیک ،کشوری است در مرکز آفریقا که پایتخت آن کینشازا است. جمهوری دموکراتیک کنگو دوّمین کشور بزرگ در آفریقا و یازدهمین کشور بزرگ جهان به‌شمار می‌آید و با جمعیت بیش از ۷۲ میلیون نفر، نوزدهمین کشور پرجمعیت جهان، و چهارمین کشور پرجمعیت در آفریقا است، و همچنین به عنوان پرجمعیت‌ترین کشوری که زبان رسمی آن فرانسوی است، شناخته می‌شود.

جمهوری دمکراتیک کنگو از شمال با سودان جنوبی و آفریقای مرکزی، از شرق با اوگاندا، رواندا، بروندی و تانزانیا از جنوب با آنگولا و زامبیا و از غرب با جمهوری کنگو همسایه است. در غرب این کشور هم ساحل اقیانوس اطلس به طول تنها ۴۰ کیلومتر در کنار دهانه ۹ کیلومتری رود کنگو واقع است.

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.