فارس- در حالی‌که مقامات کشور‌های صنعتی پس از برگزاری نشست‌های پی‌درپی هنوز به راهکاری اساسی برای حل بحران اقتصاد جهانی که دامنگیر کشورهای فقیر شده است نرسیدند، گزارش منتشر شده از سوی موسسه آکسفام نشان می‌دهد، در هر دقیقه ۱۰۰ نفر به خیل افراد فقیر در دنیا افزوده می‌شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهد در حال حاضر کشورهای در حال توسعه و فقیر جهان در حال دست و پنجه نرم کردن با بحرانی هستند که موقعیت‌های شغلی بسیاری را از بین برده، درآمد‌ها را به حداقل کاهش داده و تعداد افراد فقیر و گرسنه جهان را به بیش از یک میلیارد نفر رسانیده است.

بنابر گزارش رسمی سازمان امداد رسانی بین المللی آکسفام، این رکود در حالی به کشورهای در حال توسعه وارد شده که پیش از این نیز مردمان این کشورها با بحران‌هایی از جمله خشکسالی، کمبود غذا و بالابودن قیمت مواد غذایی روبه‌رو بوده اند.

طبق ارزیابی‌های صورت گرفته از سوی آکسفام که مقر اصلی آن در لندن قرار داد، به دنبال تداوم بحران اقتصادی، در سال ۲۰۰۹ میلادی بیش از ۷۰ میلیارد دلار خسارت مالی به کشورهای منطقه جنوب صحرا در قاره آفریقا وارد آمده و بر خلاف کشورهای قدرتمند که می‌توانند راهی برای کاهش آلام ناشی از این بحران بیابند، برای دولت‌های ضعیف این مناطق جبران این خسارات امکان‌ناپذیر است.

بنابرگفته «ماکس ویلیام» مشاور ارشد سیاست‌گذاری‌های موسسه آکسفام، گرچه بسیاری کشورها همچون آمریکا به بارقه‌هایی از امید برای بهبود اوضاع اقتصادی جهان خوشبین هستند، اما این نشانه‌های هر چند ضعیف هنوز به کشورهای در حال توسعه نرسیده و در هر دقیقه ۱۰۰ نفر از مردم جهان به خیل عظیم فقیران و گرسنگان افزوده می‌شوند.

موسسه آکسفام معتقد است برای کمک به کشورهای فقیری که در پی این بحران با مشکلات دوچندان روبه‌رو شده‌اند باید کشورهای صنعتی جهان بودجه‌ای بالغ بر ۱۷۰ میلیون یورو معادل ۲۹۰ میلیون دلار به پروژه‌های فقرزدایی در این کشور‌ها تخصیص دهند.