گروه بین‌الملل - جورج بوش، رییس‌جمهوری ایالات‌متحده برای کمک به توقف رشد بحران قیمت مواد غذایی در جهان کمک ۷۷۰میلیون دلاری پیشنهاد کرد. به گزارش بی‌بی‌سی، بوش از کنگره تقاضا کرد تا درخواست وی را برای کمک به حل بحران جهانی غذا تصویب کند. کاخ سفید تحت‌فشار زیادی قرار دارد تا برای حل بحران غذا و قیمت سوخت که خانوارهای فقیر در آمریکا و به طور کلی جهان را در تنگنا قرار داده است، اقدامی بکند. بحران جهانی غذا، آتش اعتراض را در کشورهای در حال توسعه برافروخته است. تحلیلگران پیش‌بینی می‌کنند که اوضاع از آنچه هست، بدتر شود.

بوش گفت، با اختصاص ۷۷۰میلیون دلار برای بحران غذا، آمریکا یک پیام روشن برای جهان فرستاد که در مبارزه علیه گرسنگی آمریکا پیشرو خواهد بود.

۶۲۰میلیون دلار از این کمک‌ها صرف ارسال مواد غذایی به کشورهای آفریقایی می‌شود که در حال حاضر نیازمندترین مردم برای کمک هستند. ۱۵۰میلیون دلار هم صرف کمک به کشاورزان کشورهای در حال توسعه می‌شود.

این کمک، علاوه‌بر ۲۰۰میلیون دلار پولی است که رییس‌جمهوری ایالات‌متحده دو هفته قبل برای بحران غذا اختصاص داد. با این همه بوش هشدار داد که اقدامات بیشتری باید در این زمینه انجام داد. جورج بوش پس از اعلام اختصاص این پول برای کمک به بحران غذا، آن را نمونه‌ای از سخاوت آمریکایی دانست و گفت: ما به این حقیقت همیشگی باور داریم که از افرادی که بیشتر دارند، انتظار بیشتری هم می‌رود.

سازمان جهانی غذا وابسته به سازمان ملل، افزایش شتابنده قیمت مواد غذایی را «سونامی خاموش» نامید که باعث بروز اعتراضات وسیعی در کامرون، هائیتی و اندونزی شده است. سازمان ملل هشدار داده است که با وجود افزایش تولید، احتمال اینکه قیمت‌ها همچنان روبه‌ ترقی داشته باشد، وجود دارد. اوایل این هفته بان‌کی‌مون، دبیرکل سازمان ملل برنامه‌ای را برای حل بحران جهانی غذا تنظیم و تدوین کرد. جورج بوش به برنامه سازمان ملل پاسخ مثبت داد، بان‌کی‌مون گفت کمک ۷۵۵میلیون دلاری آمریکا اولویت را به سیر کردن گرسنه‌ها می‌دهد. وی گفت: که جهان با گرسنگی، سوء تغذیه و ناآرامی بی‌سابقه و گسترده‌ای مواجه است و از کشورهای ثروتمند خواست تا پول بیشتری برای حل بحران جهانی غذا در نظر بگیرند.