ایسنا- شورای امنیت سازمان ملل برای اول بار موضوع بن بست انتخاباتی در زیمبابوه را مورد بررسی قرار داد و قدرت‌های اروپایی خواستار اعزام یک هیات یا فرستاده سازمان ملل به این کشور بحران زده در جنوب آفریقا شدند.

اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۲۹ مارس در زیمبابوه روز سه‌شنبه نیز مجددا به تعویق افتاد تا وضعیت انتخاب رییس جمهور کشور فقیر زیمبابوه که زمانی یک کشور آباد بود، همچنان در بن‌بست باقی بماند. ژان ماری ریپه، سفیر فرانسه در سازمان ملل در جمع خبرنگاران گفت که جلسه شورای امنیت به منظور مذاکره در خصوص این بحران یک پیام به مقام‌های زیمبابوه است و بیانگر این است که ما به دقت نظاره‌گر اقدامات آنها هستیم. سفیران آمریکا و انگلیس در سازمان ملل گفتند که لین پاسکوئه، معاون دبیرکل سازمان ملل در امور سیاسی در جلسه‌ شورای امنیت گفت که زیمبابوه در میان شدید‌ترین بحران بشری خود از زمان استقلال از انگلیس بسر می‌برد.

کارن پی‌یرس، معاون سفیر انگلیس در سازمان ملل هم چنین اظهار داشت: وی همچنین درباره سطح ارعاب و تهدید سیاسی و خشونت‌ها نگران است. پی‌یرس خاطر نشان کرد که انگلیس از ایده اعزام یک فرستاده یا هیات حقیقت‌یابی به زیمبابوه حمایت می‌کند و احتمال تحریم تسلیحاتی داوطلبانه یا تعلیق محموله‌های تسلیحاتی به زیمبابوه را مطرح کرد. دیپلمات‌ها گفتند دیگر کشورهای اروپایی، آمریکای لاتین و آمریکا در شورای امنیت نیز از اعزام یک فرستاده به زیمبابوه حمایت کردند، ولی آفریقای جنوبی که هم‌اکنون ریاست دوره‌ای شورای امنیت را بر عهده دارد اعلام کرد چنین اقدامی در شورا مطرح نیست.پاسکوئه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: بان کی مون، دبیر کل سازمان ملل قصد دارد از دفاتر سازمان ملل و همکاری گروه‌های منطقه‌ای آفریقایی در اقدامات میانجی‌گرانه استفاده کند.